Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir.eu [Dedyk] [Medium]

lazarus.1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak bije na głowę wszystkie serwery medium i easy...

Jest to połączenie Easy z Hardem...

w 2h mam 39lvl i sporo questów już zrobiłem oraz mam eq, teraz robie fms na +9 (obecnie mam +5)

Jedyne co powinniście zwiększyć to ilość zmianek jakie można kupić bo 20 to mało ;3 a jak chce średnie 30+wbić i full hp w eq to musze kilka godzin czekać na zmianki :3

Polecam

Btw. Jak ludzie narzekają że exp jest jak na pl...

20lvl wbijecie w 10min bo macie bojowca, pelerynki itp...

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu tak malo graczy ?? GRAC TU LUDZIE !

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer ciekawy lecz ceny troszkę za wysokie no i exp za mały a tak nie jest źle . Mnogość mijsi jest fajna .

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Klimatyczny serwer :)

Nie znudzi się tak szybko jak pozostały shit obecny na polskim rynku.

Prawda, że mało ludzi, ale jak nie wbijecie do gry to się nie przekonacie.

Exp taki sam jak na PL - ja osobiście podkręcił o 1x więcej niż na PL'u (no może o 0,5 raza)

Ogromny + za misje, ciekawe nagrody ale adekwatne do poziomu gry.

Jakbym mógł coś zasugerować: Wsadziłbym po 10sztuk ku u instruktorów albo nieco zmniejszył ich cene (z 10kk do 5kk).

Dlaczego? Nie ma rad pustelnika a tylko zwoje egzorcyzmu co nieco utrudnia wbijanie skilli. Tym bardziej, że ilość książek potrzebna do wbicie skillu nie jest równa dla każdego gracza.

Ktoś może ich przeczytac 100 i im wejdzie na G skill, a inni nieco mniej lub więcej.

Popieram kogoś wyżej, kto wspomniał o zmiankach.

I ostatnia proponowana zmiana: Zmniejszenie cen peleryn męstwa. Owszem są one w "Pierścieniu" do kupienia ale w zestawie z eliksirami. W sumie ciekawy zestaw, ale po co komu tyle eliksirów?

Serwer POLECAM!

Opublikowano

Dodam że na serwer zostały dodane rosy po 10kk

Exp jest przyjemny od 45 do 54lvl na jednym pd z ratami 100% w świątyni wbiłem i nawet 10min pd zostało ;]

Z kasą nie ma problemu, na 55lvl mam 18bryłek

Graczy przybywa pierwszego dnia było zaledwie 10 online a teraz koło 70-100 i ciągle rośnie

Nie ma w prezentacji pokazanych zbroi ale spokojnie, nie chce wam psuć niespodzianki ale są bardzo dobre (nie ma takich syfiastych hwangów itp...)

Zapraszam na serwer ;]

Opublikowano

Dodam że na serwer zostały dodane rosy po 10kk

Exp jest przyjemny od 45 do 54lvl na jednym pd z ratami 100% w świątyni wbiłem i nawet 10min pd zostało ;]

Z kasą nie ma problemu, na 55lvl mam 18bryłek

Graczy przybywa pierwszego dnia było zaledwie 10 online a teraz koło 70-100 i ciągle rośnie

Nie ma w prezentacji pokazanych zbroi ale spokojnie, nie chce wam psuć niespodzianki ale są bardzo dobre (nie ma takich syfiastych hwangów itp...)

Zapraszam na serwer ;]

Aktualnie jest 60, ale widzę po kilku dniach że wszystko leci do góry!

Oby tak dalej. Mam nadzieję Lazarus, że nie poddasz się nawet jak liczba graczy nie wzrośnie.

Ja zasysam już teraz klienta i wbijam za parę minut na serwerek.

Ogólnie polecam, bo bardzo dobry projekt!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nawet niska liczba graczy mnie nie przeraża bo widać to nawet w ukrytych elementach, nawet tu na MPC, że

serwer ma lepsze wyniki, niż którykolwiek inny, opublikowany ostatnimi dniami, nawet Ethana nie ma tyle

wyświetleń tu na MPC co Mjollnir. Myślę, że gdybym co nieco więcej pokazał to może więcej osób by było, ale na

prawdę, wszystko co nowe i nikt nie ma tego (po za mapami z metin2beta) już pokazałem, a resztę

znacie bo jak wspomniałem, wszyscy jadą na kopiach z epvp i o coś oryginalnego (mob / broń) jest

na prawdę bardzo trudno.

A Ci co będą hejtować mam krótką wiadomość:

e7nl6n.jpg

arijh2.jpg

Opublikowano

Nawet niska liczba graczy mnie nie przeraża bo widać to nawet w ukrytych elementach, nawet tu na MPC, że

serwer ma lepsze wyniki, niż którykolwiek inny, opublikowany ostatnimi dniami, nawet Ethana nie ma tyle

wyświetleń tu na MPC co Mjollnir. Myślę, że gdybym co nieco więcej pokazał to może więcej osób by było, ale na

prawdę, wszystko co nowe i nikt nie ma tego (po za mapami z metin2beta) już pokazałem, a resztę

znacie bo jak wspomniałem, wszyscy jadą na kopiach z epvp i o coś oryginalnego (mob / broń) jest

na prawdę bardzo trudno.

No i prawidłowe zachowanie administratora serwera.

Wiem, że zostanę tu na dłużej, bo cenię sobie taką pracę włożoną w serwer i wiem, że szybko nie padnie :)

Opublikowano

@Up, dziękuję, przypuszczam, że przez weekend coś się to jeszcze bardziej rozhuśta, bo teraz to

szkoła i praca na głowie. :)

A dodatkowo start utrudniony jest przez kiepski okres roku, kiedy właśnie się szkoła i studia zaczęły.

Przynajmniej firewall wytrzymuje :)

Gdyby jeszcze lepszy klient gry był, to już by było PERFECT. Ale cóż, nawet najlepszym zdarzają się wpadki

a lepszy klient na pewno będzie :)

arijh2.jpg

Opublikowano

Hmm... dam szanse serwerowi mam nadzieje , że nie padnie bo widze, że 50 osób teraz gra ale tutaj chodzi o zabawe B) administrator wydaje się ogarnięty.

Gdybście zrobili reklame u jakieś yutubera. Postarajcie się jebnijcie reklame u kamera, na yt.. i odrazu +100 graczy

Klient będzie za 10 minut.

Z czego bron na 75 level ?

Do groty trzeba buffa? jak ze skilami? Nie doczytałem ;)

Reklama.png

Opublikowano

Hmm... dam szanse serwerowi mam nadzieje , że nie padnie bo widze, że 50 osób teraz gra ale tutaj chodzi o zabawe B) administrator wydaje się ogarnięty.

Gdybście zrobili reklame u jakieś yutubera. Postarajcie się jebnijcie reklame u kamera, na yt.. i odrazu +100 graczy

Cytat Lazarusa:

Ktoś w zapowiedzi zapytał jak wygląda sprawa z broniami na 75Lv, tutaj jest dwojako:

1. Truty, żale itp dropią od 75Lv w grocie jako regularny drop

2. Jeżeli grota jest dla Ciebie za trudna (bo jest trudna) to masz drugie rozwiązanie:

- samemu przekuć broń na 75Lv, ale taki miecz nie ma śr/um. Za to ma na +9 15% na potwory i nieco większe DMG.

Aby móc samemu przekuwać taką broń należy wykonać misję dla kowala, kowal również przedstawi listę składników

potrzebnych do przekucia nowej broni.

Opublikowano

Dzięki za kredyt zaufania, ale niestety ekipa zajmująca się tak konkretnie serwerem jest bardzo mała, bo w teamie jestem tylko ja :D

owszem, mam paru GM (osoby z MPC), które mi pomagają i za to im dziękuję, ale oni zajmują się stroną socjalną ;)

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...