Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mestia.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd zwój zmiany skilli ?

Rosy mają maxymalne wartości ?

Macie jakichś YouTuber'ów ?

w ile wbije max lvl ?

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ?

co ile oddajemy itemy do biologa ?

ile yang dropi z psa ?

ile yang bd miec na 50 lv ?

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ?

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ?

eq navi raczej nie rozdajecie ? o.O

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ?

Jest autoPatcher w kliencie ?

są autopoty ?

jak często beda odbywać sie eventy ?

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ?

Sam jesteś w Teamie ?

Gdzie dropne Stalke ?

Gdzie dropne Zatruty Miecz ?

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ?

Bonusy wchodzą maxymalnie ?

jest 6/7 bon na serwerze ?

Macie zabezpieczenia Anty DDOS ? ( Żeby pierwszy lepszy DDos was nie zniszczył :> )

is

nie

tak

160 w normalnym tempie tydzień dwa

różnie

nie wiem dokładnie

raczej tak

tak

nie jeżeli ja jestem adminem to nie

nie

tak

nie

często

tak

nie

na pająkach v2

ze szkat

różnie (losowane)

nie

tak do expa

tak mamy

Ojjej, serio ? To chyba Ty zacznij pakować plecak do gimbazy ( 15 latku), bo wkurzasz ludzi i załóż okulary, albo wcale nie wchodź na prezentację, której po prostu nie potrafisz czytać, zastanów się co piszesz.. w porównaniu do Ciebie nie chodzę do gimbazy, tyle.. Jeśli chcesz coś dodać to pisz PW, a nie zaśmiecasz temat zbędnymi postami.. ;)

AW:Takiego serwera oczekiwałem, pytanie: gdzie dropi truta ?

ze szkat

Serwer świetny .

A mam takie pytanie czy będzie ten nowy interface? :).

Niedługo.
  • Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bomb zastanowiłeś się co z tymi SM'ami zrobisz ?

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Nie będzie żadnych SM do ch*ja! Kup sobie!

Next hejter ale również masz rację.. on sobie KUPIŁ sm'y ale już dawno :D przed startem, teraz się zmieniło i Bomb jest sam a te sm'y co on kupił dostał Rangos, tak to chyba wygląda xD i jak będzie chciał, to sobie kupi .. W Sumie, po co Ty haker kupiłeś sm'y skoro serwera jeszcze nie ma ? to jest dopiero beka . -.-

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jak znam życie to niewypali no ale nic ,czekamy. Jak coś; to w grze bd pod nickiem Mitch ;*

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Stronka wam nie działa. A co do prezenacjito do gry na serwie zachęca i to bardzo. Czekam na klienta.

Prezentacja zachęca. Mam jedno pytanko. Czy nie będzie tu epickiego biżu bo nie ma pokazanych będzie tylko z nieb łez ??? :D

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Ojjej, serio ? To chyba Ty zacznij pakować plecak do gimbazy ( 15 latku), bo wkurzasz ludzi i załóż okulary, albo wcale nie wchodź na prezentację, której po prostu nie potrafisz czytać, zastanów się co piszesz.. w porównaniu do Ciebie nie chodzę do gimbazy, tyle.. Jeśli chcesz coś dodać to pisz PW, a nie zaśmiecasz temat zbędnymi postami.. ;)

AW:Takiego serwera oczekiwałem, pytanie: gdzie dropi truta ?

;) ,ale dlaczego mnie obrażasz to że mam 15 lat i chodzę do gimnazjum to nie znaczy że jestem idiotą naprawdę nie rozumiem twego zachowania i spinania się robisz z igły widły. Wyzywasz mnie dlatego iż nie doczytałem pewnego aspektu w prezentacji serwera na prawdę zastanów się co piszesz, do póki nie przeczytałem tej wypowiedzi to myślałem że pisze z osobą na poziomie i skończy się na twojej i mojej wypowiedzi. Nie wiem czy zauważyłeś ,ale ja mam do ciebie szacunek (mimo iż jestem GIMBUSEM jak jasno dałeś mi to do zrozumienia) Pozdro ;).

A ktoś wie czy roski będą maxi czy jak ? i żeby tą na magie wywalili ;)

Opublikowano

;) ,ale dlaczego mnie obrażasz to że mam 15 lat i chodzę do gimnazjum to nie znaczy że jestem idiotą naprawdę nie rozumiem twego zachowania i spinania się robisz z igły widły. Wyzywasz mnie dlatego iż nie doczytałem pewnego aspektu w prezentacji serwera na prawdę zastanów się co piszesz, do póki nie przeczytałem tej wypowiedzi to myślałem że pisze z osobą na poziomie i skończy się na twojej i mojej wypowiedzi. Nie wiem czy zauważyłeś ,ale ja mam do ciebie szacunek (mimo iż jestem GIMBUSEM jak jasno dałeś mi to do zrozumienia) Pozdro ;).

A ktoś wie czy roski będą maxi czy jak ? i żeby tą na magie wywalili ;)

A dlaczego wyzywasz mnie od gimbusów, skoro wiek mam wpisany na profilu ? No jak możesz mnie wyzywać od gimbusów i czekać mi na poniedziałek, skoro masz 15 lat ? hah xD dobra beka, czytanie ze zrozumieniem to Twoja ''najsłabsza'' strona, a co do ros nie wchodzą ''maxi'' i jest na magie. masz napisane Wyżej, też przeoczyłeś ? Okulista czeka.

Mówiłem, chcesz coś dodać to PW, a tak to znowu Ci tutaj odpisałem :x

AW: klient miał być do godziny 15, jest 15.. klient gdzie ? ( nie wiem )

Opublikowano

Bomb zastanowiłeś się co z tymi SM'ami zrobisz ?

Wiemy już, że twoje życie to internet, suby, lajki i SM'y, ale kurwa mać, zamknij już ryj. Płaczesz gorzej niż mój pies gdy wychodze z domu, a uwierz, że po ostatnim razie zostawił mi taką

81448564715822373989.jpg12018520060814938363.jpg

niespodzianke. Więc kurwa twoje sm to PIZDA przy tym. Wiem, że nijak ma się to do serwera, ale twoje sm akurat gówno kogo interesują. Jesteś idiotą, ze kupiłeś je przed startem, nie mając nawet pewności, czy serwer wystartuje, więc pretensje możesz mieć już tylko do siebie.

Czekam na hejt, gówniarzu.

@Od jakiego Lvl'a AV2?

ZjaranaPanda

Opublikowano

TS serverowy jest ?;] jak tak to podaj IP jak możesz , server super całkiem fajnie się zapowiada .

Serwer Mestia.pl WYSTARTUJE!

Start 18:00 - 20:30

Zapraszamy na naszego TS3 - ts3.pl

Opublikowano

Mam jedno pytanko. Czy nie będzie tu epickiego biżu bo nie ma pokazanych będzie tylko z nieb łez ??? :D

Będzie biżu, gdzieś były ss'y na Facebook'u, tylko nasuwa się pytanie, gdzie dropi eq z łez ?

Opublikowano

Na Facebook'u była tylko lista wbudowanych bonów :( a biżu nie widziałem

No to jak była lista bonów ( faktycznie była tylko lista :D ) To będzie biżu po nieb. łzach, no nie ? :P Klient podobno za 2-3h.. info z TS'a. Podejrzewam, że ten serwer dziś nie ruszy tylko jutro ..

Opublikowano

No to jak była lista bonów ( faktycznie była tylko lista :D ) To będzie biżu po nieb. łzach, no nie ? :P Klient podobno za 2-3h.. info z TS'a. Podejrzewam, że ten serwer dziś nie ruszy tylko jutro ..

Przydałyby się ss tych biżu :D. Klient za 2 - 3h no to serwer nie wystartuje o 18 :(. Lipa.

W prezentacji też już coraz mniej ludzi :(. Było 250 luda teraz 180 ... :D

4069914545198581480131.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...