Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam patchera jako administrator - przy wyborze postaci ciało jest białe, zrobiłem postać loguje się i mam pasek ładowania,,, ładuje i jeb nie ma metka po prostu wywala jest jakaś łatka? Wszystko dobrze robię z patcherem jako admin

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalam patchera jako administrator - przy wyborze postaci ciało jest białe, zrobiłem postać loguje się i mam pasek ładowania,,, ładuje i jeb nie ma metka po prostu wywala jest jakaś łatka? Wszystko dobrze robię z patcherem jako admin

Podbijam typa, mam tak samo...

Opublikowano

Serwer na prawdę dojebany, ale mało graczy, mam nadzieję że ludzie się przekonają co do serwera oraz że postaracie się zrobić dobrą reklamę.

Opublikowano

Działa to wgl ?

bo nie wiem czy opłaca się pobierac.

ile leveli wbije w 1h zaczynając od 1 levelu ?

Zalezy od profesji i doświadczenia :) Ale średnio w godzinkę masz 60-65 (Cały czas expiąc)

Opublikowano

Zalezy od profesji i doświadczenia :) Ale średnio w godzinkę masz 60-65 (Cały czas expiąc)

napewno od 0 nie dobijesz w godzine do 60...

mysle ze ok. 40

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

napewno od 0 nie dobijesz w godzine do 60...

mysle ze ok. 40

Godzinkę temu wbijałem daggerem od 1lv do 60 w 53minutki więc proszę mi tutaj kitu nie wciskać :)

Opublikowano

Jeśli masz od początku buffka to szybko sie expi jednak bez tylko Mentalem i WP mozna ladnie lvle cisnac z czego WP zostaje kosą do expa do konca gry a mental staje sie gorszy od bodaka czy zwykłego smoka w czasie groty.

Opublikowano

- Przeniesiono wszystkich potrzebnych npc do M1 (od osiągnięć\frag metinów)

- Zwiększono drop ksiąg umiejętności POLI itp

- Poprawiono resp metinów w grocie(nie wpadają w ściany)

- Jeszcze bardziej przyspieszono resp mobów w AV1

- Dodano cenę sprzedaży pierścienia 24k

Inne małe sprawy których nie pamiętam :)

zhda.png

Opublikowano

jakiś nowy patch ?! jeejku znowu -,- ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

xD mam 1 pytanie jak mam usunąć postać jak nie znam kodu usunięcia gdyż robiłem konto na zastępczej stronce

@edit

Robi ktoś jakąś gildie ? jakby co czekam na ts

x

Opublikowano

ehhh, serwer sam w sobie fajny pod względem nowości, wkącu coś autorskiego. Ale ... wbiłem na 5min i wyszedłem. Wg. mnie mało estetyczny wygląd czcionek/reszty i wszystko razem wygląda jak Chińskie gówno :< (bez urazy) ale nie mogłem paczać na interface i tą czcionkę. Wiem że nie jest to normalny powód odejścia ale drugie co mnie do tego skłoniło to brak Jinno i mała ilość graczy :< "MOŻE" wrócę jak będzie dużo osób + wypuscicie łatkę na ten wygląd bo tibia lepiej wygląda. (fajne m1)

Narazie czekamy na restie ;)

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...