Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NAPRAWCIE TO LOGOWANIE BO mnie coś zaraz strzeli ....... WIELKI - za to logowanie ale serv  POLECAM

To nie bug, efekt uboczy fw ovh. Wystarczy anulować i wpisać ponownie.

@up jedyne co ci moze wykryć to packed.molebox (czyli spakowane pliki eix programem molebox do binki - invoria.pl.exe)

sygna1.png

Opublikowano

Dodajcie zapis hasł na 4 konta, to przyda się, a zarazem poprawi bląd z x2 logowaniem, bo trzeba i tak drugi raz samemu wpisać passy, a tak klikniemy wczytaj i będzie okej. Myśle, że żaden problem takie coś wprowadzić. 

Opublikowano
Zapraszam Was do oglądania drugiego odcinka z serwera Invoria.pl
Jeżeli się podobało udostępnij na fejsubuku i zostaw łapke w góre ! 
[#2] Invoria.pl `- Czas expić feat Metki 

https://www.youtube.com/watch?v=ftlHbPVpljg&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Oraz do odcinka numer jeden :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

siemka. z racji iż nie ma już serwerów na których warto grać jak i nie wychodzą takie które przyciągają chciałbym zapytać czy warto tu zaczynać gre od 0, nie grałem jeszcze na tym serwerze i nie wiem czy się wybije:) czy dla postaci takich jak BM czy dagger Buff potrzebny do expa? czy licznik który o tej godzinie pokazuje 1,1k to nie zaden fake, nie podkręcany licznik? ;d licze na szybką odpowiedź bo jak coś to jeszcze dziś zasysam clienta :D a i które królestwo liczniejsze ? jaka postać góruje w pvp? daje + za konkretne odpowiedzi :D

<3

Opublikowano

siemka. z racji iż nie ma już serwerów na których warto grać jak i nie wychodzą takie które przyciągają chciałbym zapytać czy warto tu zaczynać gre od 0, nie grałem jeszcze na tym serwerze i nie wiem czy się wybije:) czy dla postaci takich jak BM czy dagger Buff potrzebny do expa? czy licznik który o tej godzinie pokazuje 1,1k to nie zaden fake, nie podkręcany licznik? ;d licze na szybką odpowiedź bo jak coś to jeszcze dziś zasysam clienta :D a i które królestwo liczniejsze ? jaka postać góruje w pvp? daje + za konkretne odpowiedzi :D

Warto, naprawdę ;)

Osobiście grałem daggerem i ani razu buff mi nie był potrzebny, wszystko schodziło gładziutko.

Nie wydaje mi się, by licznik był podkręcony, wystarczy wejść i sprawdzić.

Shinsoo wydaje się być najbardziej popularnym królestwem na serwerze, co widać po ilości sklepów.

A co do postaci w pvp ci się nie wypowiem że względu, iż dawno na serwerze nie przesiadywałem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie jest trudno się wybić, jedynie na początku gry słabo yang lecą ale potem już jest lepiej i można łatwo zarabiać.

sygna1.png

Opublikowano

czemu nie ma w sklepie magicznego metalu? to mnie razi tak to bym zagrał

Metale dropią tak łatwo że potem bedziesz je wywalal bo nie bedziesz mial co z nimi robić.

sygna1.png

Opublikowano

Nie jest trudno się wybić, jedynie na początku gry słabo yang lecą ale potem już jest lepiej i można łatwo zarabiać.

Łatwo zarobić ? Ostatnio ceny spadły jak cholera ! Nie wiem jak nowy gracz ma się teraz wybić . 

Opublikowano

Normalnie, jak coś kupi taniej to i wydropi taniej. Wybić się jest latwo wystarczy wbić 130 i chodzić na red smoka i przez pare dni mamy eq juz na 175+9

Opublikowano

Normalnie, jak coś kupi taniej to i wydropi taniej. Wybić się jest latwo wystarczy wbić 130 i chodzić na red smoka i przez pare dni mamy eq juz na 175+9

Wbicie eq na 175 lvl nie jest takie proste :) potrzeba dość dużo ulepszaczy różnorodnych :D. Po za tym trzeba mieć przepustki na smoka :) a każda kosztuje +/- 30kk.

Opublikowano

Wbicie eq na 175 lvl nie jest takie proste :) potrzeba dość dużo ulepszaczy różnorodnych :D. Po za tym trzeba mieć przepustki na smoka :) a każda kosztuje +/- 30kk.

Proste nie jest, ale przy chodzeniu na smoka da się zarobić szybko. Przepustke nawet za 20kk mozna znaleźć. Gram i wiem, ze na tym kolosalne sumy da sie zarobić. 10 min smoka robisz.

Opublikowano

Łatwo zarobić ? Ostatnio ceny spadły jak cholera ! Nie wiem jak nowy gracz ma się teraz wybić . 

Na niskim levelu nie jest trudno,pochodź na niebieską śmierć a szkaty z niej selaj za 100kk a za to juz troche ulepek kupisz;)

#rein

Opublikowano

Za ile kupie skrzydła demona?

Jakies 400kk do jakies 800kk, jakoś tak ostatnio ceny na rynku tak wariują, że to głowa mała istna maskara.

Opublikowano

można chodzić do ww, dt, dropić na metinach, w dungeonach itd.

sygna1.png

Opublikowano

Drop ze smoka to ostatnio same śmieci ( zresztą nie tylko ja tak zauważyłem ) coś musieliście chyba pozmieniać. Ostatni raz sohanki ze smoka dropnąłem ze 2 tygodnie temu . Teraz lecą same skamieliny i czasem rajska woda . Na WW nie ma co chodzić, bo przy śmierci wywala jak cholera ( no tak, ale pewnie to też jest tylko mój chory wymysł, a dziesiątki ludzi na forum się myli ). Na metinach ostatnio zarobek też nie jest za duży. Redki chodzą po 20kk, fasolki po 15, arty po 10 ulepszacze sprzedaje się cholernie trudno, bo konkurencja jest baardzo duża . 

Opublikowano

Gospodarka serwera jest zachwiana. Znaleźć metina na mapie od 110lvl, to jeden wielki cud. Metinów jest za mało, na tak liczą liczbę graczy.

Nie tylko na tej mapie tak jest, na tej od 130 lvl jest podobnie..

Opublikowano

Latwy zarobek, fajnie sie gra ale prawda to prawda metka znalesc to masakra jak szukanie igly w stogu siana. Polecam dodac pare metkow na nowe mapy lub dodac czestszy resp. Polecam ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Tylko ja mam takie lagi na piętrze z nieb.śmiercią w WW? Jest to nie do wytrzymania.. Da się to jakoś 'złagodzić'?

~ Serwer polecam.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...