Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a byles na ch1?

ps> czemu adminie nie wypowiesz sie na temat moj o Hyperze?

prawda boli? i xboxa nikt nie dostanie bo to sciema

Widze, ze komus zachciało się hejtu :) Skąd wiesz, ze nikt nie dostanie? Zaglądałeś do mnie do portfela czy jak? Sciema bo? Póki co nikt jeszcze nie wbił 99lv ;)

Co do HyperPumpa, tak samo Sagitos, Bosman i 3/4 serwera ma EQ +9, wystarczy trochę podrobić, zarobić, posprzedawać i nic trudnego. Ulepszacze dropia dobrze w miare, wiec nie rozumiem po co ten hejt z Twojej strony.

Hyper to GM przecież specjalnei ta postac zrobily zeby miec pretekst ze wygral ON x-boxa bo tak naprawde te nagrody to fejk :3

Rozumiem, że po pozostałe nagrody też cisną GM'i? Trochę powagi ludzie, bo takie oszczerstwa to nic więcej poza dziecinadą. Zazdrość Was zżera z powodu HyperPumpa, Sagitosa i Bosmana? Czytaj wypowiedź wyżej. Trochę się chłopaki ździwicie po wbiciu trzech 99 leveli :) Oczywiście wszyscy zwycięscy nagród zobowiązani będą do wrzucenia screenów ze sprzętem. Umieścimy je specjalnie w tym temacie, aby wszystkim hejterom zwieracze puściły ;)

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bez przesady ale Hyper by sam smoka berana nie ubil wiec smierdzi tu gownem

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

bez przesady ale Hyper by sam smoka berana nie ubil wiec smierdzi tu gownem

Idąc Twoim tokiem myślenia to samo można powiedzieć o np. Bosmanie czy Sagitosie, którzy również mają Hwangi, jak wiadomo, aby zdobyć Hwang potrzeba ubić w/w bossa. Nie pomyślałeś tak, że mogli wybrać się razem, albo z innymi graczami w PT? Gdzie Ty tu widzisz przekręt? Jesteś jedyną osobą, która szuka dziury w całym.

Opublikowano

po 2 jestem w jego krolestwie i bosman jak wchodzi to bez hypera bo kazdy ma go za gm-a i go nie lubi!!!

a bosman ma bo czesto widze komunikat ze wchodzi na smoczka a o hyperze nic nie pisze

wiec ma ulepy od was za fre

edit wygralem haha admin milczy od 2h ;p

ps kto chce darmowego militara do mnie pw
dzialajace i zupelnie bez oplat ( nie kupowanie ksiegi )

admin jest taki tepy ze nie wie o tym sposobie

Opublikowano

Ja mam prawie all eq+9 bo mam pro sposób na zarobek ale to moja sprawa.I usuńcie te jebane 100hp bo nie da się nic zrobić.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

Ja mam prawie all eq+9 bo mam pro sposób na zarobek ale to moja sprawa.I usuńcie te jebane 100hp bo nie da się nic zrobić.

moze i twoja sprawa :) ale jak powiem jak miec militara za fre nie beda koni w item shopie kupywac :D

Opublikowano

po 2 jestem w jego krolestwie i bosman jak wchodzi to bez hypera bo kazdy ma go za gm-a i go nie lubi!!!

a bosman ma bo czesto widze komunikat ze wchodzi na smoczka a o hyperze nic nie pisze

wiec ma ulepy od was za fre

edit wygralem haha admin milczy od 2h ;p

ps kto chce darmowego militara do mnie pw

dzialajace i zupelnie bez oplat ( nie kupowanie ksiegi )

admin jest taki tepy ze nie wie o tym sposobie

Nie chce Cie obrażać, ale po co najeżdzasz na mnie, wyzywasz i oczerniasz. Sprawia Ci to satysfakcje, czy może dowartościowujesz się? A może najzwyczajniej jesteś gimbusem? Nie odpisywałem przez 2h Tobie ponieważ nie było mnie w domu. Co do Bosmana, Sagitosa i Hyperpumpa, myślisz, że siedze przez 24/7 przed PC i obserwuje, który z nich chodzi na dungeony, expi czy dropi sobie? To jest ich sprawa, kiedy grają i co robią w grze, o ile jest to zgodne z regulaminem serwera. Poza tym przeczytaj sobie moje poprzednie posty adresowane do Twojej osoby.

Mógłbyś zdradzić parę sposobów, bo po tym co czytam w tym temacie, niektórzy aż się pienią z tego powodu. Co do bonusów, nie bedziemy ich zmieniac póki co, w przyszłości pomyślimy nad ankietą na forum.

moze i twoja sprawa :) ale jak powiem jak miec militara za fre nie beda koni w item shopie kupywac :D

To zdradź go publicznie, jeśli takowy znasz. My na tym na pewno nie stracimy, jedynie gracze, którzy umyślnie z niego korzystali, jeśli takowy w ogóle istnieje, w co raczej wątpie. Już w tym temacie była osoba, która próbowała wcisnąć użytkownikom buga na yang, który w rzeczywistości w ogóle nie istniał.

Opublikowano

To zdradź go publicznie, jeśli takowy znasz. My na tym na pewno nie stracimy, jedynie gracze, którzy umyślnie z niego korzystali, jeśli takowy w ogóle istnieje, w co raczej wątpie. Już w tym temacie była osoba, która próbowała wcisnąć użytkownikom buga na yang, który w rzeczywistości w ogóle nie istniał.

no widac ze jestes sam gimbusem gimbuse skoro nie wiesz jak z 1 lvl konia mozna odrazu wbic na 21 ( i nie chodzi mi o ksiege konia wojskowego bo takie cos tez dzialalo ) wiec juz 1 osobie powiedzialem i wlasnie juz ma militarka... jak chcesz moge opisac publicznie ale czy ty tego chcesz? nie bedziesz mial kasy z isa

Opublikowano

Prawdą jest, że już w pierwszy dzień były bojowce, mimo, że w ISie ich nie ma.

Jest to rzecz ciekawa. Ksiegi napewno nie działają tego jestem pewien bo typek grze kupił i się z niego śmiałem bo nie działało a ostrzegałem ^^

Już nie chcę się czepiac HyperPumpa itd. w sumie mi to już wisi, ale te bojowce to ciekawe skąd się wzięły, napewno jakiś sposob na nie jest.

Opublikowano

No na militarka tez jest ;p

juz ludzie na pw mnie sie pytaja jak go miec

Opublikowano

U stsjennego można kupić militara/bojowca.

tak jak doladujesz zm to mozesz sobie kupic

a mi chodzi o zupelnie darmowy sposob no moze troszke wysilku trzeba wlozyc ale 0 kosztow pienieznych

Opublikowano

Sposob na darmowego militara:
Robimy sobie bufka, bierzemy z nim slub....
Glowna postacia na ktorym chcemy miec militarka klikamy na starsza pania i ta postacia prowadzimy slub do konca ( slub bez pt )

Po zakonczeniu slubu otrzymujemy 21 lvl konia a ksiege wojskowa kupujemy od stajennego i mamy militarka

Ps> administracja to patologia same gimbusy nie pelno letnie pozdro

Opublikowano

Nie dziwie się ,że TS mało slotów , więcej nie potrzeba , szkoda ,że tak niechludnie zrobiony .

Server całkiem całkiem , ile osób w godz . szczytu ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na serwerze gra ok. 400/500 osób, wpadnij sobie do m1 lub na poprzedniej stronie masz screeny, jak wolisz ;) System ulepszeń będzie zmieniany, ponieważ po osiągnięciu przez 3 osoby maksymalnego levela, jak rozdamy nagrody, będziemy zwiększać go do 110 ;) Skąd ta wątpliwość co do nagród?

Nie chce hejtować :) ale nie mogę wytrzymać patrząc jak robicie ludzi w chuja :D

Topka jest wspierana przez administracje ( pewnie jakieś ziomki z rl ) żeby nikt nie wygrał nagród xD

Ogólnie sam serwer to jakieś bagienne bagno.

Nie ma harmonii nic tu ze sobą nie współgra

gowno na gownie chuj na chuju a pod spodem jest ten serwer

ogólnie nie polecam :)

bez hejtu :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Nie chce hejtować :) ale nie mogę wytrzymać patrząc jak robicie ludzi w chuja :D

Topka jest wspierana przez administracje ( pewnie jakieś ziomki z rl ) żeby nikt nie wygrał nagród xD

Ogólnie sam serwer to jakieś bagienne bagno.

Nie ma harmonii nic tu ze sobą nie współgra

gowno na gownie chuj na chuju a pod spodem jest ten serwer

ogólnie nie polecam :)

bez hejtu :)

Ta wypowiedź dokładnie prezentuje Twój poziom, nic więcej jak podstawówka. Uzasadnij swoje zdanie, bo póki co to bezpodstawne oskarżenia, nie spotkaliśmy się z żadną tego typu opinią od żadnej innej osoby oprócz Ciebie, najwyraźniej coś Ci przeskadza w Teamie i próbujesz się nieudolnie zrewanżować, nie dając nawet jakiegos przykladu/dowodu.

50% więcej expa na 6h! Zapraszamy do gry na Restivia.pl!

Opublikowano

Witajcie, już w przyszłym tygodniu odbędzie się aktualizacja gry do wersji 1.1. Co zostanie wprowadzone? Już wyjaśniam

- dwa nowe dungeony Diabelskie Katakumby i Bramy Piekieł.
- Naprawione zostaną wszystkie bugi, które zgłosiliscie dotychczas.
- Zostaną dodane 3 nowe misje u biologa
- Zostanie dodanych 10 nowych questów na serwer.
- Zostaną dodane polowania u Yang-Shina od poziomu 5 do 110.
- Zostanie zwiększony maksymalny poziom do 110 (Dopiero po wbiciu przed 3 pierwsze osoby 99lv, chcemy rozdać nagrody)
- Zostanie dodany nowy set broni i zbroji.

Tymczasem zapraszamy do gry, 50% więcej expa do godziny 00:00!

Opublikowano

ta informacja jakos o tydzien za puzno ;p

juz duzo ludzi odeszlo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...