Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile os w godzinach szczytu online?

300/400

o godzinie 20:00 odbędzie się event Inwazja Kamieni Metin. Więcej informacji już wkrótce w grze. Zapraszamy do gry na Restivia.pl

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem zagrac, poczytałem opinie ludzie i nie ma mowy

opinie ludzi są raczej pozytywne , jakbyś zagrał zobaczyłbyś że serwer jest super , dawno na takim nie grałem . Chociaż teraz off nie wiadomo czego . Czekam na ON-LINE

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Serwer idealny, szkoda tylko, że są te lipne hwangi a nie nowe zbroje.

Poza tym full wypas dla mnie jeden z lepszych hard/medium ;)

Przemyślcie dodanie tych nowych zbroi, nawet bronie do nich lepiej pasują. Jak to wygląda

bronie dodaliście, a zbroje już stare. Trawa nowa mimo, że serwer oldschool. Albo w lewo, albo w prawo.

Jak zmienicie te zbroje, to napewno przyciagniecie rzecze graczy. W tym mnie.

Opublikowano

Kiedy start bo nie mogę sie znajsc:P

Start już dawno się odbył, konkretniej w niedziele :)

Serwer idealny, szkoda tylko, że są te lipne hwangi a nie nowe zbroje.

Poza tym full wypas dla mnie jeden z lepszych hard/medium ;)

Przemyślcie dodanie tych nowych zbroi, nawet bronie do nich lepiej pasują. Jak to wygląda

bronie dodaliście, a zbroje już stare. Trawa nowa mimo, że serwer oldschool. Albo w lewo, albo w prawo.

Jak zmienicie te zbroje, to napewno przyciagniecie rzecze graczy. W tym mnie.

Będziemy wprowadzać parę nowości na serwer, więcej informacji już po evencie.

Ravia off Concordia off Restivia off, czyzby awaria serwerowni ?

Dokładnie, Hosteam miało awarie całej serwerowni, przepraszamy za chwilową usterkę.

Pozostała już tylko godzina do Inwazji Kamieni Metin. Więcej informacji już wkrótce w grze. Zapraszamy do gry na Restivia.pl

Opublikowano

serwer moze i fajny... ale aby zrobic tu bojowca to jest nie lada wyczyn

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Szukam serweru jak ten, ale jak patrze w prezetacji na te hwangi to az mnie rzuca, co to metin z 2008 roku ze ktoś hwangami bedzie sie jaral ?

wystarczyły by niebianskie zbroje, duzo ładniejsze, lepsze graficznie z zajbista poswiąta, administracjo zmiencie te zbroje prosimy :D

to samo te miecze eh..

jak ktoś zna serwer gdzie itemy konczą sie na syriuszu, niebieskich stalkach, to pisac pw, bo na takich serwer czeka większość graczy

Opublikowano

Drobne pytanko gdzie dropią zwoje egzorcyzmu bo gram od 2 dni i nikt mi nie chce powiedzieć.

zwoje egzorcyzmu dropią z bossów typu Czerwony Smok, Władca Duchów Drzew, Riper itd.

serwer moze i fajny... ale aby zrobic tu bojowca to jest nie lada wyczyn

Właśnie u Nas na forum prowadzimy ankiete co do robienia bojowca. Wejdź w dział dyskusje i zaproponuj zmiany. ;)

Szukam serweru jak ten, ale jak patrze w prezetacji na te hwangi to az mnie rzuca, co to metin z 2008 roku ze ktoś hwangami bedzie sie jaral ?

wystarczyły by niebianskie zbroje, duzo ładniejsze, lepsze graficznie z zajbista poswiąta, administracjo zmiencie te zbroje prosimy :D

to samo te miecze eh..

jak ktoś zna serwer gdzie itemy konczą sie na syriuszu, niebieskich stalkach, to pisac pw, bo na takich serwer czeka większość graczy

Będą zmienione, aczkolwiek po tym, jak rozdamy nagrody. Planujemy zrobić wielką aktualizacje, wraz z zwiększeniem levela do 105 i dodaniem nowych systemów oraz dungeonów ;)

Opublikowano

Panowie i Panie. Nie ma na co czekać. pobieramy ze stronki i przygoda trwa !

W sumie dawno nie widziałem nigdzie Hwangów, miło będzie je znów zobaczyć ;P

Szczerze polecam, na pewno lepszy niż startujące w najbliższym czasie.

Opublikowano

zwoje egzorcyzmu dropią z bossów typu Czerwony Smok, Władca Duchów Drzew, Riper itd.

Właśnie u Nas na forum prowadzimy ankiete co do robienia bojowca. Wejdź w dział dyskusje i zaproponuj zmiany. ;)

Będą zmienione, aczkolwiek po tym, jak rozdamy nagrody. Planujemy zrobić wielką aktualizacje, wraz z zwiększeniem levela do 105 i dodaniem nowych systemów oraz dungeonów ;)

Ja mam wejsc na forum? jak wchodze na strone restivi i forum nie dziala...

I kurwa co to ma byc? olejek wygnania nadal nie dziala... postacie sie buguja jak ida na pustynie i juz sie zalogowac nie mozna, huja robicie aby wgl cos naprawic... zrobcie konserwacje lepiej a nie jakies pierdoly tu opisujesz

Opublikowano

Ja ci powiem nie zaczynaj... serwer upada powoli

Opublikowano

Malo serverow jest hardów wg. mnie server dla hajsu , gralem wbilem 30lvl i znudzilo mi się misje nie dopasowane do serva kompletnie oraz bledy ortograficzne interpunkcyjne nie mowiac juz o blednych nazwach zwierząt..

Polecam server Isamu ,a lubu dubu jeb... fubu to zdycha

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Ja zachęcam do gry mam sporo rzeczy z is od kolesia za yangi więc nie jest tak trudno a co do ilosci graczy od 17 do 23 jest okolo 500 ostatnio przybywa graczy.

A HellFortun zjebie nie można reklamować serwów.

Daj Lajka ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...