Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NerviL S2

MrZodi

Czy na starcie ma być włączony drop wzmocnień oraz zmianek ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na starcie ma by? w??czony drop wzmocnie? oraz zmianek ? (Bonus)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko,po przeczytaniu prezentacji zachcialo mi sie grac na S1,lecz po wpisaniu nervil.pl nie ma takiej strony,ani nigdzie na MPC prezki nie moge znalecs ?

Prezentacja dotyczy również nervila s1 :

http://nervil.pl/

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Liczyłem na to, że wypuścicie 2 serwer ale nie identyczny jak S1...

Oczywiście fajnie, że działacie ale... Brakuje teraz naprawdę bardzo dobrego Harda tj: Administracja ( Nervil chyba ma najlepszą znam ich), dopracowanie pod względem technicznym też nikomu nie ustępują, jeżeli byłby to HARD wbiłoby multum osób ale pewnie na S2 też wbija spora grupa osób bo prezentacja zachęc.a

Reklama w sygnie.

Specjalista
Opublikowano

I znów Hard :/,Zodi zrób serwer Easy.

Tych Hardów jest w choj.

Co do serwera świetny,tak jak i Nervil s1.

Co do expa bd taki jak np na Ravi,Concordi ? Czy może trudniejszy/łatwiejszy ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Tych Hardów jest w choj.

Przecież zodi pisał że po ostatnim update exp byl podnisiony na s1

33748387117269464751.png

Opublikowano

Tych Hardów jest w choj.

Ty Chyba na Hardzie nie grałeś, jeżeli uważasz że Nervil należy do tego typu ;) jest w prost idealny.

xD 

Opublikowano

Tych Hardów jest w choj.

Exp został podniesiony po UpDate :) Wejdź a się przekonasz :)

JAK ZE SKILAMI ? kasa dobrze leci

Kasa dopasowana jest do expa a zarazem można zrobić sobie dropka :) Po to właśnie jest pierścień Levi u handlarki :)

Liczyłem na to, że wypuścicie 2 serwer ale nie identyczny jak S1...

Oczywiście fajnie, że działacie ale... Brakuje teraz naprawdę bardzo dobrego Harda tj: Administracja ( Nervil chyba ma najlepszą znam ich), dopracowanie pod względem technicznym też nikomu nie ustępują, jeżeli byłby to HARD wbiłoby multum osób ale pewnie na S2 też wbija spora grupa osób bo prezentacja zachęc.a

S2 jest z myślą o tym że będzie troszke więcej graczy. Serwer S2 ma dużo większe szanse na lepszy start niż S1, dla tego chcemy spróbować :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Averlong to odwrocone do gory nogami VIndictus :D To zescie sie postarali :D

Pozatym nie moge sie doczekac walki z rozprurwaczem. Czyzby Umarly Rozpruwacz olal bycie rozpruwaczem i zostal RUR rwaczem? :D

Opublikowano

Super serwer! :)

Zachęcił mnie ... możecie jakoś "przybliżyć" ile będzie się wbijało 70lvl?.

Mam tylko mieszane uczucia co do tego "klejnotu pirata" który dropi co 30 min.. jak wbije 1k ludzi to marzenia...:O

Opublikowano

lol znów Hard ja pierdziele co za beznadzieja

Popatrz na prezke serwer jest Medium.

Jeżeli nie zagrasz po prostu wyjdź z prezentacji :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się mega. Zgodzę się z przedmówcami, że Nervil s1 jest najbardziej niedocenianym serwer medium. Oby na s2 zawitało ponad 1k osób, postarajcie się jeszcze o nowego Let's Player'a, bo Lovisa i KozakE mają mało wyświetleń pod filmami ;/ Według mnie moglibyście zmodyfikować trochę wygląd epików, bo są "średnie", jest sporo ładniejszych.

Moim zdaniem wymyślcie coś, żeby s1 połączyć z s2, żeby na s2 było więcej osób, bo jakby nie patrzeć i tak uśmiercicie samo w sobie to s1, bo połowa pójdzie na s2 i wątpie, że jak tam zostanie 75-100 osób to serwer się utrzyma.. Dlatego najlepiej by było, jakbyście dali spore ilości sm dla użytkowników s1, a ci zaczęli nową "przygodę" na s2 :)

P.S.

Jak z marmurkami? Nie pamiętam, jak było na s1...

Pozdrawiam i polecam serwer - BlassYaa

Opublikowano

Serwer zapowiada się mega. Zgodzę się z przedmówcami, że Nervil s1 jest najbardziej niedocenianym serwer medium. Oby na s2 zawitało ponad 1k osób, postarajcie się jeszcze o nowego Let's Player'a, bo Lovisa i KozakE mają mało wyświetleń pod filmami ;/ Według mnie moglibyście zmodyfikować trochę wygląd epików, bo są "średnie", jest sporo ładniejszych.

Moim zdaniem wymyślcie coś, żeby s1 połączyć z s2, żeby na s2 było więcej osób, bo jakby nie patrzeć i tak uśmiercicie samo w sobie to s1, bo połowa pójdzie na s2 i wątpie, że jak tam zostanie 75-100 osób to serwer się utrzyma.. Dlatego najlepiej by było, jakbyście dali spore ilości sm dla użytkowników s1, a ci zaczęli nową "przygodę" na s2 :)

P.S.

Jak z marmurkami? Nie pamiętam, jak było na s1...

Pozdrawiam i polecam serwer - BlassYaa

Gwarantujemy że żaden server na tym nie ucierpi :) Potrzeba tylko czas.

Postaramy się o dobrą reklame i pewny start.

Marmurki wytwarza się u Seon-hae

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Prezentacja 10/10 a serwer bardzo ladnie wykonany. Bardzo duzo ciekawych rzeczy co na pewno umili gre.

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Gralem na S1,I Moje uwagi:

Poczatek jest BARDZO trudny .

Nie stac nas na zmianki ani dodania,a z metkow malo komu sie podoba - radze to zmienic .

Nie wiadomo jak skill wbic,czy cos trzeba dropic czy co?

Opublikowano

Nie stac nas na zmianki ani dodania,a z metkow malo komu sie podoba - radze to zmienic .

Pewna gildia znalazła na te zmianki oraz wzmocnienia sposób.

Składali się w kilku i bonowali całe eq :)

Skille są opisane w prezentacji.

ntwx.png

Opublikowano

Początki na każdym serwerze są trudne, ale z czasem będzie się grało bardzo przyjemnie. Mi się właśnie podoba to, że trzeba coś robić, by coś osiągnąć a nie jak na innych serwerach w tydzień TOP EQ. Teraz wprowadzili nowości, i to sporo, więc będzie jeszcze ciekawiej. Już się nie mogę doczekać ;)

xD 

Opublikowano

Już nie pamietam, ale mapa gdzie był kozake proszę o polepszenie spotów, bo były jednym słowem slabe. Chyba, że będzie inna mapa.

Opublikowano

Już nie pamietam, ale mapa gdzie był kozake proszę o polepszenie spotów, bo były jednym słowem slabe. Chyba, że będzie inna mapa.

Na mapie są już lepsze spoty

ntwx.png

Opublikowano

Tia serwer KLON Nervil, gdzie na Nervilu gra 200osób to tu będzie 20 ??? może 30 ???

Ja wolał bym abyście jakoś Nervila z opresji wyciągneli a nie robić nowy serwer z tym samym.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Tia serwer KLON Nervil, gdzie na Nervilu gra 200osób to tu będzie 20 ??? może 30 ???

Ja wolał bym abyście jakoś Nervila z opresji wyciągneli a nie robić nowy serwer z tym samym.

obstawiam, że tutaj na lajcie będzie z 1k grało. A co do s1, wszystkie możliwości wykorzystane, mają najlepszą reklamę etc, a gra mało osób ;) Potem jak s2 się wybije na poziom s1, to prawdopodobnie dwa serwery zostaną połączone --> tak słyszałem ;)

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...