Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Royal club

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby się zastanowić, to miała mało golda i jednak wardy kosztują... Ale bez jaj, kompletnie nic? xD Swoją drogą, zobaczymy w następnych meczach, jeśli faktycznie by tak było, to royal zmiecie fnc dalej, jeśli nie to mają jakieś szanse. Jak wygrają te półfinały to nie uwierzę, dopóki nie zobacze ich dalej : o

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Świetny mecz, po prostu Fnatic robiło z ROYAL co chciało.

Jeszcze raz, świetny meczyk, pogratulować.

@btw. dat lulu no items

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ta gra będzie decydująca.

Btw. czyżby czas forum był opóźniony o godzinę? Mam na myśli, że napisałem post o 23.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Orianna ban nastepnym razem 100% albo przez royajl, albo fnatic ;D

Puszu nie grałaż tak źle tym Varusem ;]

Na linie ssał totalnie. W tf'ach grał bardzo dobrze

Opublikowano

Orianna i Aatrox instaban, tak czuję ^^ Cyanide zrobił early, Peke pięknie grał potem. Świetne baity, dobre tf... Mamy nasze fnatic. To daje nadzieje. ^^ Puszu gra dobrze, tylko na linii nie daje rady. ;v

Wiara przywrócona, teraz mogę dalej kibicować fnc, aż do końca czwartego meczu. xD

@Aciek666 tak, też właśnie to zobaczyłem. Co ciekawe, mam 23:55 na komputerku i 23:01 jako post ^^

Opublikowano

Orianna ban nastepnym razem 100% albo przez royajl, albo fnatic ;D

Puszu nie grałaż tak źle tym Varusem ;]

tylko ze nawet jak fnatic wygrywa strasznie , to on jest ponad 50 cs do tylu (w 2 meczu 100 a w 3 meczu 80 ) , to duza strata dla teamu.

Tak kupiony, miny po 1 meczu graczy fnatic bezcenne .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

racja racja, puszu boi sie uzi. Ale oddajmy mu to uzi to jeden z najlepszych adc obecnie na swiecie. to co on robi vayne ... Może dadzą kassadina, orianna intaban. aatrox też, mam nadzieje ze nie wezmie lee sina bo nie ukrywajmy, ssal jak dziki. zac swietnie sobie radzi :)

League Of Legends :)

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy. Teraz znowu pogadają sobie bez sensu... ^^ Czekają nas dzisiaj jeszcze max dwa mecze, ale to będą coś czuję najciekawsze mecze ze wszystkich tam.

Boję się, że zrobią ten błąd co wcześniej - teraz rene dostał po ryju, więc go nie zbanują... To może ich kosztować grę ;)

Opublikowano

Jesli zbanuja Atroxa , to fanatik picknie shena lub cos czego nie zbanuja. Wiec raczej tego nie zrobia.

Zobaczymy co bedzie , zycze 3:2 dla fanatykow.

Opublikowano

Świetna gra fnatic, szkoda jednak, że puszu nie jest tak dobry jak uzi... Nie mówię, że puszu cienias, ale uzi chyba za dobry jak na niego

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

jak fnc nie zbanuje orianny to first pick orianna i gg. vayne to wgl gg. annie bot gg, a banów nie ma 10 ;/ jak royal zbanuje aatroxa to odda shena/kassadina/lissandre, nie wiem czym on zagra zamiast aatroxem, moze to niemądre ale spróbowałbym j4/eve ...

League Of Legends :)

Opublikowano

A CO JEŚLI XPEKE SPECJALNIE WYBRAL TAKTYKĘ 2 PRZEGRANYCH, ABY UŚPIĆ CZUJNOŚC WROGA?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

A CO JEŚLI XPEKE SPECJALNIE WYBRAL TAKTYKĘ 2 PRZEGRANYCH, ABY UŚPIĆ CZUJNOŚC WROGA?

W bronzie stosują takie taktyki. Sam czasami ich używam, przegrywam 10 meczy pod rząd by wreszcie zrobić piękny comeback i wygrać 1-2.

Znowu fizz?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...