Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Royal club

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj nie chodzi już o xpeke, czy innych. Grali wspanialne, ale chodzi o to, że po raz kolejny wygrają azjaci. Jedyni europejczycy którzy zaszli tak daleko. W następnym sezonie liczę na C9 i Fnatic ponownie. Wygrali lepsi, tyle.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nic dla mnie mistrzostwa się skończyły, finały tylko zobaczę wynik patrzeć nie będę na chiny i korea, walić maniaków :D.

Dla mnie Europa wygrała.

gg

70% ludzi oglądających przyszło dla Fnatic, już widzę ilu będzie oglądać Finał :D minimum z 30-40% mniej.

eh.. głupie Chinole ;x a miałem nadzieje że się uda, jednak moim zdaniem Fnatic na początku podchodzili do tego jakby im nie zależało, obudzili się w 3 grze.. :)

@Lon333ly może i dominują ale zobaczcie że chyba każdy u nich ma okulary, i dużo osób jest z tych grubszych ;), grają w tego lola 24/7 więc się nie dziwie ;) że tak ciężko z nimi wygrać :).

Dla mnie wygrał Fnatic i zdania nie zmienie ^^.

Ja głosuje na 3 drużyny: Fnatic, TSM, ostatnie:

TPA - wiem że to Taiwan ale ich zgranie jest dobre i fajnie się ogląda.

tylko ze w azji mecze sa pokazywane nawet w telewizji wiec chinczycy moga im wykrecic z milion widzow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu was tak boli ze nie ma Fnatic? Tak kochacie tego xPeke a jakby nie zaslynal tym backdoorem to nikt nie znal by go tak bardziej. Nie jest wcale aż taki dobry, whitezz go zmiazdzyl imo.

Bardzo sie ciesze z tego finalu i teraz nie wiem komu kibicowac bo lubie obie druzyny. Mam problem bo jade na wycieczke 4 dniowa i nie wiem czy bede mial wifi zeby chociaz na telefonie obejrzec finaly..

Ale ty jesteś antyfanboyem lol... każdy temat ciśniesz Fnatic.

Gościu zrozum że ludzie są za Fnatic nie przez Backdoor tylko przez to że są jedynym nie-azjatyckim teamem w turnieju (mówie już o półfinałach etc).

Backdoor? Człowieku backdoor to nic w porównaniu do 78/11 które miał w ciągu tego sezonu.

Już mnie wku*wiają te azjatyckie teamy, mam ich dość i chciałem Europe albo już chociaż NA jako zwycięzców. Jebani azjaci za rok teamy im poupadają bo to są teamy na jeden sezon (Patrz zeszłoroczny winner Taipei -dziś siedzi tam jedna osoba ze starego składu).

Opublikowano

Tutaj nie chodzi już o xpeke, czy innych. Grali wspanialne, ale chodzi o to, że po raz kolejny wygrają azjaci. Jedyni europejczycy którzy zaszli tak daleko. W następnym sezonie liczę na C9 i Fnatic ponownie. Wygrali lepsi, tyle.

Fnatic beda miec w koncu lepszego adc ktory potrafi farmic(!)

A c9 pewnie nic nie osiagnie bo musieliby wymienic mida i topa , czego pewnie nie zrobia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przykro fnatic nie przystosowalo sie do mety w azji ,przykre

te placzki z was to tez przykre

c9 by bylo w polfinale ,gdyby wczesniej grali lcs'ach (juz w spring spilcie) nie mieli doswiadczenie na granie przeciwko swiatowym gracza a szkoda mieli potencjal

nie chce nic mowic ale royal to stanowczy kandydat do wygrania worldsow

jak narazie jest 1:1 europa vs azja (taiwan) teraz chinczycy wygraja albo koreancy

Opublikowano

Czemu was tak boli ze nie ma Fnatic? Tak kochacie tego xPeke a jakby nie zaslynal tym backdoorem to nikt nie znal by go tak bardziej. Nie jest wcale aż taki dobry, whitezz go zmiazdzyl imo.

Bardzo sie ciesze z tego finalu i teraz nie wiem komu kibicowac bo lubie obie druzyny. Mam problem bo jade na wycieczke 4 dniowa i nie wiem czy bede mial wifi zeby chociaz na telefonie obejrzec finaly..

Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka :).

To jest jak mecz Polski z Niemcami, Polska przegra to się wkur, tu jest to samo ;) że Europa odpadła.

ja już jestem takim kibicem e-sportu :D nawet mi się to podobać zaczęło.

a co do backdoora to może 10-20% osób przyszło z tego filmu, by chociaż raz obejrzeli jego grę solo/duo, ja może Xpeke oglądałem mało ale zawsze coś ;).

a tak wgl czemu piszecie tylko Xpeke, albo w TSM każdy pisze Dyrus, zobaczcie jak w TSM gra adc, albo support też bardzo dobrze :), to samo Xpeke ma dobry team, jednak ciężko mają sie dogadać i nie potrafią pushnąć aż tak jak Azjaci.

Najbardziej mnie wkur jak ktoś pisze na to że leona zepsuła grę, gówno prawda.. carrował ich ;) w late już nie wyszło, mówi się trudno.

Jednak co do gry to support zagrał najlepiej, jedynie kilka akcji zepsuł bo się wbijał na pałę, jak Xpeke fizzem.

Mówi się trudno ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka :).

To jest jak mecz Polski z Niemcami, Polska przegra to się wkur, tu jest to samo ;) że Europa odpadła.

ja już jestem takim kibicem e-sportu :D nawet mi się to podobać zaczęło.

a co do backdoora to może 10-20% osób przyszło z tego filmu, by chociaż raz obejrzeli jego grę solo/duo, ja może Xpeke oglądałem mało ale zawsze coś ;).

a tak wgl czemu piszecie tylko Xpeke, albo w TSM każdy pisze Dyrus, zobaczcie jak w TSM gra adc, albo support też bardzo dobrze :), to samo Xpeke ma dobry team, jednak ciężko mają sie dogadać i nie potrafią pushnąć aż tak jak Azjaci.

Najbardziej mnie wkur jak ktoś pisze na to że leona zepsuła grę, gówno prawda.. carrował ich ;) w late już nie wyszło, mówi się trudno.

Jednak co do gry to support zagrał najlepiej, jedynie kilka akcji zepsuł bo się wbijał na pałę, jak Xpeke fizzem.

Mówi się trudno ^^.

na tych mistrzostwach jedynie wildturtle gral z tsm zajebiscie, na swiatowym poziomie ( czasami theoddone) , ale to co dyrus i regi wyprawiali to zalosne.

Rumble dyrusa mistrz first bloodow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę proszę Polak postępowy się odezwał, pseudokibic tak zwany, zmienia ulubione drużyny jak skarpetki (raz na tydzień)

Xevik, Fnatic potrafi się dogadać i jest najlepszą drużyną pod względem splitpushy na swiecie, a potęga Azjatów polega na tym że nie grają scrimów tylko mają te swoje pierd*l*ne "bliźniacze siostry" i opracowują taktyki w tajemnicy, mając wgląd 24/7 w taktyki europejczyków i hamburgerożerców.

Wczoraj Fnatic mogło wygrać, ale Peke zjeb*ł biorą Fizza w dwóch grach (niestety był do tego zmuszony), dla niego to było jak dla wielu z nas grać pierwszy raz w życiu postacią rankeda przeciwko przeciwnikom o ligę wyżej.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@up niby tak ale ta gra im nie wyszła.

Dopiero w 3 się ogarnęli, za bardzo się bali ich :).

w sumie co się dziwić tyle ludzi na ciebie liczy to się stresujesz, próbujesz wygrać jakimś sposobem.

Xpeke wyłączyli z gry ;), lipa trochę ale da się przeżyć ^^.

Ale trzeba przyznać że Royal gra agresywnie... szybki push itd :) są nieźle zgrani, za dużo lola.

Co do Fnatic moim zdaniem wygrali, grali lepiej :) kilka pomyłek i się zgubili.

@edit tak wgl chciałbym żeby w TV e-sport leciał ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Xevik, Fnatic potrafi się dogadać i jest najlepszą drużyną pod względem splitpushy na swiecie, a potęga Azjatów polega na tym że nie grają scrimów tylko mają te swoje pierd*l*ne "bliźniacze siostry" i opracowują taktyki w tajemnicy, mając wgląd 24/7 w taktyki europejczyków i hamburgerożerców.

Bliźniacze zespoły są już od dawna znane nie tylko w LoL'u (btw. składają się z 7 graczy, też lepiej), kiedyś istniało CLG.NA i CLG.EU, ale bariera ~150 pingu była nie do przejścia (do tego różnica czasowa).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...