Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mestia.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja poczekam (chyba, że start przedłużą o jakieś pół miesiąca lub dłużej)...

o.O Właśnie zaczęły być dostępne w cliencie wszystkie cztery kanały ale nadal nie można się zarejestrować...

Opublikowano

Ehh niby wiemy ,że start jutro ale żadnego pewnego info od ADMINISTRACJI i w prezce nie kazdy ma gg do admina, i tsa.. troche porażka ze strony administracji.

Opublikowano

Serwer działa , bo piszę "nieprawidłowy login lub hasło" . Coś czuje , że w ... z nami lecą ....

Opublikowano

ZAREJESTROWAŁEM SIĘ I GRAM !!!! REJE

http://5.135.141.39/rejestracja

Jak jest błąd to trzeba kilka razy się rejestrować!!!!

Opublikowano

ta ta a u mnie na ulicy chodzą smoki. Nie radze sie rejestrować !!!

Naprawdę działa właśnie się zalogowałem :D

Opublikowano

Lol, hahah to niezle administracja w chuya poleciala dodatkowo client BloodWar'a odechciało mi sie tutaj grać xD .

Opublikowano

Lol, hahah to niezle administracja w chuya poleciala dodatkowo client BloodWar'a odechciało mi sie tutaj grać xD .

Mnie również :)

Bokser .

Myliłem się jednak . Bo myślałem , że otworzyli serwa , żeby mogli ich koledzy nabić lvl i dadzą im eq a później włączą serwer dla graczy ;)

Opublikowano

UP

DLACZEGO W CH*JA POLECIELI .??

Hmm, moze dlatego ,bo pisali ze jutro start (GG,TS3) i nawet nie napisali ,że jednak dzisiaj włączą server niedosc ze zadnej info w prezce nie dostalismy i nawet link do rejestracji to normalne dla ciebie?, bo dla mnie nie xD .

Opublikowano

To wgl jest serwer Hard pozdrawiam.. Eq +4 nie ma handlarzy serwer nie do robiony.

Zapraszam na tego jest dopracowany fajny Hard/Medium start jutro zajrzyj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1075619-shyiapl-dedyk-hardmedium-start-jutro-2000/

Może do jutra coś się poprawi ,do tego co jest w prezce. jeżeli nie , to Bye Bye ;)

"Zmiana planów! Start serwera S2 przełożony na 8.11.2013 !!! "

Tak jest napisane na 5.135.141.39/page/1 . Chyba sobie jaja robią ...

Opublikowano

Trwaja "beta testy" nwm skad ma te reje bo sa wybrane osoby ktore aktualnie testuja wiem poniewaz jestem testerem a client od bloodwara jest poniewaz chcieliscie jak najwczesniej to edytowal client od bloodwara a wyglada normalnego ich bedzie pozniej czytajcie wczesniejsze strony i sie dowiecie wszystkiego byly problemy bo ktos tam okradl kogos z plikow czy cos takiego nie wiem doklanie nie bede sial plotek poczytajcie sobie ale start 08.11.2013 chyba wiec czekajcie serwer nie fail jak chcecie moge wam screeny porobic dla dowodu wiec mozecie isc dzisiaj spac juz ;) moze jutro cos sie zmieni czekamy z nadzieja :)

Pozdrawiam alvin11pl

P.S. ten post ze eq +4 itp to serwer postawiony tylko od tak ze raty zwiekszone itp. oni ciagle to robia teraz jest przerwa i cos kombinuja zobacyzmy co zmienia poczekamy nie stresujcie sie bedzie okej xD

Opublikowano

To wgl jest serwer Hard pozdrawiam.. Eq +4 nie ma handlarzy serwer nie do robiony.

Zapraszam na tego jest dopracowany fajny Hard/Medium start jutro zajrzyj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1075619-shyiapl-dedyk-hardmedium-start-jutro-2000/

Niedorobiony to ty jestes kurwo boisz się , że na ten twój syf nikt nie pójdzie idioto zajebany nawet jeszcze beta testów nie ma kurwo to skąd możesz wiedzieć jak jest palancie

Opublikowano

Start serwera przełożony na 8.11.2013

Więc Koniec spamu. Wszystko jasne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...