Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mestia.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po sciagnieciu clienta chce go wypakowac wchodze w paczke i jest pusta o_O 2 razy juz sciagalem i 2 razy pusta WTF !? ;/.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Po sciagnieciu clienta chce go wypakowac wchodze w paczke i jest pusta o_O 2 razy juz sciagalem i 2 razy pusta WTF !? ;/.

Wystarczy wypakować za pomocą winrara.

Opublikowano

nie wiem o co wam chodzi,ja mam neta 2mega i ładnie leci po 260k ,w 44 min mi sie pobrało. Jak macie neta z drewna to nie płaczcie najwyżej pogracie jutro.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

20.30 zaraz a startu nie widac ; >

Za przeproszeniem..

Kurwa kolejny gimbus który nie potrafi czytać ani słuchać.. Wbij na ts.. na poprzedniej stronie pisze kiedy start sam pisałem nawet nie tylko ja..

Serwer wystartuje dzis lub jutro rozmawiamy z Bomb'em na ten temat.

Opublikowano

Nie otwieraj tego tylko daj na plik PPM(prawy przycisk myszy) i daj wypakuj :)

Jeśli wejdziesz to pojawi się po paru minutach jak się załaduje : )

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

gimbus?
Wysylam na pw adres ts jebany idioto zobaczymy jak bedziesz szczekal czytac ani sluchac? siedzie kurwa na tym ts co ty teraz?
rusz jebanym mozgiem

nie wystartuje ;)

@ 20.30 serwa nie ma

Opublikowano

nie wiem o co wam chodzi,ja mam neta 2mega i ładnie leci po 260k ,w 44 min mi sie pobrało. Jak macie neta z drewna to nie płaczcie najwyżej pogracie jutro.

http://scr.hu/1ggq/a08o1 nadal twierdzisz ze neta z dupy mam ? a tu masz ile sie bedzie pobieralo http://scr.hu/1ggq/eejkq inne klienty pobiera w max 20min tylko ten jest jedyny w swoim rodzaju

Opublikowano

Nie otwieraj tego tylko daj na plik PPM(prawy przycisk myszy) i daj wypakuj :)

Jeśli wejdziesz to pojawi się po paru minutach jak się załaduje : )

Otwórz plik w (rar) tak jak jest i na samym dole masz postęp w %, poczekaj do 100 %, a następnie po prostu wypakuj. :)

Opublikowano

Zobaczymy czy sie wyrobią na tą 21:00 -.- jak znam życie przełożą start do jutra.

Klient jest do 21 jeszcze 30 minut. BombWork wyrobisz się.?? Bo wszyscy czekam i wierzymy że dasz radę.!!!

Kurna co ty sie tak podniecasz, "wierzymy ze dasz rade" co on jest w ciązy ze mowisz ze da rade? ludzie to tylko gra...

Opublikowano

Startu nie ma dzisiaj , dziękuje dobranoc

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Jak dla mnie moze byc nawet w pon ;d Nie powinno nikogo kilka godzin zbawic jak przeloza na jutro ;) Wkoncu mozna sb cos innego porobic a nie konczyc z serwerem jak dzis nie ruszy bo to smieszne

Opublikowano

INFO Z TS3

DZISIAJ STARTU NIE MA , DOBRANOC :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...