Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir.eu [Dedyk] [Medium]

lazarus.1988

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego problem? U kamera zrobcie reklame, u yotuberów..

Problem, już wyjaśniam:

- Brak odpowiedniej ekipy, serwer ogarniam w pojedynke

- Nie znam żadnego dobrego youtubera

- Niby meta tagi są OK, ale to trochę mało

- No i ostatnia rzecz, nawiasem mówiąc nikogo nie chcę tym obrażać, ale problemem też jesteście Wy - Gracze.

Przynajmniej taka moja hipoteza jest, że jesteście już do granic możliwości znudzeni serwerami (niby dedyki), które

jadą na gotowcach i może są ładnie graficznie oprawione, ale koniec końcem jedyne co się na takich serwerach dzieje

to tylko EXP / PvP, a misje jeśli już są to pisane na poziomie przedszkolnym, a biolog wszędzie ten sam, to samo.

Jaka frajda jest z serwera, na którym już po zabiciu 1 psa odechciewa się grać?

U Mnie jest co robić i to mnóstwo rzeczy do roboty, nawet na PL takiej mnogości interakcji nie ma.

Który serwer ma możliwość wypłaty expa/yang ze skarbca gildii?? Żaden

Który serwer oferuje możliwość tworzenia samemu (nie ulepszać) broni? Chyba żaden.

Który serwer dba o początkowy rozwój postaci? Żaden.

Kto nie jest jeszcze przekonany, niech wejdzie na forum serwerowe i poczyta listę funkcji.

Owszem jakieś bugi pewnie są, bo nie ma rzeczy doskonałych, ale u mnie na prawdę warto zagrać.

Może i przeraziłem Was stwierdzeniem, że exp jak na PL, ale rankig pokazuje, że do końca tak nie jest.

Wystarczy chcieć i się zmobilizować.

arijh2.jpg

Opublikowano

Kiedyś się dało wymieniać punkty osiągnięć, teraz się nie da?

I gdzie mogę zdobyć stal? Bo z metków w lesie nie dropi ;3

Zwiększcie szanse na drop kd bo rozwaliłem 5 metinów i poleciał tylko kd witalności +2 i potwora +0...

Te rady też jakoś nie lecą, słyszałem że został dodany drop rad z mobów itp.a tutaj nic

Opublikowano

Zaraz po godzinie 0:00 ktoś włączył raty na serwerze po 1000% albo to bug z expem w gildi albo włam na serwer, czekam aż zostanie to wyjaśnione ;3

Jbc. mam ss

Opublikowano

Kurde choć na serwerze nie ma tłumu ludzi a gra się świetnie to zawszę znajdzie się jakiś tuman co popsuje całą konstrukcję.

Nic to czekam na info i wznawiam grę na serwie.

PS. Zapraszam do Jinno ;d

mojasygnan.png

Opublikowano

Siemka wszystkim. Ten post nie jest do oceny servera czy czegoś Bo server Zayebisty jak by nie administracja

Zrobili restart servera zniknol mi wisior z lez+9 pisalem do admina nie oddal

Zrobili 2 restart servera zniknela truta +9

Naszyjnik oddal truty nie

To co ja mam kur wa czekac do 3 restartu aż mi zniknie zbroaj odzyskam trute/??

Mnie to nie obchodzi servera nie ogarniacie zamknijcie a nie że koleś wbije na serva da raty PO 1k Yang/Dropitem/YangBomba i doswiadczenia

a potem inne królestwa pi3rd0lą że nam gre ułatwiacie wybanuj cie huji i będzie swięty spokój

Ps:JBC mam nick kolesia który to robi :) :)

Tutaj ss truty xxx

Nick w grze Widać na ss Proszę o oddanie

Opublikowano

Siemka wszystkim. Ten post nie jest do oceny servera czy czegoś Bo server Zayebisty jak by nie administracja
Zrobili restart servera zniknol mi wisior z lez+9 pisalem do admina nie oddal
Zrobili 2 restart servera zniknela truta +9
Naszyjnik oddal truty nie
To co ja mam kur wa czekac do 3 restartu aż mi zniknie zbroaj odzyskam trute/??
Mnie to nie obchodzi servera nie ogarniacie zamknijcie a nie że koleś wbije na serva da raty PO 1k Yang/Dropitem/YangBomba i doswiadczenia
a potem inne królestwa pi3rd0lą że nam gre ułatwiacie wybanuj cie huji i będzie swięty spokój
Ps:JBC mam nick kolesia który to robi :) :)
Tutaj ss truty xxx Nick w grze Widać na ss Proszę o oddanie

Jak mi powiesz czym i jak to robi to oddam trute, nawet nowe, lepsze KD dołożę.
A fakt, że czasem jestem wredny i opryskliwy, to musicie mi wybaczyć, taką mam już naturę.

arijh2.jpg

Opublikowano

Jak mi powiesz czym i jak to robi to oddam trute, nawet nowe KD dołożę.

A fakt, że czasem jestem wredny i opryskliwy, to musicie mi wybaczyć, taką mam już naturę.

Bash Panel?

Opublikowano

Bash Panel?

Gdyby to był bash panel, to na pewno ten pajac by coś więcej robił niż tylko nędzne raty.

Po za tym starałem się zabezpieczyć serwer przed tym gównem wg tutorialu bambuska.

arijh2.jpg

Opublikowano

Haha, ciezko mi uwierzyc, ze trzymasz ten serw na nogach sam w czasach gdy SramuxRura ddosuje nawet hamaki ^^

Irytujaca jest jednak ilosc graczy, serio, 02:20 i 4 graczy? Jest chociaz ta 100 popoludniu? Zapowiada sie na jakas reklame?

Pierscionek zareczynowy z?

Opublikowano

nie wiem co jest majac 35lvl zero dropu z metkow na 45 lvl doslownie nic , maja juz 65 zero dropu w lesie wdf ? gdzie niby k duchowe mam wydropic ? wbilem do v2 na 51 lvl nie dostalem osiagniec :p po 55 tak samo wdf ? administracjo naprawcie drop i osiagniecia to to smieszne by zerowy drop byl xD

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

działa ten serwer?

Oplaca sie tu grac?

:Pmoim zdaniem opłaca się grac bo nawet fajnie się gra dużo misji jest i to jest fajne na tym serwie [ :P] kwestia dropu z klonami metkkow jest śmieszna ponieważ jest taki trik trzeba dobrego metka rozwalic :P drop pro :P

dodam ze dużo rzeczy z is dropi po 35 lvl , na serwie jest system osiągnięć pkt można wymienić na sm kolejny plus > dodam ze co dziennie coś odkrywam na serwerze .

Administracja tak zamotała ze co dzień jak gram myślę lol lol lol to takie coś <wow> rada i itemy z is dropia aż miło się eksploruje każdą mapę co mapa to inne miłe zaskoczenie ^^ nie ma czasu na nudę bronie na 75 av1 dropia

Naprawdę polecam ten serwer

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...