Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mestia.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na ts i z tego co tu wszyscy mowia m.in Administarcja serwera ma ,byc serwer beta i to dla osob kilku ktora ona sama je wybierze(administracja) takze lekka lipa ;/.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Jezu nie płaczcie już dla mnie start moze byc za tydzien.. zróbcie coś w domu itp.. a nie tylko "kiedy start?" "kiedy client" "ku*wa startu nie mam powiesze sie za jaja".. ludzie opanujcie sie co ta gra z wami robi..

Opublikowano

Jestem na ts i z tego co tu wszyscy mowia m.in Administarcja serwera ma ,byc serwer beta i to dla osob kilku ktora ona sama je wybierze(administracja) takze lekka lipa ;/.

Mógłbyś podać ip ts'a?

Opublikowano

jebac serwer, administracja 0 organizacji, 0 info powodzenia

Weź przestań płakać koleś.

Zrób sam taki serwer, to zobaczymy, czy byś ogarnął.

Traktujecie Metin'a jakby to był Wasz drugi świat ;O.

Ogarnijcie naprawdę. Jak jutro start to i może dobrze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

ej czemu prezętacja znikła?

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Na chwilę obecną rezygnuje z czekania na ten serwer zamiast startu ogłosili betę to znaczy się paru mądrych się zebrało graczy i tak zadecydowało i tak ma być. Oczywiści te osoby zupełnie nie związane z teamem serwa podkreśliły że na betę wybiorą swoich znajomych którzy niby ogarniają grę .... jak dla mnie to brzmi dziwnie ... jeżeli ktoś chcę mnie teraz hejtować proszę bardzo ;) ,ale ze stronny teamu to co oni teraz zrobili to stracą już 50% graczy tym bardziej że na betę będą wybierać graczy raczej nie admini tylko parę osób które miał głos na kanale .....

Krótko mówiąc paru graczy zaczęło decydować za adminów.... śmiech na sali.....

Opublikowano

aha czyli serw pora wykreślic haha piepszone dno,kolejny śmieć

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Wybory na ludzi do bety ... bezsensu

Dokladnie , wybiora sobie z 50 osob i te 50 osob beda sobie graly zamiast jesli to beta sprawdzic dokladnie serwer.(nie mowie o wszystkich osobach ktore beda braly udzial w becie ale takich pojedynczych osob na pewno nie zabraknie).I ta bete wymyslili troche z dupy ;/ siedze na ts i nagle wpadli na pomysl " a zrobmy sobie bete" ...;>
00381637475378013724.png
Opublikowano

Nie wybryk, to nie ich wina, jeden typ za przeproszeniem w chuja poleciał i musieli siedzieć przez pare dni bez przerw przy robocie. Teraz chcą wyeliminować bugi dla WAS, aby nie było większych problemów.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

16k Odsłon , no ładnie.. Przy tym było by na Otwarciu ok. 300-600 Graczy. Ładnie zjebaliście ;)

Opublikowano

Jezu nie płaczcie już dla mnie start moze byc za tydzien.. zróbcie coś w domu itp.. a nie tylko "kiedy start?" "kiedy client" "ku*wa startu nie mam powiesze sie za jaja".. ludzie opanujcie sie co ta gra z wami robi..

Zróbcie coś w domu itp. haha co za typ, nie chodzi o to , że się nie doczekamy ale jak się coś obiecuje to raczej słowa powinno się dotrzymać , ja tam też sobie poczekam ale mogli dać jakieś info wczoraj że się nie wyrobią a nie w ostatnim momencie nie damy rady z powodów technicznych i chuj ..

A takie teksty jak ty tu walisz są nudno bo pewnie zaraz będzie 10 osób po tobie to pisało ..

Opublikowano

Najlepsze jest to, że przed startem Bomb odpowiadał na prawie każde pytanie, a teraz wymyśla, że nie ma czasu (3min.). To pokazuje ten, jak to było...'profesjonalizm'!
Powodzenia, gays ._.

Opublikowano

Zróbcie coś w domu itp. haha co za typ, nie chodzi o to , że się nie doczekamy ale jak się coś obiecuje to raczej słowa powinno się dotrzymać , ja tam też sobie poczekam ale mogli dać jakieś info wczoraj że się nie wyrobią a nie w ostatnim momencie nie damy rady z powodów technicznych i chuj ..

A takie teksty jak ty tu walisz są nudno bo pewnie zaraz będzie 10 osób po tobie to pisało ..

No wiesz lepiej siedziec w zapowiedzi i odswiezac co 5 sekund? chodzilo mi o posprzątanie domu czy cokolwiek, zaloze sie ze 10% z was maja burdel w domu a czekaja tylko na jakis pierdo*ony server.

Najlepsze jest to, że przed startem Bomb odpowiadał na prawie każde pytanie, a teraz wymyśla, że nie ma czasu (3min.). To pokazuje ten, jak to było...'profesjonalizm'!

Powodzenia, gays ._.

No właśnie heheszky...

Opublikowano

że co kur** teraz im się przypomniało że bugi mają ? Jeśli to prawda z tą niby beta to ja podziękuje za tak profesjonalny team...

Opublikowano

trochę się rozczarowałem, gdyż administracja ts ma dosłownie gdzieś innych użytkowników, zamiast OFICJALNEGO startu mamy bete która na początku była zamknięta dla kilku "Wybranych" osób, na serwer nie zawitam lecz życzę powodzenia ;]

\

Opublikowano

No i zaczął się spam... No co, ja zaczekam. Gram dalej!

Ludzie ogarnijcie się, ze spamem. 3;

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...