Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Royal club

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, każda jedna linia zpushowana, a Cyanide zamiast gankować to napierdala tą junglę...

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xpeke dobrze farmi, wymienią go na Selexa mam nadzieję to zaczną osiągać sukcesy.

FNATIC właśnie żegna WCS, nic już nie zrobię, nieźle dostają.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Chłopcze, to nie jest Dota gdzie liczy się tylko i wyłącznie zgranie teamu, w LoL'u przepierdala się gry już przy wyborze championów.

To wracaj do brązu V, gdzie decyduje się właśnie o losie gry właśnie tak...

Teamwork jest ważny, ale przecież to nie dota gdzie wszystkie jest świetne.

# Fnatic 4 - 3 :>

Opublikowano

Xpeke dobrze farmi, wymienią go na Selexa mam nadzieję to zaczną osiągać sukcesy.

Niezle dostaja ? Przeciez robia z royalem co chca teraz

Opublikowano

Ładnie im idzie w drugim meczu mysle ze maja to wygrane ale musza zaczac pushowac bo wszystkie wieze u royala stoja...

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

przecież SeleX idzie do Curse już podobno kontrakty podpisują.

Fnatic 9:4 Rojal, co się dzieje? ;o

Opublikowano

Pięknie ich niszczą ;) Oby tak dalej ja osobiście za Fanatic jestem bo to wkoncu EU a nie China ;D

5/13 w tej chwili mam

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Mam nadzieję że nie będzie jak zazwyczaj, pierwsza przegrana, druga wygrana i znowu dojebka w trzeciej. Kciuki za Fnatic, ale jak będą dalej odpierdalali jak w pierwszym meczu i na początku drugiego to papa. Jeżeli nie wtopią teraz...

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

dokładanie , farma nie zadowala ze strony fnatic,ale lepiej rozgrywają te teamfight'y-ale myślę,że i tak mogli by lepiej .

Opublikowano

Wiesz puszu nie ma farmy, ale ma 4/1 a ez 1/4 to jednak się trochę pokrywa. Biorąc pod uwagę jeszcze to, że Fnatic dużo lepiej inicjuje teamfighty to nie ma co dyskutować kto wygra tę grę

Opublikowano

Narazie jakoś takoś idzie 19/11 dla fanatic, choc farma puszu mnie dziwi i to strasznie...

119 farmy - puszu gdy uzi 220

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Pięknie! Oby tak dalej!

Puszu odrobi ze swoim ulti. 1vs1 nie ma szans z Uzi, ale na pewno w TF da, oby tak dalej Fnatic! ]

#Edit

:( Lucky król Smite.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Fanatic Lose... Dali sobie zniszczyc wszystko na midzie zamiast zainicjowac tf...

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...