Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restivia.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U isamu bys gral? wez tu ravi nie reklamuj

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Ja ci powiem nie zaczynaj... serwer upada powoli

O czym Ty teraz gadasz? Serwer upada? Serwer ma niecały tydzień, gra na nim 400 graczy, liczba cały czas wzrasta, pracujemy nad nowościami, a Ty twierdzisz, ze upada? Proponuje wyjść na spacer bo komputer Ci nie służy widzę.

Malo serverow jest hardów wg. mnie server dla hajsu , gralem wbilem 30lvl i znudzilo mi się misje nie dopasowane do serva kompletnie oraz bledy ortograficzne interpunkcyjne nie mowiac juz o blednych nazwach zwierząt..

Polecam server Isamu ,a lubu dubu jeb... fubu to zdycha

Dlaczego twierdzisz, ze serwer jest dla kasy? Uzasadnij swoja opinie, póki co nie spotkaliśmy się z żadną tego typu krytyką od graczy. Tak samo błędy ortograficzne. Gdzie znalazłeś takowe błędy? Pierwszy raz dostaje informacje, ze jakikolwiek sie zdarzył. Mozesz na PW mi podeslac info. Co do nazw pieczęci, są 2 błędy, wiemy już o nich i przy najbliższym update serwera będą naprawione.

Tak swoją drogą, to nie jest temat serwera R*via, także proszę o ogarnięcie się.

O 21:00 na CH2 odbędzie się konkurs OX. Wejście otwieramy o 20:45 i zamykamy o 21:00. Zapraszamy do gry na Restivia.pl! Problem z CH1 zostanie naprawiony po Konkursie OX, ktory odbedzie sie na CH2. Tymczasem mozna grac na CH2/3/4. Przepraszamy za utrudnienia, ale testowaliśmy coś i wyszło tak, że CH1 padło, w ramach przeprosin od nas dostaniecie po OX'ie 50% więcej expa na 6h.

Opublikowano

i napraw postacie na ktore nie da sie zalogowac

Opublikowano

i napraw postacie na ktore nie da sie zalogowac

O 21:00 na CH2 odbędzie się konkurs OX. Wejście otwieramy o 20:45 i zamykamy o 21:00. Zapraszamy do gry na Restivia.pl! Problem z CH1 zostanie naprawiony po Konkursie OX, ktory odbedzie sie na CH2. Tymczasem mozna grac na CH2/3/4. Przepraszamy za utrudnienia, ale testowaliśmy coś i wyszło tak, że CH1 padło, w ramach przeprosin od nas dostaniecie po OX'ie 50% więcej expa na 6h.

Opublikowano

olejek wygnania tez naprawcie

Opublikowano

O czym Ty teraz gadasz? Serwer upada? Serwer ma niecały tydzień, gra na nim 400 graczy, liczba cały czas wzrasta, pracujemy nad nowościami, a Ty twierdzisz, ze upada? Proponuje wyjść na spacer bo komputer Ci nie służy widzę.

Pod takim wzgledem ze masz wszystko gleboko... olejek wygnania np ile juz naprawiacie? wcale nie naprawiacie

Czemu nie mogę się zalogować na serwer ? o.O

Jest przerwa do 23:30

Opublikowano

Pod takim wzgledem ze masz wszystko gleboko... olejek wygnania np ile juz naprawiacie? wcale nie naprawiacie

Jest przerwa do 23:30

Dzięki !

nfsw_KUBA291GDZ.png
Opublikowano

Ktory pet najlepszy pod wojownika?

Opublikowano

O ile dobrze wiem wszystkie pety daja te same bonusy kiedy zdobywasz coraz wyzszy lvl peta odblokowywane sa kolejne zdolnosci takie jak:

Hp -2000ptk

Siła -10ptk

Zrecznosc -10ptk

Inta - 10 ptk

pochlanianie pz - 10%

Szycie 10%

Kryt 10%

Potwory 10%

Ja sobie kupiłem od kogos baobao ale ogólnie najwygodniejsze sa feniksy bo nie blokuja nam drogi.

####

Narazie całkiem przyjemnie się tu gra wiekszosć rzeczy z itemshopu można odkupić od graczy (chociaż brakuje mi np PD) więc zaprszam wszystkich do gry.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Mozliwe ze dopiero rano wlacza... teraz w sumie i tak juz malo graczy wiec dla paru wlaczac nie beda

a tak to chociaz cos naprawia

Opublikowano

Mozliwe ze dopiero rano wlacza... teraz w sumie i tak juz malo graczy wiec dla paru wlaczac nie beda

a tak to chociaz cos naprawia

Serwer jest juz online. Informowalismy o 23:00 ze robimy przerwe na poprawienie bugów, ktore nam na bierząco zgłaszacie. Chcemy jak najbardziej dopracować serwer ;) Włączyliśmy 50% expa więcej na 12h z okazji tej drobnej przerwy ;)

BaoBao i Lodowy Feniks. U nas na forum uzytkownicy pomoga Ci z wyborem ;)

Opublikowano

Pobrałem 2 clienty ( z dwóch mirrorów ) i nie ma w nich żadnego pliku do odpalenia metka. Jest config (ustawienia gry) ale nie ma restivia.exe... Powie mi ktoś co mam zrobić? 2 razy już pobierałem i jednego patcha w którym też nie ma restivia.exe...

Opublikowano

wyłączyłeś drop szkat czy co?

Szkatułki dropią normalnie, pamiętajcie o różnicy levela, ktora wynosi 15.

Pobrałem 2 clienty ( z dwóch mirrorów ) i nie ma w nich żadnego pliku do odpalenia metka. Jest config (ustawienia gry) ale nie ma restivia.exe... Powie mi ktoś co mam zrobić? 2 razy już pobierałem i jednego patcha w którym też nie ma restivia.exe...

Na PW upne Ci plik EXE jak chcesz.

Opublikowano

Siemka mam parę pytań do serwera :

1. Czy dużo ludzi gra na serwerze ?

2. Czy dużo leci yang jak na harda ?

3. Czy pety można zdobyć w grze ?

4. Czy ulepszacze trzeba bronie zbroje 20lv itp .. ?

5. Jak właśnie dropią ulepszacze to czy one dropią szybko ?

6. Czy na serwerze występują rady pustelnika i zwój egzorcyzmu ?

7. Co ile czyta się księgi skilli i medale konne ?

8. Co ile czyta się kamień duchowy ?

Jak niektóre odpowiedzi występują w prezentacji to może nie dowidziałem.

ddz8gi.png

Opublikowano

Już znam swój problem...

Podczas pobierania plików z neta usuwa mi je automatycznie... Wszystkie antywiry wyłączone itd...

Nie wiem co zrobic... Szukałem w necie i nic.

Opublikowano

Siemka mam parę pytań do serwera :

1. Czy dużo ludzi gra na serwerze ?

2. Czy dużo leci yang jak na harda ?

3. Czy pety można zdobyć w grze ?

4. Czy ulepszacze trzeba bronie zbroje 20lv itp .. ?

5. Jak właśnie dropią ulepszacze to czy one dropią szybko ?

6. Czy na serwerze występują rady pustelnika i zwój egzorcyzmu ?

7. Co ile czyta się księgi skilli i medale konne ?

8. Co ile czyta się kamień duchowy ?

Jak niektóre odpowiedzi występują w prezentacji to może nie dowidziałem.

1. ok 400/500 graczy.

2. Dropią sztabki, także nie ma problemu, yang też nie najgorzej.

3. Pety są do kupienia w Itemshopie

4. Tak, ulepszacze są wymagane

5. Ulepszacze dropią umiarkowanie, ale nie za wolno ;)

6. Występuje tylko Zwój Egzorcyzmu

7. Medale co 2h. Natomiast ksiągi przy niepomyślnym 3h, przy pomyślnym 5h, czas mozna usunac uzywajac zwoju egzo.

8. Tak samo ja KU.

Elo, warto tu zaczynać? Dobry z tego jest hard, jest 6/7 bon oraz 6 skill? Dajcie jakieś info, nie wczytuje mi się prezentacja bo wszystko z img ....

Nie ma 6/7 bonusu ani 6 skilla. Same opinie nt. serwera mówią, że jednak warto tutaj zagrać, poczytaj sobie ostatnie strony :)

Już znam swój problem...

Podczas pobierania plików z neta usuwa mi je automatycznie... Wszystkie antywiry wyłączone itd...

Nie wiem co zrobic... Szukałem w necie i nic.

Wysłałem Ci na PW plik EXE. Zapytaj u Nas na forum, może ktoś Ci pomoże z tym problemem, ja akurat teraz pomysłu żadnego nie mam.

W ramach sobotniego eventu włączyliśmy 50% więcej expa do 24:00! Zapraszamy do gry na Restivia.pl!

Opublikowano

400/500 osób? Chyba żartujesz, tam nawet 200 nie gra. m1 na każdym ch jest puste, jak znajdziesz sklep to masz farta.

Misji na bojowca nie można w pt robić i często po zrobieniu buguje się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...