Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir.eu [Dedyk] [Medium]

lazarus.1988

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no na 100% zagram i możesz liczyć że moi koledzy też :D

Prezentacja, no nie dowiedziałem się jakoś bardzo dużo o serwerze ale jest napisana z poczuciem humoru ;]

Widzimy się jutro na serwerze :)

Opublikowano

Zwiększyć exp x2

Powiem, że nawet, nawet, exp jedynie do 2x można zwiększyć.

na nie. :)

co do serwera, na taki właśnie czekałem, zagram.

Opublikowano

Wchodząc na serwer i patrząc exp z globala i jeszcze 150lvl do wbicia, a Ty czekałeś na taki serwer ???

Przecież to głupota jest ludzie wbijają po 2-3 miesiące 99 przy wje.baniu tysięcy w IS i spędzaniu 24/7 w grze.

A Ty mówisz, że na taki serwer czekałeś o.0 ?

Zobaczysz, że jeszcze będziesz się prosił o podniesienie jego :D

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

serwer wydaje się nawet ciekawy, dodajcie troszkę więcej ssów w prezentacji np mounty.. :)

Opublikowano

Wchodząc na serwer i patrząc exp z globala i jeszcze 150lvl do wbicia, a Ty czekałeś na taki serwer ???

Przecież to głupota jest ludzie wbijają po 2-3 miesiące 99 przy wje.baniu tysięcy w IS i spędzaniu 24/7 w grze.

A Ty mówisz, że na taki serwer czekałeś o.0 ?

Zobaczysz, że jeszcze będziesz się prosił o podniesienie jego :D

Dlatego dałem graczom możliwość samodzielnie zwiększenie xp rate:

- Małżeństwo: 10x więcej (normalnie z psa dostaniesz 100PD, po ślubie dostaniesz 1000PD)

- Wstąp do gildii: 10x więcej (j.w)

Czyli już po ślubie i bycie w gildii to za psa dostaniesz 2000PD

Lub załóż gildie - 15x więcej, czyli z psa ok 2500PD.

Plus dodatki takie jak PD + Księga Lidera + gadżety ślubne i exp rate jest wyborny.

Do tego spoty powiększyłem 5 - krotnie. Polecam zrobić EQ na mistyki i iść na przed ostatnią platformę w świątyni

z buffem i duży Lv szybko wpadnie.

arijh2.jpg

Opublikowano

Dlatego dałem graczom możliwość samodzielnie zwiększenie xp rate:

- Małżeństwo: 10x więcej (normalnie z psa dostaniesz 100PD, po ślubie dostaniesz 1000PD)

- Wstąp do gildii: 10x więcej (j.w)

Czyli już po ślubie i bycie w gildii to za psa dostaniesz 2000PD

Lub załóż gildie - 15x więcej, czyli z psa ok 2500PD.

Plus dodatki takie jak PD + Księga Lidera + gadżety ślubne i exp rate jest wyborny.

Do tego spoty powiększyłem 5 - krotnie. Polecam zrobić EQ na mistyki i iść na przed ostatnią platformę w świątyni

z buffem i duży Lv szybko wpadnie.

Pomyśl troche zanim coś napiszesz, ślub wziąć można dopiero na 25lvl dodatkowo jeżeli gildia będzie tak samo to od 40lvl

Więc >.< zanim wbijesz 35 lvl to już trochę minie.

Dodatkowo napisałeś w prezentacji 10% a nie 10x :)

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Expa taki jak pl, ale zadanie jest dużo w chuj doświadczenia? Fajny pomysł, takie trzepanie mobków szybko się nudzi, a zadania, jeśli są nawet zwykłe przynieś, podaj, pozamiataj to i tak lepsze rozwiązanie. Żeby jeszcze zadania były jakieś bardzo ciekawe ( wiem, wiem to metin2 a nie żaden Skyrim czy Wiedźmin, więc nie ma co oczekiwać rozbudowanych zadań) to byłoby super. Mam tylko pytanie bo nogdzie o tym nie piszę, albo ja jestem ślepy, to już oficjalny start czy beta?

Opublikowano

Expa taki jak pl, ale zadanie jest dużo w chuj doświadczenia? Fajny pomysł, takie trzepanie mobków szybko się nudzi, a zadania, jeśli są nawet zwykłe przynieś, podaj, pozamiataj to i tak lepsze rozwiązanie. Żeby jeszcze zadania były jakieś bardzo ciekawe ( wiem, wiem to metin2 a nie żaden Skyrim czy Wiedźmin, więc nie ma co oczekiwać rozbudowanych zadań) to byłoby super. Mam tylko pytanie bo nogdzie o tym nie piszę, albo ja jestem ślepy, to już oficjalny start czy beta?

Jest to oficjalny start.

Wg. mnie szansa na wejście medalu powinna być trochę większa tak z 50%.

Albo troszeczkę bardziej zwiększyć drop medali konnych, gdyż nie dropią zbyt często.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

@Up, jest specjalna mapka do dropienia medali (od 15Lv) wystarczy iść na środek mapy i jazda :)

Na centralnym spocie (idealny środek mapy) i medale leca jak opętane.

Krzysiek, misji masz multum. - zaczynają się od 20lv

Czy tyle misji Ci wystarczy?

p1wxyz.jpg

arijh2.jpg

Opublikowano

Ktoś w zapowiedzi zapytał jak wygląda sprawa z broniami na 75Lv, tutaj jest dwojako:

1. Truty, żale itp dropią od 75Lv w grocie jako regularny drop

2. Jeżeli grota jest dla Ciebie za trudna (bo jest trudna) to masz drugie rozwiązanie:

- samemu przekuć broń na 75Lv, ale taki miecz nie ma śr/um. Za to ma na +9 15% na potwory i nieco większe DMG.

Aby móc samemu przekuwać taką broń należy wykonać misję dla kowala, kowal również przedstawi listę składników

potrzebnych do przekucia nowej broni.

arijh2.jpg

Opublikowano

Serwer jest gówniany.

Fms +0 u npc jeszcze za taką cene ,ksiązki KU za 10kk Jedna błagam was..

bony jakies z kosmosu wchodzą gorsze niz na pl

sygna.png

Opublikowano

Serwer jest gówniany.

Fms +0 u npc jeszcze za taką cene ,ksiązki KU za 10kk Jedna błagam was..

bony jakies z kosmosu wchodzą gorsze niz na pl

Pograsz dłużej, zobaczysz, że 10% na mistyki, orki itp jako MAX wartość to więcej niż 20% jak na innych serwerach. Pozdr.

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...