Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NerviL S2

MrZodi

Czy na starcie ma być włączony drop wzmocnień oraz zmianek ?  

194 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na starcie ma by? w??czony drop wzmocnie? oraz zmianek ? (Bonus)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na S2 będzie upragniony autopatcher taki jak na S1?

Tak :) może się tylko zmienić graficznie.

Wszystkie błedy c++ , ??? i braki odpowiedzi zostały zlikwidowane

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Tak :) może się tylko zmienić graficznie.

Wszystkie błedy c++ , ??? i braki odpowiedzi zostały zlikwidowane

Przez kogo zostały zlikwidowane?

0LsM05U.png

Opublikowano

W końcu cos pożądnego ;) Czekamy z niecierpliwośćią na ten serwer roku :)

PS

Czy będzie można doładować SMy przelewem ? Mam nadzieję, że tak.. Nie zamierzam opłacać wszytskich pośredników, wolałbym przelać kasę prawię bezpośrednio do waszego portfela :)

Opublikowano

Prezentacja 10/10

Ekipa 8/10 ( technicy in plus, GM nie do końca, można mieć wątpliwości czy będą bezstronnymi arbitrami zważywszy na to że mają nie małe grono przydupasków (czyt. gildia xOWNERSx na s1.Nervil.pl)

Co do koncepcji nie mam żadnych zarzutów, jest przemyślana i zmuszająca trochę leni do kooperacji i roboty ;) Idealne połączenie medium i harda.

Polecam w 100%

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

W końcu cos pożądnego ;) Czekamy z niecierpliwośćią na ten serwer roku :)

PS

Czy będzie można doładować SMy przelewem ? Mam nadzieję, że tak.. Nie zamierzam opłacać wszytskich pośredników, wolałbym przelać kasę prawię bezpośrednio do waszego portfela :)

Niestety na chwile obecną jest to niemożliwe :/

W 2014 postaramy się o to :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Zodi a na s2 zobaczymy coś czego obecnie nie ma na s1? Uchyl rąbka tajemnicy

Będzie troszke łatwiejszy start, gdyż można powiedzieć że beta trwa od 8 miesięcy.

Mamy nadzieje że zaskoczymy graczy kolejnymi updejtami :D

ntwx.png

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z marmurami poliformi ? Dropią one z potworów normalnie czy wytwarzamy je w jakiś sposób ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Co do marmurków, to nie ma z nimi problemów :) Czysty marmur kupujemy za 1kk a potem za co najmniej 2kk zmieniamy go w marmur dzikiego psa, slugi itd (losowe). Tak wiec 3kk wychodzi za szt ;)

Polecam s1, wszystko mozna sprawdzic, przetestowac :)

Opublikowano

Czy na serwerze łatwo dostać broń na 75lvl?

...macie też exp buga...

Idz Hooltras pilnować swojego faila ktróry padł w pierwszych dniach

Co do exp buga to chyba ci sie pomylił ten serwer z twoim estiusem.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Idz Hooltrans pilnować swojego faila ktróry padł w pierwszych dniach

Co do exp buga to chyba ci sie pomylił ten serwer z twoim estiusem.

Jednego Ci powiedziałem to nie raczyłeś podziękować nawet..

No ale spoko... dajcie znać jak ruszycie to Wam udowodnię:)

Opublikowano

Jednego Ci powiedziałem to nie raczyłeś podziękować nawet..

No ale spoko... dajcie znać jak ruszycie to Wam udowodnię :)

Nie chce ci tego wypominać tej akcji z wakacji co do mnie napisałeś i wyjechałeś z jakimis tekstami typu chce przejąć twoją sieć. Co najśmieszniejsze zaoferowales mi jedynie dedyk z hosteamu co jest dla mnie smieszne bo pewnie byłby to jeszcze dedyk współdzielony z czego pewnie nawet by ci sie nie chcialo zainstalowac usera do systemu tak jak to mialo juz miejsce z ktoryms serwerem i chcialbys żebyśmy dla ciebie pracowali najlepiej za darmo

Co do zabezpieczen moich serwerow nie mam z tym problemow tak samo jak i z utrzymaniem sieci.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ktoś pytał o bronie 75, wystarczyło przeczytać dobrze prezentację i wiedziałbyś, że dropią w grocie, tak jak na PLu. CO do dropu od 75 do 90 poleciały mi 2 truty i około 20 innych broni.

Jak widać trutkę zdobyć nietrudno, ale ulepszyć ją do +7 to dzień zabawy a do +9 2/3 dni :) Potrzeba na ulepszenia bardzo dużo pereł ;)

Serwr jest po prostu znakomty, znowu polecą wszystkim s1, tam wszystko można sobie sprawdzić ;D

A co do Estiusa, to największa porażka roku haha :D Tak słabego serwera jeszcze nie widziałem, nic tam nie działało poprawnia haha :D Nic xD

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy na serwerze łatwo dostać broń na 75lvl?

...macie też exp buga...

Prosze o wyraźne video z exp bugiem.

Kiedy start ??

Start 22.11.2013

ntwx.png

Opublikowano

Gorąco polecam. Gram od 2-3 tygodni na s1 i mogę powiedzieć, że serio gra się bardzo przyjemnie. :)

­graphic.png

Opublikowano

Serwer powiem Wam zajebisty, prezentacja zachęca mnie 100 procentowo , nic tylko czekać.

Niestety nie miałem przyjemności zagrać na s1, lecz zagram na tym:).

Trochę mam mieszane uczucia co do ilości osób... pasowała by większa reklama;).

Przynajmniej 500 osób aby było to już się będzie grać , lecz myślę, że powinno być najmniej 1k osób.

PS. słyszałem coś o łączeniu serwerów, macie coś takiego w planie?

Opublikowano

Serwer powiem Wam zajebisty, prezentacja zachęca mnie 100 procentowo , nic tylko czekać. Niestety nie miałem przyjemności zagrać na s1, lecz zagram na tym:). Trochę mam mieszane uczucia co do ilości osób... pasowała by większa reklama;). Przynajmniej 500 osób aby było to już się będzie grać , lecz myślę, że powinno być najmniej 1k osób. PS. słyszałem coś o łączeniu serwerów, macie coś takiego w planie?

20 zostanie opublikowany trailer na kilku kanałach yt.

Co do łączenia pozostaje to narazie tajemnicą :)

ntwx.png

Opublikowano

O jakim łączeniu mówicie? Mam nadzieję, że nie połączycie od razu s1 i s2, to trochę bez sensu by było :D

Nie ma takiej opcji :)

ntwx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...