Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mestia.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serw już nie ruszy a jak nawet to postoi tydzień... Lepiej wbijajacie na zapowiedź Avreath zapowiada sie fajnie.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serw już nie ruszy a jak nawet to postoi tydzień... Lepiej wbijajacie na zapowiedź Avreath zapowiada sie fajnie.

Raport..

Panie wszechwiedzący.. co Ty możesz o tym wiedzieć ;)

AW: zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, administracja pewnie śpi ;x

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Widzę serwer w 100% dopracowany. Client z serwera BloodWar (nawet nie zmieniona nazwa procesu) + pliki serwerowe od Terenzo. Nie wiadomo po co quest na zamknięcie sklepu... i oczywiście atrapa systemu kostiumów również z plików Terenzo. Wbiłem na ta betę z ciekawości, by zobaczyć obiecywane rzeczy w prezce. W zamian zobaczyłem kabaret. Nie ma tu nic, co zawarte było w prezentacji. Cały ten system logowania ograniczył się do wrzuconej grafiki serwera mestia pod standardowy interface. Systemu kostiumów nie będę oceniał, bo nie można tego nazwać systemem kostiumów. Broni oczywiście nie widziałem, bo nikt takich nie miał w m1 ale w zamian wszędzie można zobaczyć logo BloodWar (np. w okienku pseudo kostiumów). Ogólnie mam wrażenie, że cała prezentacja odnosi się do innego serwera, niż ten, na którym było wczoraj coś "Beta-podobne".

Spodziewałem się szczerze mówiąc czegoś lepszego. Obecnie widzę serwer Mestia, który jest parodią, na której zostały wpakowane wszystkie modele broni od BombWork i to wszystko. Nie ma nic, co by choć na sekundę przyciągnęło moją uwagę. Jest to kolejny serwer postawiony na gotowcach, który zapewne będzie kolejnym fail roku 2k13.

Każdy powinien chyba znać swoje miejsce i może lepiej by było, gdyby grafik, pozostał grafikiem, zamiast bawić się na płaszczyźnie, o której nic lub niewiele wie. W 3dsMAX może robisz dobrą robotę, natomiast robienie serwerów to nie twoja bajka, jeszcze nie...

//Edit. Miał być serwer z zabezpieczeniami DDos z serwerowni hosteam, a stawiasz serwer na maszynie ze starej oferty OVH zakupionej conajmniej 3 miesiące temu, która nie ma jeszcze filtrów anty DDos. Trudno więc mówić tu o jakiejkolwiek stabilności. Ponadto maszyna nie znajduje się w Polsce lecz we Francji. Tak jak wcześniej pisałem, prezentacja nie ma nic wspólnego z serwerem. Serwer opisany w prezentacji jest serwerem takim, jaki administracja chciałaby żeby był - niestety tak nie jest.

Opublikowano

Administracja pewnie śpi, start serwera ma być dziś o nie wiadomo jakiej godzinie, nie wytrzymasz ? idź się przejdź na spacer, komputer Ci szkodzi :<

AW: SERWER WYSTARTUJE, dostaniecie info godzine przed startem..

Nie zrozumiałeś... Mogę czekać i do tego 08.10 ale chodzi mi o to że nie potrafią wejść w prezentacje i dać tutaj oficjalne info. Co z tego że na tsie powie, tam wchodzi max 100 osób a tutaj kilka set.

Opublikowano

Inkscape, nie ma znaczenia kiedy team zakupil serwer w ovh, po wprowadzeniu systemu anty ddos wszystkie serwery dedykowane automatycznie otrzymaly ta mozliwosc

Vortax. konfiguracja administracja zarzadzanie zabezpieczenia serwerow dedykowanych Metin2, aktualnie Thespia, Exalion, Longju2, Restia kontakt PW

Opublikowano

Mam pytanie serwer już stoi ? Jak nie to kiedy ma startować ? Jest jakiś działający client?

Jest otwarty dla beta-testerów z tego co widzę, nie wiem czy ten serwer ''wgl'' będzie działać normalnie i wystartuje, tak jak Inkscape pisał to wszystko jest ''gotowe'' z milionami bugów, klient z bloodwara itd.. nie widzę w tym serwerze przyszłości, sam nie polecam bo nie ma co tu polecać..

AW: wystartuje ten serwer ? xD

Opublikowano

Ten serwer JEDNAK wystartuje, także kto będzie chciał zagrać to zagra, kto nie to nie, wiem, że dziś ma ruszyć ogólnie bo BOMB gadał na TS, pewnie napiszą tu jakieś info czy coś, tyle wam mogę JA powiedzieć ( nie jestem w administracji )

Opublikowano

Bomb, okazałeś się większym amatorem niż ludzie, którzy stawiają hamachi. Jednak nie polecam, przed starem było wszystko pięknie, a tu wyszło co jest 5, pozdro 600, lecimy tutaj jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...