Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Regulamin wam na stronie nie działa :>

A jeśli serwer gotowy do startu to odpalajcie ;___;

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Serwer będzie godny uwagi jak PD z is będzie kosztował 7zł a nie muszę specjalnie kupic sm za 12 zł -,-

Kto jest za tym żeby pd kosztował 7zł max?

\/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zapomniałem zapytać czy klasy są wyrównane skoro serwer był przygotowywany od dawna?

Oraz może głupie pytanie i nieistotne ale czy roski ze sklepu są od razu z maksymalnymi wartościami?

Novum.png

Opublikowano

Dlaczego w Invoria.exe jest wirus Packed.MoleboxVS.A ??

Proszę o czyste .exe..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

sa reklamy na roznych fb, youtube, y2p.pl , mt2mod itd.

a pety po prostu dla ozdoby jak nie chcesz możesz zawsze usunąć go u npc w m1.

madaffaka to nie wirus tylko spakowane pliki do binki.

Opublikowano

Proszę o czyste .exe..

Proszę o czyste .exe..

jest napisane co to... wpisz sobie w google i zobacz że to nie wirus tylko packer Molebox... Tak samo jak zainstaluj sobie dwa antywirusy i zrobisz skanowanie... też wykryje Ci wirusa którym będzie drugi antywirus... co nie znaczy że antywirus jest wirusem... Dlatego masz pokazane co jest wykryte jako wirus abys mógł stwierdzić czy to wirus czy nie i podjął działanie jak np kwarantanna/usuń/napraw/pozostaw bez zmian...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zagram na pewno ,mam dość tych medium/hardow gdzie nad zrobieniem fms +9 z dobrymi średnimi trzeba sie godzinę spuszczać. Jesli serwer będzie bez bugow stabilny technicznie to i ludzi bedzie dużo. Tez mam nadzieje ze klasy sa odpowiednio zbalansowane mam dość serwerów gdzie jedyny słuszny wybór to gra wojownikiem o.O

Opublikowano

po 100 lv nie jest jak np. pandorze (wiem jak tam jest bo grałem tam kiedyś) jest trudniej niż do 100 ale nie jest aż tak trudno, nie jest za łatwo ani za trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...