Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 29.03.2014 o godz. 23:50 odbędzie się przerwa techniczna w celu:

4. Dodania nowych osiągnieć za zabicie mobów na

100.000 mobów

150.000 mobów

200.000 mobów

250.000 mobów

300.000 mobów

400.000 mobów

500.000 mobów

600.000 mobów

700.000 mobów

800.000 mobów

900.000 mobów

1.000.000 mobów

Jeżeli ktoś ma zabite ponad 1.000.000 mobów to dostanie nagrody po Up-date ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieprawidłowa nazwa konto lub hasło. Co jest?

Nas nie pytaj - twoje konto i ty dbasz o jego bezpieczeństwo. Mogłeś również zapomnieć, przypomnij na stronie serwera.

sygna1.png

Opublikowano

Polecacie grę od nowa? Pogrywałem tam jakieś 3miesiące temu.

Dużo się zmieniło przez ten czas?

Podobno była aktualizacja, która balansowała klasy - prawda to? Jak to teraz wygląda.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nas nie pytaj - twoje konto i ty dbasz o jego bezpieczeństwo. Mogłeś również zapomnieć, przypomnij na stronie serwera.

Passy mam zapisane w kliencie. Na stronie nie mogę przywrócić hasła, bo odziwo "Taki adres email nie istnieje w bazie danych"...

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Passy mam zapisane w kliencie. Na stronie nie mogę przywrócić hasła, bo odziwo "Taki adres email nie istnieje w bazie danych"...[/size]

Napisz do mnie na pw.

sygna1.png

Opublikowano

Ogolnie to czemu serwer nie dziala? Juz upadl?

Naprawdę myślisz że Invoria by upadła tak z dnia na dzień przy 1300 graczach? Wątpie.

Podobno jest jakaś dłuższa przerwa czy coś.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Naprawdę myślisz że Invoria by upadła tak z dnia na dzień przy 1300 graczach? Wątpie.

Podobno jest jakaś dłuższa przerwa czy coś.

Diamond tez mial ponad 1k graczy i zawineli sie z dnia na dzien.

A ogolnie co z tymi postaciami bylo?

Srij9JT.png

Opublikowano

Diamond tez mial ponad 1k graczy i zawineli sie z dnia na dzien.

A ogolnie co z tymi postaciami bylo?

Mój błąd, ale wszystko już działa poprawnie.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer prawilny , aktualnie sama topka a co do easy/medium to na pewno top 1 , dużo ludzi , prawie co dzienne aktualizacje , często dodawane są nowe rzeczy questy itp. Naprawdę jeśli chce się miło pograć i spędzić dłuższy czas na serwerze to jest idealny , a przy tym nie męczący. 11/10

Opublikowano

Cześć, jeśli posiadacie taki sam login i hasło jak na innych serwerach prosimy o zmiane by wasze hasło było unikalne i używane tylko na naszym serwerze - jest to dla bezpieczeństwa ponieważ w internecie są bazy niektórych upadłach serwerów oraz administratorzy niektórych serwerów które upadły to tak zwani "debile" i będą próbowali was okraść użwajać haseł oraz kont z swojego dawnego serwera (wiele osób używa haseł i loginów takich samych na każdym serwerze) i możliwe ze akurat trafi na wasze konto

W skrócie co nalezy zrobić by dbać o bezpieczeństwo swojego konta:

• Używaj hasła oraz loginu unikalnego tylko na naszym serwerze, jeśli posiadałeś takie dane na innych serwerach zmień hasło natychmiast na unikalne i najlepiej trudne.
  •  Nie wysyłaj nikomu pliku dane z clienta
  •  Nie wchodz na strony podawane przez graczy typu cba itd.

Najważniejszy z tych punktów to pierwszy, jeśli dotyczy ciebie to zmień hasło na trudne i takie którego jeszcze nie używałeś. (unikalne)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zmiany wprowadzone wczoraj:

• Wszystkie niedzialające pierścienie doświadczenia zmienione na prawidłowe.
  • Zwiekszona szansa na drop przedmiotu dla uriela z Razadora (Nowe misje)
  • Dodano quest na zabijanie stworów dostępny co 3 godziny (losuje losową ilość mobów oraz losowego moba do zabicia - ale najpierw trzeba wykonać wprowadzenie, misje dostępne u lowcy)
  •  W misji na 178 powinno już każdemu zaliczać zabicia. (Moby które trzeba zabić są na mapie od 145 poziomu)

sygna1.png

Opublikowano

Server polecam lecz dziwne jest to że troche ludzi uciekło :D grało w wekend 1.4+ a teraz .1.2+

Mamy wtorek i w aktualnej chwili jest 1215 osób, w sobote było 1380/1410.

sygna1.png

Opublikowano

Polecacie grę od nowa? Pogrywałem tam jakieś 3miesiące temu.

Dużo się zmieniło przez ten czas?

Podobno była aktualizacja, która balansowała klasy - prawda to? Jak to teraz wygląda.

Tak była aktualizacja, jak na razie wszystko jest w porządku. Z tego co się orientuje wkrótce mają się pojawić nowe sety więc i level zwiększą.

Osobiście zacząłem od niedawna i nie żałuje, dopadłem wporzo gildie i to chyba dzięki nim serwer wydaje mi się być naprawdę ok (na dzien dzisiejszy najlepszy serwer).

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Tak była aktualizacja, jak na razie wszystko jest w porządku. Z tego co się orientuje wkrótce mają się pojawić nowe sety więc i level zwiększą.

Osobiście zacząłem od niedawna i nie żałuje, dopadłem wporzo gildie i to chyba dzięki nim serwer wydaje mi się być naprawdę ok (na dzien dzisiejszy najlepszy serwer).

Nie było nigdzie informacji takiej, nie ma nawet planach zwiekszenia lv czy nowego eq.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...