Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałeś do nas? Nie dostaliśmy żadnej wiadomości od Ciebie, więc jak mieliśmy Ci pomóc :) Forum cały czas działa, jest dostępne pod adresem www.forum.restivia.pl. Napisz, a pomożemy Ci, serwer również działa.

Nikt nie będzie się z wami pierdzielić , typowy hard ,bo ludziom się nie chce robić easy , bo za malo zysku i roboty.

Server OFF nie polecam chujowy itp .

Forum nie działa

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mam pytańko

Gdy włącze clienta 1 raz normalnie działa spoczko

Wychodze na chwile np. do sklepu

Wracam i client nie cche mi sie właczać

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

ja sie kurwa nie bede bawil z jakims gownem.nie bede gral i chuy..administracja jest od tego a 8 razy pisac na prezce ze nie dziala widocznie malo.

erfgreg.png

Opublikowano

A ja sobie ponabijam posty ,wiec do rzeczy:

Admini nie pomagają ,

Strona nie działa

Kolega mówi ,ze już ma bug z kasą , więc szukajcie ,bo moi koledzy już znają i robią multikonta z bryłkami i hajsem 2kk :) + robione bronie i kupowane przedmioty .

Mozecie juz restartować server.

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Admini nie pomagają ,

Strona nie działa

Kolega mówi ,ze już ma bug z kasą , więc szukajcie ,bo moi koledzy już znają i robią multikonta z bryłkami i hajsem 2kk :) + robione bronie i kupowane przedmioty .

Ty masz kolegów??? :O

Niestety ludzie z win xp nie moga grac bo aministracja nie potrafi zrobic klienta

W ile wbije 30 lvl

5qj.png

Opublikowano

Witam

Mam pytańko

Gdy włącze clienta 1 raz normalnie działa spoczko

Wychodze na chwile np. do sklepu

Wracam i client nie cche mi sie właczać

Jaki system?

Admini nie pomagają ,

Strona nie działa

Gdzie jest niby bug z kasą? Mozesz publicznie tutaj napisac, zeby wszyscy widzieli :) Nie pomagamy, nie odpisujemy? A dostalismy od Ciebie jakies PW? Odpisuje tutaj wszystkim na bierząco, tak samo na forum serwera.

ja sie kurwa nie bede bawil z jakims gownem.nie bede gral i chuy..administracja jest od tego a 8 razy pisac na prezce ze nie dziala widocznie malo.

Gdzie niby mi napisałeś 8 razy? Póki co to nie dostałem ZADNEGO KONKRETNEGO opisu problemu od CIebie, nigdzie poza płaczem w tym temacie, ze nie chcemy Ci pomoc.

Dzisiaj jeszcze pojawi się łatka naprawiająca błędy clienta przy Windowsie XP, tymczasem na naszym forum znajdziecie obejscia i usprawnienia.

Opublikowano

Jaki system?

Gdzie jest niby bug z kasą? Mozesz publicznie tutaj napisac, zeby wszyscy widzieli :) Nie pomagamy, nie odpisujemy? A dostalismy od Ciebie jakies PW? Odpisuje tutaj wszystkim na bierząco, tak samo na forum serwera.

Gdzie niby mi napisałeś 8 razy? Póki co to nie dostałem ZADNEGO KONKRETNEGO opisu problemu od CIebie, nigdzie poza płaczem w tym temacie, ze nie chcemy Ci pomoc.

Dzisiaj jeszcze pojawi się łatka naprawiająca błędy clienta przy Windowsie XP, tymczasem na naszym forum znajdziecie obejscia i usprawnienia.

Mam win 7

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Paczka dla osób, którym nie działa Client Restivia.pl z Windowsem XP, lub błędem logowania. Wypakowujemy clienta na nowo i wrzucamy do głównego folderu z Clientem Restivia. Po wrzuceniu odpalamy z Restivia.exe, powinno działać prawidłowo.

https://mega.co.nz/#!rZpSTRII!BlFLnUpvxq-oRGUyuaJ_DXg_a1M37fhk6fBVHJMrf34
Opublikowano

Cholercia juz bym pogral... ale musze poczekac do 23h+ ;p bo teraz przy internecie 10 mb pobiera mi 20kb/s ;/

niestety zacofane kable i przeciazone

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Dalej to samo...-,-

Up Dobra działa wystarczy tylko jeszcze raz sb wypakowac clienta i wkleic to co jest w linku i jest okey :)

Wystarczy wypakowac clienta na nowo i wrzucic ta paczke i wszystko bedzie dzialac :)

@UP widze, ze juz to zrobiles :) Milej gry, pisz w razie problemow

Opublikowano

ile osob online? :-)

Około 500, nasi youtuberzy zaczynają już serie na YouTube, graczy będzie regularnie przybywać :)

Paczka dla osób, którym nie działa Client Restivia.pl z Windowsem XP, lub błędem logowania. Wypakowujemy clienta na nowo i wrzucamy do głównego folderu z Clientem Restivia. Po wrzuceniu odpalamy z Restivia.exe, powinno działać prawidłowo.

https://mega.co.nz/#!rZpSTRII!BlFLnUpvxq-oRGUyuaJ_DXg_a1M37fhk6fBVHJMrf34
Opublikowano

ciezko wrzucac pliki clienta i patche do normalengo hostingu lub tez ftp ? tylko instalowanie syfu typu toolbary pluginy....... podziekował.

o co Tobie chodzi, jakie toolbary i pluginy? Toż client i paczka jest na normalnym hostingu, mega.co.nz, który jest aktualnie jednym z najlepszych dostępnych o.O

Opublikowano

caly czas mam blad a pobralem ta paczke co ktos wczesniej napisal (mam win7 ultimate 64-bit). Server dziala czy nie?

Masz blad z znakami zapytania czy jaki? Opisz go dokladnie. Sprobuj moze otworzyc clienta jako administrator w zgodnosci z XP.

Ciężko kliknąć "NO" ? Jaki masz lepszy hosting niby od mega.co.nz, wymień mi tutaj. To wyglada tak, jakby juz nie bylo sie do czego przyczepic...

Opublikowano

Masz blad z znakami zapytania czy jaki? Opisz go dokladnie. Sprobuj moze otworzyc clienta jako administrator w zgodnosci z XP.

Ciężko kliknąć "NO" ? Jaki masz lepszy hosting niby od mega.co.nz, wymień mi tutaj. To wyglada tak, jakby juz nie bylo sie do czego przyczepic...

chodzi o blad polaczenia z serverem. w trybie zgodnosci z xp nic sie nie zmienia.

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

Ty masz kolegów??? :O

Niestety ludzie z win xp nie moga grac bo aministracja nie potrafi zrobic klienta

W ile wbije 30 lvl

Tak w przeciwienstwie do ciebie

30lvl spokojnie w godzine max , tylko nie rób misji tak jak ja :huh: nie opyla sie narazie je robic , przynajmniej te ktore robilem , procz biologa oczywiscie.

,, zawyżone elo ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...