Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czlowieku na co nam po 50 bossów na głowe? Wiesz, że wiecej się wkurwiałem niź ten drop był wart. Ubiłem z 4 bossy, bo potem wylączylem metina, bo takie event był zjebany. Jak dalej nie wiesz o co chodzi to o to, że azrael zbugowany jest i przy biciu go logało. Pamietam, że jak na pustyni było zuo to azraela można było ubić, a teraz nie, bo 5-6 hitów i logało.  Jeszcze spoko by było, jak by azraelów było mało, ale ich masa potem była i braleś innego sobie bossa, a azrael się zlurał i już nie było sensu bić, bo kick. Wiec nastepny event brak azraelów, bo są zbugowane. Jeśli gm był caly czas to czemu nic nie zrobił? Wiele osób pisało, że loga.

Dobra przemyślimy to i następnym razem "Zrespimy" mniej bossów na mapie jednocześnie.

sygna1.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze pykam , jest przyjemnie miła atmosfera , ludzi dużo.

Mam nadzieje że będe mógł tu troche wiecej zostac, ze nie padnie jak połowa syfu tutaj na mpc ;c

Opublikowano

Na serwerze pykam , jest przyjemnie miła atmosfera , ludzi dużo.

Mam nadzieje że będe mógł tu troche wiecej zostac, ze nie padnie jak połowa syfu tutaj na mpc ;c

Serwer stoi już ponad pół roku i jest stabilny, o jego przyszłość się nie martw.

sygna1.png

Opublikowano

Jakie bony działają na mapie od 110 poziomu?

o ile dobrze pamiętam to na Mistyki. Dobrze jest sobie zrobić eq z bonusami trupy/diabły/misty prawie w każdym itemie :)

Opublikowano

Jak jest z expem?????

Łatwo wbić lv, tylko po 215 jest trudno. (maks. 220)

Jakie bony działają na mapie od 110 poziomu?

Mistyki na moby.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer naprawdę ciekawy, aktualnie jeden z najlepszych. Co do eventu zuo polecam zrzucić więcej bosow jednak w większych odstępach czasowych. Tzn. więcej fal z bossami, ale mniej bosow w każdej z nich. Zaleca również bardziej egzekwować przedział lvl ponieważ po 10min od startu w przedziale lvl 130-180 biegały 220lvl

Do tego, jak twórzcie event zuo to nie rzucające bossa 220lvl na przedział 130-180.

Btw. Driady na mapie na 145 są zbugowane.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Serwer najlepszy na jakim grałem i gram teraz :) polecam i zapraszam ludzi naprawdę dużo oraz miła atmosfera.

ddz8gi.png

Opublikowano

najlepszy serwer na jakim gralem. od czasu pl'a na zadnym serwerze nie gralem powyzej 10k minut, tutaj juz jest tyle i to w bardzo szybkim czasie :)

Opublikowano

Event Wielkanocny

Historia

aWeZL7J.png

Pewnego pięknego dnia Zając Wielkanocny postanowił wpaść do Krainy zwaną 'Invoria'.
Od Świętego Mikołaja dowiedział się, iż handlują tam niezłym towarem.
Przemierzył góry, lasy, doły, aż w końcu gdzieś na horyzoncie ujrzał małą chatę.
Podchodząc bliżej zobaczył wydobywający się dym z komina oraz pewną postać w domku.
Zajączek nie zastanawiając się dłużej zapukał 3 razy.
Drzwi otworzył jemu Wielki i Potężny wojownik, znany w krainie Invorii Jako Mel Gibson™.
Przestraszony zwierzaczek nieśmiałym i drżącym głosem zapytał o Zioło, które polecił jemu Święty Mikołaj.
Mel Gibson śpiewająco zaproponował :
- Hera
- Koka
- Hasz
- LSD
Ta zabawa po nocach się śni.
Po kótkim namyśle zajączek postanowił wziąć Hasz oraz LSD, dlatego, że na więcej nie miał pieniędzy.
Z racji, iż Mel Gibson™ jest wspaniałym i dobrodusznym wojownikiem postanowił dać jemu jeszcze 2 działki gratis.
Ucieszony postanowił skręcić Jointa z Gibsonem.
Okazało się, iż towar był tak mocny, że zajączek odpadł po 2 buchach.
Gdy obudził się rano, nie było przy nim Gibson, pięniędzy i co najważniejsze jego Jajek, które miał rozdać dzieciom.
Biedny zwierzaczek nie wiedząc co ma dalej zrobić, zwraca się o pomoc do ludzi zamieszkujących Tereny Invorii.
Za odnalezienie jego jajek przewidział cenne nagrody.
Wszystko zależy właśnie od Ciebie. Czy pomożesz Zajączkowi odnaleźć jego zaginione Jajka?

Opis Eventu:

Event rozpocznie się dnia 19.04.2014 i potrwa do 26.04.2014 (Dłużej niż miał trwać)

Do miast pierwszych przybędzie "Zjarany Zając" który będzie potrzebował waszej pomocy.

Zając poszukuje wielkanocnych jajek

4yQ8UVY.png

Jajka te możecie zdobyć z każdego potwora, przyjmuje je w następujących ilościach.

20

50

100

200

Otrzymacie od niego za te jajka "Losową" cenną nagrode, od zwykłych ulepszaczy do przedmiotów z itemshopu, nagroda zalezy od ilości jajek.

----------------------------------------------------------------

Od poziomu 100 do 220 będziecie mogli spotkać podczas expienia "Wielkanocne Jajka"

62J52Gb.png

Jajka mają swoje przedziały poziomowe

100-140 - Jajko 99 poziom
140-180 - Jajko 150 poziom

180-220 - Jajko 200 Poziom

Z jajka możecie otrzymać "Koszyk Z jajkami" który zawiera cenny drop

GUKsetm.png

----------------------------------------------------------------

Podczas eventu będziecie mogli zdobyć dwa nowe zwierzaki

cyWXgSe.png

ZrjJ84y.png

Ich bonusy i sposób zdobycia jest tajemnica, ale będzie można zdobyć w grze.

Dodatkowo będa w niektore dni podczas eventu aktywowane raty i inne eventy, Pozdrawiamy Team Invoria.pl

sygna1.png

Opublikowano

Dobra, zasysam klienta. Po wypowiedziach widać ,że warto zagrać także ocenie serwer gdy już trochę pogram. W chwili obecnej nie mam jak polecić.(Ale jak już pogram to zedytuje post).

Opublikowano

Dobra, zasysam klienta. Po wypowiedziach widać ,że warto zagrać także ocenie serwer gdy już trochę pogram. W chwili obecnej nie mam jak polecić.(Ale jak już pogram to zedytuje post).

Możesz odwiedzić ten kanał na yt:

www.youtube.com/TreamProduction

i masz tam serie z tego serwera. Bardzo ciekawie prowadzona i można sporo się dowiedzieć o serwerze :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@UP
Metki na mapie 95, tutaj masz ich respy xxx

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Czy licznik jest podkrecony? Jesli tak to ile osób w  dzien jest? Bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze mamy prawie 1:30 w nocy i na serwie jest 550+ online

Opublikowano

Osobiście też byłem tego zdania, jednak po tygodniu grania, powiem Ci, że w nocy od cholery ludzi gra... W m1 na ch1 jest masa sklepów, ciężko się ruszyć, a już w ciągu dnia nie wspomnę.... całe miasto w sklepach.

Opublikowano

Czy licznik jest podkrecony? Jesli tak to ile osób w  dzien jest? Bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze mamy prawie 1:30 w nocy i na serwie jest 550+ online

Naprade jest tyle zwłaszcza na mapie od 95 gdzie ludzie kampią na metinach żeby coś podrobić oraz expią ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wystarczy że wejdziesz na serwer i sam się przekonasz.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...