Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga, gordonix zaczyna lizanie i zachwalanie invorii, a po czasie wyjdzie:  UKRYTA PRAWDA - INVORIA   xD     

Dokładnie tak jak mówisz, polecam serwer a po czasie nagram kolejny odcinek z serii Ukryta Prawda. 

xD 

Opublikowano

Przykro mi że takie gówno przyszło na Invorie, gram na serwerze trochę czasu i boli to że przyjdzie Ci typ który będzie szukał każdego błędu gry czy eventu aby tylko najlepszym zostac oszukując innych, zniszczyć gospodarke serwera swoim myśleniem z poziomu gimnazjum.

Serwer polecam, nie nudzi sie, exp dobry jak na serwer medium, brak bugów, sporo graczy. Zawsze sie cos dzieje ;)

Opublikowano

Przykro mi że takie gówno przyszło na Invorie, gram na serwerze trochę czasu i boli to że przyjdzie Ci typ który będzie szukał każdego błędu gry czy eventu aby tylko najlepszym zostac oszukując innych, zniszczyć gospodarke serwera swoim myśleniem z poziomu gimnazjum.

Serwer polecam, nie nudzi sie, exp dobry jak na serwer medium, brak bugów, sporo graczy. Zawsze sie cos dzieje ;)

Przykro mi, że oceniasz ludzi, których nawet nie znasz. Tak jak mówiłem, Team Dre*na się sprzedał i sami się prosili bym podesłał owe bugi na mpc. Poza tym, nie mam zamiaru z tobą dyskutować tutaj, jeżeli masz problem do mojej osoby zapraszam pw lub ts którego podam na pw. 

xD 

Opublikowano

Jako że miesiąc się kończy tutaj rozpiska eventów która będzie obowiązywać od maja.

xxKf.png

• W każdą niedzielę o godzinie 20:00 będą odbywały się dwie rundy konkursu OX.
  • W każdą sobotę na okres 24 godzin, zostaną włączone raty.
  • W ostatni piątek każdego miesiąca o godzinie 19:00 będzie odbywało się ZUO.
  • W ostatni dzień każdego miesiąca będzie odbywał się "Event Niespodzianka".

sygna1.png

Arcymistrz
Opublikowano

1.1398842417-U298954.png

Jak to naprawić? 

Klient aktualny, dane pobrane przez patcher. 

2.Ile kosztuje jedna szkatułka rippera?

3.Ile kosztuje truta do mixu? 

4.Ile kosztuje truta 50śr+?

Opublikowano

1.1398842417-U298954.png

Jak to naprawić? 

Skoro masz aktualny to możesz spróbować usunąć invoria.pl.exe i zaaktualizować ponownie clienta.

a o cenach ci nie powiem bo o to musisz graczy zapytać

sygna1.png

Opublikowano

Siema, jestem starym wyjadaczem i planuję znów zagrać na jakimś privie. Jak ocenicie serwer? Administracja konkretna? Jak sprawność serwera itd? Dzieci niszczą atmosferę serwera, czy jest dużo ogarniętych ludzi na poziomie? Jakie ma minusy? Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Siema, jestem starym wyjadaczem i planuję znów zagrać na jakimś privie. Jak ocenicie serwer? Administracja konkretna? Jak sprawność serwera itd? Dzieci niszczą atmosferę serwera, czy jest dużo ogarniętych ludzi na poziomie? Jakie ma minusy? Dzięki z góry za pomoc.

1.Serwer 9/10

2.Administracja konkretna nie olewa graczy.

3. Serwer stabilny jak i duża ilość osób.

4.Ogarniętych najczęściej te ,,dzieci" są w granicach niskich lvli.

5. Minusy to dosyć trudno zrobić eq na 180+ jak i expi się trudno od tego lvla,a le wkońcu to nie serwer na tydzień.

Oczywiście polecam serwer zawsze jest co robić jak i bardzo pomocna administracja/częste eventy. Nic tylko polecam i zapraszam.

Opublikowano

1.1398842417-U298954.png

Jak to naprawić? 

2 : około 45kk 

3 : 500kk 

4 : 600-700 MAX nie ma dużej różnicy między trutą czystą a z bonami, ponieważ w kliencie jest wbudowany bs + zmianki są praktycznie za darmo. 

Mimo, że graczy jest troszkę mniej niż grało kiedyś, jak najbardziej opłaca się grać, a co zachowań graczy wiadomo są ludzie i taborety ;) Ale większość to osoby w porządku. 

xD 

Opublikowano

mam mały problem :D

jestem w 100% przekonany, że wbiłem na serwerze Surą 100+ na nowej mapce ale.... niestety za 7 Bogów i 7 Dziewic nie mogę sobie przypomnieć loginu do konta.... na buffke zdołałem się zalogować, ale główne konto... niestety... jest jakaś możliwość skontaktowania się z Administracją w celu ew. odzyskania konta ?

przekierrowanie na stronie nic nie daje bo nie pamiętam emaila, na którym to konto było założone:D

miałem na głównym koncie cały mój dorobek, to dlatego mi tak na nim zależy :P i jeszcze Sm by się znalazło... no ale zobaczyny jak to wyjdzie :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

mam mały problem :D

jestem w 100% przekonany, że wbiłem na serwerze Surą 100+ na nowej mapce ale.... niestety za 7 Bogów i 7 Dziewic nie mogę sobie przypomnieć loginu do konta.... na buffke zdołałem się zalogować, ale główne konto... niestety... jest jakaś możliwość skontaktowania się z Administracją w celu ew. odzyskania konta ?

przekierrowanie na stronie nic nie daje bo nie pamiętam emaila, na którym to konto było założone:D

miałem na głównym koncie cały mój dorobek, to dlatego mi tak na nim zależy :P i jeszcze Sm by się znalazło... no ale zobaczyny jak to wyjdzie :P

Mam ten samp problem z surą 97, ale niestety nie jestem w stanie sobie dokładnie przypomnieć e-mailu, na którym założone było konto.Nasuwa mi się parę opcji jaki to mógłbyć e-mail i passy, nick i eq też pamiętam.Da się coś zrobić w tej sprawie?

Opublikowano

A czy opłaca się tu zaczynać wgl? Ludzi dość sporo jest czy jest dużo takich nowych lvl-i i czy poprostu warto!

Opublikowano

Mam ten samp problem z surą 97, ale niestety nie jestem w stanie sobie dokładnie przypomnieć e-mailu, na którym założone było konto.Nasuwa mi się parę opcji jaki to mógłbyć e-mail i passy, nick i eq też pamiętam.Da się coś zrobić w tej sprawie?

znam nick, więc nie wydaje mi się problemem znaleźć postać w bazie login i email - dogadać się ze zmianą bądź po prostu mi podać a ja zweryfikuje :)

wszystko zależy od Administracji, teraz się okaże czy jest taka pomocna czy jednak większość ma w poszanowaniu :)

jeszcze raz zapytam, co mogę zrobić w tej sprawie ? można jakoś w szybki sposób skontaktować się z Administratorem ?

Opublikowano

znam nick, więc nie wydaje mi się problemem znaleźć postać w bazie login i email - dogadać się ze zmianą bądź po prostu mi podać a ja zweryfikuje :)

wszystko zależy od Administracji, teraz się okaże czy jest taka pomocna czy jednak większość ma w poszanowaniu :)

jeszcze raz zapytam, co mogę zrobić w tej sprawie ? można jakoś w szybki sposób skontaktować się z Administratorem ?

Polecam wejść na ts, bo raczej inaczej Ci nie pomogą. 

xD 

Opublikowano

Odpisałem ci na to na pw.

sygna1.png

Opublikowano

Odpisałem ci na to na pw.

hah, to jakas pomyłka czy nie zauważyłeś mojego postu ? :)

Opublikowano

Kurczę.. No, no, no. Gra tu kupę wiary, same pro bajery na servie. Normalnie chyba powróce na metina, jak taki serv, jak ten działa naprawdę. Jesli to co jest w prezce jest prawdą, wracam na metina.

Opublikowano

hah, to jakas pomyłka czy nie zauważyłeś mojego postu ? :)

Twojego nie widziałem, ale on napisał na pw w sprawie konta tutaj i mu odpisałem.

Ty też możesz do mnie na pw napisać w tej sprawie.

sygna1.png

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi z tym ABS na szamana, dlaczego nie działają dzwony i wachlarze, tylko magia. To jakiś bug czy tak ma być?

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi z tym ABS na szamana, dlaczego nie działają dzwony i wachlarze, tylko magia. To jakiś bug czy tak ma być?

Skille szamana = magia

hity = abs wachlarz/dzwon (zalezenie od broni)

Na serwer zostaną dodane 2 nowe dungeony na 215 oraz 170, ale kiedy to nie powiem bo sam jeszcze nie wiem.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...