Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Royal club

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

byli lepsi, fizz nie dziala na azjatow, wbicie sie xpeke, bezsens. dobrze było ale jednak tamci byli lepsi. dat dmg cait gg wp

League Of Legends :)

Opublikowano

Znowu chińczycy w finale -_- Powinni zabronić tym azjatom możliwości uczestnictwa..

@top Było przestawianie zegraków że w tematach jest godzina do tyłu?:D

Opublikowano

Dobra, w S4 finał - NiP vs Fnatic :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

No nic dla mnie mistrzostwa się skończyły, finały tylko zobaczę wynik patrzeć nie będę na chiny i korea, walić maniaków :D.

Dla mnie Europa wygrała.

gg

70% ludzi oglądających przyszło dla Fnatic, już widzę ilu będzie oglądać Finał :D minimum z 30-40% mniej.

eh.. głupie Chinole ;x a miałem nadzieje że się uda, jednak moim zdaniem Fnatic na początku podchodzili do tego jakby im nie zależało, obudzili się w 3 grze.. :)

@Lon333ly może i dominują ale zobaczcie że chyba każdy u nich ma okulary, i dużo osób jest z tych grubszych ;), grają w tego lola 24/7 więc się nie dziwie ;) że tak ciężko z nimi wygrać :).

Dla mnie wygrał Fnatic i zdania nie zmienie ^^.

Ja głosuje na 3 drużyny: Fnatic, TSM, ostatnie:

TPA - wiem że to Taiwan ale ich zgranie jest dobre i fajnie się ogląda.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

UP ja, masz coś do tego?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

UP ja, masz coś do tego?

Zapomniałeś napisać że jesteś Polakiem a nie Polaczkiem.

wiktor: "bul dupky" albo jesteś debil, ale pewnie robisz to specjalnie jak każdy gimb.

Ślepo kibicować, co to znaczy? idąc twoim tokiem myślenia mamy się wszyscy poddać... właśnie przez takich jak ty w Polsce jest taki syf ;) bo nikt nie chce walczyć.

Pozdrawiam.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ni ma finału nie bede wstawał o 5 żeby jakieś chińskie mordy oglądać ciągle tylko ci koreańcy tacy pro wow op wow wolał bym ameryke albo europe no ale co

Opublikowano

Trudno , grali do końca . Ten push tylko przegrywal im gry , nastepnym razem muszą poćwiczyc zeby nie dac sie pushnac jak beda grac z tymi hinczykami

Opublikowano

xPeke jak i Cyanide (i w szczególności Puszu) powiedzieli że boją się grać na azjatów bo są "zbyt" agresywni, 3 minuta oni już w 4 na topa po push biegną... 20 minuta oni już w 5 na barona.

Mieli pełną kontrolę, pamiętacie jak w 4 ciągle szli i cofali się (w zwardowanym przez Fnatic baronie) żeby ich zająć a tymczasem Shen pushuje bota? I teraz jak pójdziesz na Shena oddasz barona, jak pójdziesz na barona stracisz inhi. Tutaj było genialne posunięcie.... eh, azjaci.

Opublikowano

xPeke jak i Cyanide (i w szczególności Puszu) powiedzieli że boją się grać na azjatów bo są "zbyt" agresywni, 3 minuta oni już w 4 na topa po push biegną... 20 minuta oni już w 5 na barona.

Mieli pełną kontrolę, pamiętacie jak w 4 ciągle szli i cofali się (w zwardowanym przez Fnatic baronie) żeby ich zająć a tymczasem Shen pushuje bota? I teraz jak pójdziesz na Shena oddasz barona, jak pójdziesz na barona stracisz inhi. Tutaj było genialne posunięcie.... eh, azjaci.

prawda , bez szans .

Moim zdaniem powinni zalatwic sobie jakies konta na serwerze tym chinskim i grac te meczyki zeby opczaic te taktyki

Opublikowano

Oglądam właśnie ostatni mecz, Royal jak i Fnatic dali z siebie wszystko. Największą przewagę daje tutaj Kayle ult. Gdyby nie to, wygraliby ten mecz.

I przestańcie pierdolić o banach, ILE RAZY TRZEBA WAM TŁUMACZYĆ, ŻE NIE DA SIĘ ZBANOWAĆ WSZYSTKICH POSTACI. Płakaliście, że zbanowali Annie, a teraz Annie pokazała klasę i tak dalej, ale nie... bo bany. Skończcie pierdolić, zbanowali jedno, wybrali drugie. Oni mieli tylko 3 bany, nie 10...

Dali z siebie wszystko, ale nadal azjaci lepsi, trudno, Fnatic walczyło do końca. Uzi to istna maszyna do zabijania.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Czemu was tak boli ze nie ma Fnatic? Tak kochacie tego xPeke a jakby nie zaslynal tym backdoorem to nikt nie znal by go tak bardziej. Nie jest wcale aż taki dobry, whitezz go zmiazdzyl imo.

Bardzo sie ciesze z tego finalu i teraz nie wiem komu kibicowac bo lubie obie druzyny. Mam problem bo jade na wycieczke 4 dniowa i nie wiem czy bede mial wifi zeby chociaz na telefonie obejrzec finaly..

Opublikowano

Czemu was tak boli ze nie ma Fnatic? Tak kochacie tego xPeke a jakby nie zaslynal tym backdoorem to nikt nie znal by go tak bardziej. Nie jest wcale aż taki dobry, whitezz go zmiazdzyl imo.

Bardzo sie ciesze z tego finalu i teraz nie wiem komu kibicowac bo lubie obie druzyny. Mam problem bo jade na wycieczke 4 dniowa i nie wiem czy bede mial wifi zeby chociaz na telefonie obejrzec finaly..

Kogo to obchodzi? Moze dlatego ze mial 78 / 11 w kwalifikacjach ? ale nieeee ty jestes lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...