Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób w godz. szczytu? Bo jak zawitałem któregoś dnia, to były 2 osoby w jinno.....

To chyba na zły kanał weszłeś ;) teraz jest ok. 320 online, przewaznie liczba ta sięga 450. Wejdź sobie np. do Jinno m1 CH1 i zobaczysz ;)

Screen z m1 jinno robiony przed momentem specjalnie dla Ciebie:

tqkt7y.jpg

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego klient 1gb ściągać się bd 11h gdzie inny klient ściąga się niecałą godzinę -.-? (koledze 9h ma 50mb/s)...

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego klient 1gb ściągać się bd 11h gdzie inny klient ściąga się niecałą godzinę -.-? (koledze 9h ma 50mb/s)...

To już jest wina internetu. Sciagaj z hostingu mega.co.nz, tam leci najszybciej teoretycznie.

Opublikowano

Można prosić screena bez uciętej mini mapy z ludźmi online?

Nie ma sprawy, screenshot ucinałem, bo na górze wyświetlała się konsola, dobrze wiesz o co chodzi. Po południu jak na serwer zlecą się ludzie zrobię "pełen" screenshot dla Ciebie.

Opublikowano

Kurde zagrałbym ale to chyba jest jednak za mało ludzi jak na hard. Fajnie jakby te 700 dobic;p

Mało ludzi? wyzej masz screen. Wejdz sobie na serwer to zobaczysz ;)

Informujemy, ze prowadzimy drobne prace w celu usprawnienia gry na CH1 do godziny 18:00. Od godziny 18:00 CH1 bedzie dostępny dla graczy, natomiast dzisiejszy event odbędzie się o godzinie 20:00. Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Ile ludzi odeszlo tutaj po fuzji na pl-u?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Halloween zbliża się już wielkimi krokami. z tej okazji przygotowaliśmy dla Was masę atrakcji na najbliższy weekend. O godzinie 16:30 odbędzie się 30 minutowa przerwa na konserwacje serwera, natomiast od godziny 17:00 dropić będą Dynie, z których będziecie mogli zdobyć tak atrakcyjne przedmioty, jak Maska Dyni, czy Pierścień Doświadczenia! Ponadto zostanie włączony bonus 50% do expa oraz dropu do jutra do 00:00 oraz już dziś o 20:00 odbędzie się Inwazja Kamieni Metin! Zapraszamy do gry na Restivia.pl!

Opublikowano

Ile ludzi?

Juz na tej stronie chyba parę osób o to pytało. Srednio w dzien jest ok. 450, wyzej masz screeny.

NGS, pragnę Ci przypomnieć o screenie.

Kolo 15 wstawie.

Opublikowano

450 ludzi w godzinach szczytu na Hardzie to bdb wynik. Ja gram i bardzo mi się podoba. Takie coś jak nuda nie istenieje.

Nie ma opcji, że zrobisz eq w 3 dni i błyszczysz jak choinka w m1. Na wszystko trzeba zapracować ciężko czy też mniej i można się spotkać z większym szacunkiem niż na takich easy, gdzie młodsi gracze oglądna naruto, napalają się próbują za wszelką cenę pokazać, że są lepsi.

Opublikowano

450 ludzi w godzinach szczytu na Hardzie to bdb wynik. Ja gram i bardzo mi się podoba. Takie coś jak nuda nie istenieje.

Nie ma opcji, że zrobisz eq w 3 dni i błyszczysz jak choinka w m1. Na wszystko trzeba zapracować ciężko czy też mniej i można się spotkać z większym szacunkiem niż na takich easy, gdzie młodsi gracze oglądna naruto, napalają się próbują za wszelką cenę pokazać, że są lepsi.

Dziękujemy za opinie ;)

W ramach piątkowego eventu o 20:00 odbędzie się Konkurs OX! Tymczasem jeszcze do północy exp oraz drop jest zwiększony o 50%, a także dropią Dynie. Zapraszamy do gry na Restivia.pl

Opublikowano

Na serwerze jest jeden minus .. Admini nie wchodzą na forum , a gracze cały czas czekają , można powiedzieć że mają w dupie graczy ... Sam złożyłem odwołanie od bana i jeszcze 0 reakcji ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na serwerze jest jeden minus .. Admini nie wchodzą na forum , a gracze cały czas czekają , można powiedzieć że mają w dupie graczy ... Sam złożyłem odwołanie od bana i jeszcze 0 reakcji ..

Wchodzimy na tyle, ile możemy. Nie mamy graczy w dupie, zobacz sobie to np. po odpowiedziach w tym temacie, staramy się odpowiadać regularnie, na tyle, na ile czas nam na to pozwala, poza tym ktoś musi zajac sie rowniez serwerem. Odpowiemy i Tobie, spokojnie.

Opublikowano

Cześć , czy admini mogliby dodać clienta na inny hosting ? np . mediafire albo coś innego na którym szybko sie pobiera a nie na multiupload które mam 10kb/s oraz nie mega.co.nz na którym nie moge pobrać bo nie moge kliknąć tego na górze po pobraniu mam to zablokowane a chciałbym zagrać i to bardzo :P Dodajcie to na inny hosting ;/

Opublikowano

Wchodzimy na tyle, ile możemy. Nie mamy graczy w dupie, zobacz sobie to np. po odpowiedziach w tym temacie, staramy się odpowiadać regularnie, na tyle, na ile czas nam na to pozwala, poza tym ktoś musi zajac sie rowniez serwerem. Odpowiemy i Tobie, spokojnie.

Inni czekają aż 5 dni , a mi się serwer mega podoba więc chciałbym tam dłużej pozostać , a przez tego bana niestety nie mogę . Proszę zobaczyć mogę odwołanie na forum . Nick na forum : Ukryty .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć , czy admini mogliby dodać clienta na inny hosting ? np . mediafire albo coś innego na którym szybko sie pobiera a nie na multiupload które mam 10kb/s oraz nie mega.co.nz na którym nie moge pobrać bo nie moge kliknąć tego na górze po pobraniu mam to zablokowane a chciałbym zagrać i to bardzo :P Dodajcie to na inny hosting ;/

Dzisiaj w nocy zaczne upać, rano powinna byc juz paczka :)

Opublikowano

Pozostało już tylko 20 minut do godziny 20:00 i zaczynamy Konkurs OX. Zapraszamy na Restivia.pl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...