Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Royal club

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fntticz totalnie to zniszczy moim zdaniem już jest 2/1 ale fntticz już ma przewage killi w 3 meczu i myślę że będzie 2/3

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Nie zgodzę się. Jeżeli vayne i cait grają na podobnym poziomie, bardzo łatwo jest zdominować vayne. Tym bardziej z dobrym supportem.

Chyba nie zrozumiałes mnie, chodzi mi o farmę, w której Vayne będzie na 100% przegrywać, killa może i wyłapie łatwo, bo Cait ssie pałkę na wymianach, ale jej poke jest zbyt mocny, by Vayne była w przód w farmie przeciwko Cait, i chodzi o to, że ballasy spinają się tylko o liczbę minionów nie patrząc na nic innego, wystarczy choćby teraz chat na Azubu zobaczyć.

Nice Quadra btw, nerf varus

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Kurde, 4 października będzie dopiero ten finał, a ja już z emocji sram pod siebie :/

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałes mnie, chodzi mi o farmę, w której Vayne będzie na 100% przegrywać, killa może i wyłapie łatwo, bo Cait ssie pałkę na wymianach, ale jej poke jest zbyt mocny, by Vayne była w przód w farmie przeciwko Cait, i chodzi o to, że ballasy spinają się tylko o liczbę minionów nie patrząc na nic innego, wystarczy choćby teraz chat na Azubu zobaczyć.

Nice Quadra btw, nerf varus

Może i masz rację, ale ja grając jako cait vs vayne NIGDY nie zdażyło mi się, bym nie zgnoił jej na linii. Przeważnie 2/? - 4/?. No chyba, że dostane gównosupporta.

Fnatic dał się złapać w tej akcji, 3 za 4 może nie najgorzej, ale inhibitor.... okay

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Fntticz robi takie błędy że RoyalClub już tak pushuje że jeszcze jeden błąd i po grze mają

oby nie zrobili tego błędu i nie przegrali dlatego że Fntticz mój favourite team...

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Pierwsza w nocy, 60 osób siedzi w temacie i spamuje jakimś ludzikom którzy grają sobie w gierke xD Kciuki za Fnatic, nie mam co robić i chcę obejrzeć jeszcze jeden mecz :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

Ale zjebali, co kurwa, czemu oni nie patrzą na minimape? Splitpushing to the ground.

12zuijh.png

Opublikowano

Fnticz przegrali a to było easy win tylko jak by nie robili takich błędów przy baronie

mid i bot padł tak więc jeżeli rumble i jarvan nie przydefują to gg

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Teraz ciezko bedzie Fnatic jeszcze wybić się z tej sytuacji . Stracili inhi kilka wież i barona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...