Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jak odpalam Clienta to wyskakuje mi taka ramka i jest napisane " ?????????" i mam wybrać TAK albo NIE klikam TAK to to samo "???????????????" ?? O co chodzi xD?

Opublikowano

Dlaczego jak odpalam Clienta to wyskakuje mi taka ramka i jest napisane " ?????????" i mam wybrać TAK albo NIE klikam TAK to to samo "???????????????" ?? O co chodzi xD?

Ściągnij aktualizacje do clienta, na naszym facebooku i forum masz w dziale Dyskusje.

Serwer online! Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Podaj Linka bo nie mogę znaleść a juz 50min gry za mną jest -.-

fo rum.restivia.pl Usuń spacje w wyrazie forum.

Na start niby 11 lvl konia? Ja mam 1?lvl konia..

Gdzie przeczytales ze 11 lv jest? Jest 1lv na start :)

Opublikowano

KURRWWA NIE DA SIE ZAREJESTROWAC REJESTRUJE SIE STRONKA SIE ODSWIEZA DANE ZAPISANE SA I CHUUJA NIE DA SIE ZALOGOWAC...

Nikt wczesniej nie mial z tym problemow. Jakiej przegladarki uzywasz? Moze Twoje stare konto z Reventialu dziala, sprawdz

Opublikowano

Nikt wczesniej nie mial z tym problemow. Jakiej przegladarki uzywasz? Moze Twoje stare konto z Reventialu dziala, sprawdz

Dzieki, dziala faktycznie tak bylo:P
Opublikowano

Nadal ten sam błąd jest pobrałem "Final2" wkleiłem do Pack i nadal wyskakuje ?????????????? ;////

Jaki system operacyjny masz? Napisz na PW do mnie, pomoge

hehe co to ma być, że tp z m1 do m2 nie działa? no żeby takie bugi były...

Jest jeście Pierscien TP. Chociaz fakt, najlepszym nawet sie zdarzaja ;) Przepraszamy najmocniej, poprawimy przy najblizszej przerwie, teraz nie bedziemy Wam przeszkadzac w grze i expieniu :)

Opublikowano

Wejde zobacze , ocenie , może zawitam na dłużej .

Zmianki i dodania drogie ?

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Wejde zobacze , ocenie , może zawitam na dłużej .

Zmianki i dodania drogie ?

Zmianki i dodania w dropie, dropią optymalnie :)

mi też nadal wyskakuje ??????????

jak włączam patcher.....

Jaki Patcher? :D Sciagnales najnowsza paczke do clienta?

Opublikowano

No i co mają zrobic ludzie z systemem xp jak nie da sie włączyc gry?? pobrałem paczke final i nadal nic nie daje wyskakuje raport o błędach...

Wrzuciłeś go do czystego clienta? na forum.restivia.pl masz tutoriale, jak sobie poradzić z tym błędem

Opublikowano

Forum nie działa a mi serw tak samo..dziękuje za pomoc :)

Napisałeś do nas? Nie dostaliśmy żadnej wiadomości od Ciebie, więc jak mieliśmy Ci pomóc :) Forum cały czas działa, jest dostępne pod adresem www.forum.restivia.pl. Napisz, a pomożemy Ci, serwer również działa.

Opublikowano

Wrzuciłeś go do czystego clienta? na forum.restivia.pl masz tutoriale, jak sobie poradzić z tym błędem

Niestety rozpakowałem na nowo clienta wrzuciłem do niego final2 i dalej raport o błędach a jak uruchomie jako administrator to woła devIL.dll a jest on w cliencie

5qj.png

Opublikowano

Niestety rozpakowałem na nowo clienta wrzuciłem do niego final2 i dalej raport o błędach a jak uruchomie jako administrator to woła devIL.dll a jest on w cliencie

Załóż nowy temat na naszym forum w dziale dyskusje z zawartością pliku syserr, zaraz któryś z naszych administratorów Ci pomoże :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...