Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu zrobili klubowy klimat... dzień noc dzień noc łubu dubu mryg lag lag dzień noc... I JEB! wywaliło serwer :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba padł na dłużej, szkoda bo poza tym wywalaniem przy tp to bardzo fajny serwer. Tylko te pd na 0 minut mogliby jeszcze naprawić.

Podobno po założeniu PD jest na 30 minut... Pojawia się ikonka w górnym lewym rogu

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

właśnie co pobrałem ? i co ? off ? bo zalogować się nie mogę

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Znowu zrobili klubowy klimat... dzień noc dzień noc łubu dubu mryg lag lag dzień noc... I JEB! wywaliło serwer :/

To nie administracja tak robila . Jakis idiota ma bash panel . Nie wiem po jaka cholere ktos to wrzucil na forum . Teraz pewnia latka bedzie i to zablokuja .

@down

Nie . Zrobia to .No chyba ze administracja sie na takich podstawowych sprawach nie zna . Kazdy server nowy jest przed bash panelem zablokowany . A tu ktos zapomnial . W grze jakis pajac caly czas sie pytal o ip servera . Ktos mu podal i sie bawil bash panelem az w koncu znalazl opcje zeby wylaczyc server . Prosta sprawa z bash panelem .

BUM

Opublikowano

Nawet strona padła... Już po serwerze? :/

@edit: strona już działa.

Opublikowano

przepraszam ale zbyt często nie przegladam mpc i nie wiedzialem ze jest nowy bash panel już go zabezpieczylem (dalo się jedynie dzien/noc i raty nic takiego) ale już tego nie będzie sie dało.

Tp dalej staram się naprawić.

Opublikowano

co do wywalania przy teleportacji na windows 7 x86 - ja pobrałem

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) i pomogło.

@edit

no i oczywiście to zainstalowałem. (wszyscy powinni się domyślić, ale dopisałem gdyby jednak trafił się odmieniec..)

Opublikowano

co do wywalania przy teleportacji na windows 7 x86 - ja pobrałem

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) i pomogło.

@edit

no i oczywiście to zainstalowałem. (wszyscy powinni się domyślić, ale dopisałem gdyby jednak trafił się odmieniec..)

Ja też to mam zainstalowane i nadal mnie wywala, ale może innym pomoże. Mnie się wydaje (chociaż GM pisał że to nie ma nic wspólnego) że na tej starej wersji invoria.exe, tej na której BS był pod F4, rzadziej wywalało z gry. Mi się to zdarzyło ze 3-4 razy, podczas gdy na tej nowszej praktycznie zawsze wywala.

Opublikowano

Epik z boja +0 240 atk 230 okolo magicznego

Epik z szpona +0 270 atk 290 magicznego

Wybaczcie ale o co tu chodzi, moze mi ktos wyjasnic dlaczego tak jest?

Nawet miecz z egzo ma wieksze wartosci od boja..No bez kitu..

Opublikowano

Na kliencie z bety nie wyrzuca xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

grałem chwile, a teraz klikająć na ikonke invoria nic się nie dzieje, pomoże ktoś?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Z minuty na minute tracę ochotę na granie tu...

co teleport to trzeba gre na nowo odpalać, zaczyna mi się to nudzić. Większość czasu poświęcam na włączanie gry i logowanie się niż na same granie chyba :

Opublikowano

To sie 2klienty wlacza naraaz + zapamietanie passow. Tu Cie wywali, logujesz sie tam przy okazji w trakcie odpalajac juz kolejny client. Innej rady nie ma.

Opublikowano

mam nadzieję, że dziś naprawicie to wywalanie. 10 minut miałem dobrze, nie wywaliło kilka razy przy tp i znowu to samo, męczące to już się staje.

Opublikowano

Podałbym ktoś linka do clienta z bety?

Na fejsie jest.

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...