Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NerviL S2

MrZodi

Czy na starcie ma być włączony drop wzmocnień oraz zmianek ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na starcie ma by? w??czony drop wzmocnie? oraz zmianek ? (Bonus)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podstawowe fryzury można zdobyć u NPC na serwerze.

Kostiumy i nowe fryzury są w ItemShop, lecz nie mają żadnych dodatkowych bonusów tak żeby gracze bez dostępu do ItemShop tak samo mięli równe szanse jak gracze którzy na niego nie wydają.

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Jak zwykle najgorszy moment do startu 22 czyli Hellium i Memorial najgorsza data dla was niestety;/ Czy na s2 wszyskie przedmioty z ISu będzie można zdobyć w grze?

Opublikowano

Jak zwykle najgorszy moment do startu 22 czyli Hellium i Memorial najgorsza data dla was niestety;/ Czy na s2 wszyskie przedmioty z ISu będzie można zdobyć w grze?

Czemu myślisz że najgorszy.Nie każdy lubi serwery typu easy i odrazu wszyscy pójdą na Memor***

A co do Helli*** to nie startuje on 22 tylko 29-30 jakbyś już się tak domagał.

Każdy ma własne zdanie i swoje upodobania.

Serwer ciekawy nawet ale nie zawitam.Życzę powodzenia na starcie ^_^

Opublikowano

Guwniany moment akurat jest codziennie :)

Myśle że server easy z medium nie będą się gryzły.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Gówniany moment jest co tydzień gdy startuja serwery takie jak memorial czy helium i padaja zanim wstana :D

Co do helium i memo to na 99% bd cos z tych rzeczy:

- włam

- suaby technik

- zbugowane pliki

A wszystko pod przykrywka zgarniecia hajsu od frajerow na starcie :3

Na szczescie ekipa Nervila woli zgarnac wiecej hajsu i to ze startu im nie starcza wiec dzieki ich chciwosci i pazernosci na hajsy maja serwery, ktore stoja dlugo i sa stabilne dzieki czemu smialo mozna grac na dluzsza mete.

Pozdrawiam. :;P

zhda.png

Opublikowano

Podstawowe fryzury można zdobyć u NPC na serwerze.

Kostiumy i nowe fryzury są w ItemShop, lecz nie mają żadnych dodatkowych bonusów tak żeby gracze bez dostępu do ItemShop tak samo mięli równe szanse jak gracze którzy na niego nie wydają.

A będzie można nimi handlować ?
Opublikowano

1. Pety będą tylko te nowe czy i te zwykłe ?

2. Są bronie do expa robione z truty ?

3. Mapa z ziołami jest oddzielna ?

Proponuję dodać jeszcze taka złota monetke ( medal szcześcia chyba to sie nazywa ) do handlary na 30min. :P

Opublikowano

Czy na start będą jakieś raty ? Tak jak dzis na s1 - 35% ?

Nie będzie gdyż nie miało by to sensu :/

1. Pety będą tylko te nowe czy i te zwykłe ?

2. Są bronie do expa robione z truty ?

3. Mapa z ziołami jest oddzielna ?

Proponuję dodać jeszcze taka złota monetke ( medal szcześcia chyba to sie nazywa ) do handlary na 30min. :P

1.Tylko nowe

2.Nie ma

3.Ziła są u handlarki

Monetki dropią ze szkat oraz bossów.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

locaa'e chodzilo chyba o te ziola co sie zbiera z ziemii (podobne do rud). Jest oddzielna mapka do nich :)

Wybacz nie załapałem :)

Roślinki występują tylko na mapie Unicorn co 15 min

ntwx.png

Opublikowano

Wybacz nie załapałem :)

Roślinki występują tylko na mapie Unicorn co 15 min

Dokładnie o te roślinki chodziło :P

A macie w planach wprowadzić bronie do expa np. po zwiekszeniu lv ?

Opublikowano

Dokładnie o te roślinki chodziło :P

A macie w planach wprowadzić bronie do expa np. po zwiekszeniu lv ?

Mamy w planach jeszcze mnóstwo rzeczy, ale przewidujemy jeszcze kiedyś jakieś bronie ze średnimi

ntwx.png

Opublikowano

w filmiku nad Twoim postem, mówią, że klient będzie dzień przed startem tj. czwartek ;)

@edit

Już się nie mogę doczekać, w kóncu porządny serwer :)

Opublikowano

O labida Wy i wasze serwery ;P

Chłopy powiem wam tak 4 miesiące temu nie wiedzieliście "jak dodać quest na serwer ;P" to tak w dużym uproszczeniu xD i przenośni

tu na prawdę powstał wam wspaniały projekt tylko zawalicie sobie tym że nie ma prawie różnicy pomiędzy s1 a s2 jak byście zrobili to na easy i więcej nowości a nie takie coś "Bezczelną kopię s1" to by było gicior ;P

ale i tak powodzenia :) mam nadzieję że i wam się uda serwer i skończycie to smieszne skakanie jak małe pudelki do mnie :) ( mam nadzieję że dorośliście ) ^^

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

O labida Wy i wasze serwery ;P

Chłopy powiem wam tak 4 miesiące temu nie wiedzieliście "jak dodać quest na serwer ;P" to tak w dużym uproszczeniu xD i przenośni

tu na prawdę powstał wam wspaniały projekt tylko zawalicie sobie tym że nie ma prawie różnicy pomiędzy s1 a s2 jak byście zrobili to na easy i więcej nowości a nie takie coś "Bezczelną kopię s1" to by było gicior ;P

ale i tak powodzenia :) mam nadzieję że i wam się uda serwer i skończycie to smieszne skakanie jak małe pudelki do mnie :)

Jakbyśmy nie wiedzieli jak dodać Questa na serwer podejrzewam ze ani Nervil ani Experion by nie stał.

Różnica jest w nazwie. Jakbyś czytał wiedziałbyś że jeżeli coś nie wypali mamy plan awaryjny.

To śmieszne skakanie? Uważaj przy starcie swojego serwera a nie mi tu będziesz pyskował ;) Musisz dorosnąć. Na Twoim miejscu najpierw skończyłbym gimnazjum a potem zabrał się za robienie serwerów.

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Jakbyśmy nie wiedzieli jak dodać Questa na serwer podejrzewam ze ani Nervil ani Experion by nie stał.

Różnica jest w nazwie. Jakbyś czytał wiedziałbyś że jeżeli coś nie wypali mamy plan awaryjny.

To śmieszne skakanie? Uważaj przy starcie swojego serwera a nie mi tu będziesz pyskował ;) Musisz dorosnąć. Na Twoim miejscu najpierw skończyłbym gimnazjum a potem zabrał się za robienie serwerów.

i nie powiedziałem dosłownie o queście to jest na zasadzie tej że wasze umiejętności nie 4 miesiące temu tylko więcej ;P z 8 pewnie to były niewielkie ;P

Przykro mi ale już jestem po gimnazjum aktualnie szukam pracy i zaocznie robię technikum :)

Opublikowano

i nie powiedziałem dosłownie o queście to jest na zasadzie tej że wasze umiejętności nie 4 miesiące temu tylko więcej ;P z 8 pewnie to były niewielkie ;P

Przykro mi ale już jestem po gimnazjum aktualnie szukam pracy i zaocznie robię technikum :)

Cycu chłopie przecież ty masz 15lat :/

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Cycu chłopie przecież ty masz 15lat :/

Widzę że masz dobre info :) 17 słonko :) po za tym koniec moje ostatnie zdanie resztę możemy wyjaśnić na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...