Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server palce lizac xD zapraszam wszystkich :)

ZR_o79.gif

Opublikowano

Myślicie że nowy client zapobiegnie wywalaniu? Łatka nie pomogła tym którzy mają win7 x64, i akurat jestem posiadaczem takiego... i jest dalej to samo :|

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Wszystko jest czasowe wszystko.

i prawie wszystko daje rozne bonusy. Bez sens.

Juz widze dzieci wydajaca kase na te itemy z IS..

Gdyby bylo by to stale to ok. ale tak .. pff

61739351968918244852.png

by me ^.^

Opublikowano

Zmieńcie ten wygląd atlantydy ;/ Po pierwsze wygląda to strasznie a po drugie robi większe lagi. Chodzi mi tu o ludzi z słabszymi komputerami np. Ja :D

Opublikowano

ile ludzi gra na serwie ? przynajmniej z 500+ ?

nie

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

nie

Twierdzisz ze nie gra 500? Mi osobiscie wydaje sie ze gra ok 600+ .

ZR_o79.gif

Opublikowano

gdzie jest wejscie do komnaty pajakow i jak zdobyc ogniste kule(albo cos podobnego) zeby wejcc do komnaty minotaura ?

z gory dzieki za odp

Opublikowano

Nie ma żadnych poważniejszych bugów (prawie w ogóle żadnych nie ma), gra się przyjemnie, w niektórych momentach łatwo, a w niektórych trudno :). Polecam serwer ;).

Pytanko:

Na ile czasu są poszczególne rzeczy w sklepie u npc za IP, bo tanie nie są, więc dobrze by było gdyby były na dłuższy jednak czas, a nie, np. 2h. Proszę admina o rozpisanie tego, bo narazie przy najechaniu na poszczególny item pokazuje 0 min.

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Okej, też zapytam gdzie jest wejście do Komnaty Rycerskiego Pająka?

Przelecialem cale v1,v2,v3, sprawdzilem obydwu npc przed wieza demonow, logalem w pt, robilem rozne kombinacje, sprawdzalem nawet kowala seona uriel i inne glupie npcty w m1, rozumiem, ze trzeba bawic sie w odkryj uroki serwera sam?

Moja postać posiada 65lv. druga w pt 57.

@down Dziekuje, z tego co widze to w odp. Invoria nie ma tego zawartego, moze cos przeoczylem czy cos, moze jestem slepy w kazdym razie dzieki.

Opublikowano

pytałem o to samo niedawno patrz wyzej na odpowiedz

Okej, też zapytam gdzie jest wejście do Komnaty Rycerskiego Pająka?

Przelecialem cale v1,v2,v3, sprawdzilem obydwu npc przed wieza demonow, logalem w pt, robilem rozne kombinacje, sprawdzalem nawet kowala seona uriel i inne glupie npcty w m1, rozumiem, ze trzeba bawic sie w odkryj uroki serwera sam?

Moja postać posiada 65lv. druga w pt 57.

pytałem o to samo niedawno patrz wyzej na odpowiedz

a dokladnie to u koe-punga (czy jakos tak )kolo teleportera w m2

Opublikowano

nie zebym sie chcial smiac czy cokolwiek ale to jest tylko info haha prosze zmiencie passy do postaci zapisanej na nowym cliencie bo nie koniecznie musze miec dostep do [GA]Array haha

edit@ swoja droga to nie ukazuje troche teamu? bo tego jeszcze nie widzialem :)

Opublikowano

Te passy zmieniłem zanim ktokolwiek pobrał clienta i wbił na to konto więc w czym problem? Po prostu zapomniałem usunąć jak w środku nocy wrzucałem clienta.

Dziś o 18:00 odbędzie się event zuo miejsce zostanie podane w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...