Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez chwile działał... zdążyłem wbić i zauważyłem że nie mam bojowego ani 2 zrobionych misji! Za taką gre podziękuje :)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Przez chwile działał... zdążyłem wbić i zauważyłem że nie mam bojowego ani 2 zrobionych misji! Za taką gre podziękuje :)

Nie było cofki żadnej bo ja też dopiero wbiłem i nic nie straciłem także jeśli była cofka to chyba tylko 2/3 min w tył :)

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Nie było cofki żadnej bo ja też dopiero wbiłem i nic nie straciłem także jeśli była cofka to chyba tylko 2/3 min w tył :)

i te 2/3 minuty wystarczyły...

Bo miałem:

* przywołanie wodza orków -> zabiłem go -> ukończona misja

* przywołanie ognistego króla -> zabiłem -> ze szkaty bojowy :>

* i po wyjściu z DT oddałem misje z toporem kowala... też mam nieukończoną a dropiłem te gówno chyba ze 20 minut jak nie dłużej...

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Zawsze jak wyjdzie jakiś fajnie zrobiony serwer to muszą go dojechać ddosami... I te raty 200% coś za szybko to wszystko leciało ^^ A już miałem eq zrobione idealnie ;c

Trzeba poszukać czegoś fajnego :p

i te 2/3 minuty wystarczyły...

Bo miałem:

* przywołanie wodza orków -> zabiłem go -> ukończona misja

* przywołanie ognistego króla -> zabiłem -> ze szkaty bojowy :>

* i po wyjściu z DT oddałem misje z toporem kowala... też mam nieukończoną a dropiłem te gówno chyba ze 20 minut jak nie dłużej...

To ty jesteś ten koleżka co bił wodza obok uriela? :D

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Zawsze jak wyjdzie jakiś fajnie zrobiony serwer to muszą go dojechać ddosami... I te raty 200% coś za szybko to wszystko leciało ^^ A już miałem eq zrobione idealnie ;c

Trzeba poszukać czegoś fajnego :P

To ty jesteś ten koleżka co bił wodza obok uriela? :D

Chyba nie :> Wyszedłem poza bramy miasta :D

@A co do serwera... dziś już chyba nie ruszy ;) I jakoś wydaje mi się że jutro, pojutrze, ani za miesiąc również...

Opublikowano

niedługo będzie online.

Co do postów up nikt się na gm nie włamał bo aktualnie gm w grze mam tylko ja a cały czas w grze byłem.

Opublikowano

niedługo będzie online. Co do postów up nikt się na gm nie włamał bo aktualnie gm w grze mam tylko ja a cały czas w grze byłem.

Czy beda jakies cofki? Bo juz sobie jakeis wojenne bonowalem..

Opublikowano

niedługo będzie online. Co do postów up nikt się na gm nie włamał bo aktualnie gm w grze mam tylko ja a cały czas w grze byłem.

Więc ot tak sobie powywalało channele? :|

A GM musi się bardzo nudzić utrudniając grę innym poprzez spamowanie dniem i nocą... :/

// nie zdziwiłbym się jakby teraz 80% graczy nie wróciło na serwer przez takie wybryki... chociaż ja jeszcze zagram :/

Opublikowano

zaden gm się nie bawił ani nie było włamu na konto gm to przez bug game niedługo wszystko będzie działać.

Oby... ._.

A co do tego z crashem do pulpitu przy teleporcie... będzie naprawione?

Opublikowano

Serwer online. Sytuacja MOŻE się powtórzyć ale proszę się nie martwić w razie czego:) Nad wszystkim panujemy:)

Nie było to włamanie i nie ma potrzeby restartu jak część tutaj mówiła bo dla easy 200%exp bonus na 5minut to nie problem czy zabawa dniem i nocą...

Co do problemów przy teleportacji to jest nam znany na systemach operacyjnych Win7/8 oraz XP. Pracujemy nad tym ale potrzebujemy czasu troszkę bo są to nowe pliki i nawet global zmaga się z problemami C++

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To Metin działa na Macu, albo Linuksie? :D Bo z 98 to chyba nikt już nie korzysta :D

Opublikowano

Fajnie sie gra, tylko poprawcie to wywalanie.

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...