Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można też zwiększyć szanse na wejście KD. jedno KD kosztuje 25k na wbicie 3 KD do duchowej poszło 3kk. chyba coś nie tego.. nie jest to jakiś majątek, ale jednak przesada, nie dropi aż tyle kasy, żeby tak mogło być. i w grze zauważyłem, że nie tylko ja tak mam.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli naprawia to wylaczanie metka co kazdy teleport , i jeszcze moim zdaniem powinny zwiekszyc nieco exp bo jak na EASY troche wolno leci to bedzie naprawde dobrze :).

00381637475378013724.png
Opublikowano

Jesli naprawia to wylaczanie metka co kazdy teleport , i jeszcze moim zdaniem powinny zwiekszyc nieco exp bo jak na EASY troche wolno leci to bedzie naprawde dobrze :).

To jest easy/medium - tylko prawdopodobnie moderator zmienił nazwe tematu, wystarczy poczytać bo gdzieś to było napisane.

a co do wywalania, podobno wystarczy wrzucić MPCforum.epk z innego serwera, i nie wywala. (nie sprawdzałem)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

to medium/easy, pisze w prezentacji.

To jest easy/medium - tylko prawdopodobnie moderator zmienił nazwe tematu, wystarczy poczytać bo gdzieś to było napisane.

a co do wywalania, podobno wystarczy wrzucić MPCforum.epk z innego serwera, i nie wywala. (nie sprawdzałem)

zmiana plików MPCforum nie daje, (nie mam full clienta,w tym właśnie plików MPCforum i wywala)

A mnie przy teleporcie nie wywala mam win7.

ja mam Win7 x86 i za każdym razem wywala.

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra, jedyny problem to wywalanie klienta, ale miejmy nadzieję, że dziś to naprawią.

Graczy jest bardzo dużo, sporo misji, wszystko dobrze dostosowane.

Polecam

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Mozecie wywalic wirusa z exe? Bo nie mam jak grac a nie mam miec zamiaru wirusa. A jesli on nim niby nie jest to dlaczego AVG mi wykrywa + nie pierdolcie mi, ze on jest zły bo jesli bym mial Avasta to tez byscie tak powiedzieli!

d2dp.png

Opublikowano

Mozecie wywalic wirusa z exe? Bo nie mam jak grac a nie mam miec zamiaru wirusa. A jesli on nim niby nie jest to dlaczego AVG mi wykrywa + nie pierdolcie mi, ze on jest zły bo jesli bym mial Avasta to tez byscie tak powiedzieli!

Ten wirus to jest zabezpieczenie, więc go nie wywalą.

Dodaj ten plik do wyjątków.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Ten wirus to jest zabezpieczenie, więc go nie wywalą.

Dodaj ten plik do wyjątków.

Zabezpiecznie ? Jakie zabezpiecznie moze byc wirusem ?

d2dp.png

Opublikowano

Zabezpiecznie ? Jakie zabezpiecznie moze byc wirusem ?

Ten plik .exe był edytowany, więc rożne antywirusy (AVG, Avast) rozpoznają go jako podejrzany plik, bo jest to nowy exe, wyślij go do przeskanowania a na pewno po jakimś czasie już nie będzie w nim wykrywał wirusa.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Dostępna łątka na stronie głównej na wyrzucanie. Jeśli komuś nie pomoże to będzie dostępny koło wieczora nowy client który rozwiąże wszystkie problemy.

łatka 90% osób pomogła.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi :). Taki medium bo ulepszanie i expienie po 110 lv to troszkę trudniej. Serwer jak najbardziej polecam bo naprawdę warto !

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer fajny aktualnie wbiłem 110 ale już z eq mały problem, naprawiony został błąd z wyrzucaniem, więc mogę śmiało polecić serwer. Serwer polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...