Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupcie lepsze kompy lub nety mnie nie wywalilo.

@Edit: Czy liczba graczy wzrasta? ile jest teraz?

Nvidia gtx 790 za słaba na metina i net z UPC 30mb/s tez za slaby na metina

ok

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Naslali Was dzieci z serwera na r co dopiero ruszy i jak pieski... Co za kraj;p

I tak dla ścisłości to tylko zabezpieczam i udostępniam maszynę ale Was to pewnie mało interesuje bo Wam powiedziano co macie robić i tego będziecie się trzymać. Dla mnie serwera to plus bo odswiezacie temat przynajmniej;p

gratuluje również za posty na wcześniejszej stronie... Długo nad Nimi myśleliście ?;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja obecnie gram(gralem) tylko tutaj ale za syf i pelno bugow i za to, ze EnterGames stawiaja serwy, zgarniaja kase i je zamykaja moje posty sa jakie sa.

Opublikowano

Pytanie do Administracji.

Jest logika w tym,żeby wstawić licznik na stronę a potem go usunąć?

Wstawiłem ja licznik, ale Array kazał skasować więc skasowałem.

Pokazywał z ostatnich 15minut wiec w grze było o -50-70 osób mniej więc uznaliśmy, że lepiej skasować licznik niż pokazywać wartości z 15minut.

Jednak jest online około 700 osób.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Unik, strzały, sztylet, miecze, dwureczna broń, wachlarze, dzwony: 10, 15 niestety na to spojrzałem i żegnam ... to jest easy ? dobre mi żarty...

Orki, Zwierzęta, Mistyki, Diabły, Nieumarłe: 0 Pierw na to spojrzałem i happy ...

to prawda czy nie ?

Wejdz i sprawdz, tb tylko o bony chodzi ? Tak samo pisałes pod innym serwerem na R ze nie zagrasz bo bonu 10,15 a wchodza maksymalne , zanim coś napiszesz wejdz, sprawdzi i wtedy ocen czy warto czy nie

Opublikowano

Serwer jutro (tzn. 16.10.2013) będzie niedostępny od godziny 6:00 do ok 11:00 powód reinstalacja maszyny.

Prosimy o cierpliwość. Nic nikt nie straci.

Opublikowano

Serwer jutro (tzn. 16.10.2013) będzie niedostępny od godziny 6:00 do ok 11:00 powód reinstalacja maszyny. Prosimy o cierpliwość. Nic nikt nie straci.

11:15 i ciągle off .. jakieś problemy ?

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...