Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracji nie polecam ze względu Santriela oraz chamskiego zachowania wobec innych projektów.

Problem w tym że tu nikogo takiego nie ma.

kiedy start?

r7h9a9.jpg

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wszyscy tylko jedna osoba. :)

Rozumiem, że jesteś obrońcą utęsknionych ale zobaczysz sam gdy wyjdzie jakiś naprawdę mocny serwer jak np Reshea to co będzie u nich (Raanimar) robił w temacie.

Polecą key logerki tak samiutko jak to Santriel robił. ;d

Zastanawiam się czy na serwerze będą wprowadzone jakieś NPC lub moby nowe?

Chodzi mi o to czy ktoś u was ogarnia 3ds?

Co za kurwa idiota to już nawet nie jest śmieszne ... Ty kurwa dumanie ja z Santrielem / Erontronem grałem kurwa w Cs-a długi czas na każdym jego serwie dostałem itemy nawet gdzieś ssy mam na kompie mam kurwa kontakt z jego kuzynem Igorem którego też dobrze znam ... Wiem kto to Santriel i wiem czym się obecnie zajmuję i KURWA NIE MA GO W TEAMIE ALISTRY..... Raanimar to Bazyl i jak dla ciebie Bazyl ma głos jak Santriel to elo , elo 15 0...

PS. Rasthea to gówno, Xanik rozjebie ten serwer tak samo jak divine s2 i gladora na którym sprzedawał navi i wyleciał za to z timu.

Mr.Nuke@ Ziom wchodzisz do każdej prezki i hejtujesz serwer oh i chwaliłeś się tym, że robisz swój - radze ci dobrze go pilnować bo obstawiam że padnie po 3 dniach no ale czo tam :c

Therd i Pcimiu@ mało znacie i mało rozmawialiścię z Sado więc darujcie sobie takie komentarze ;] a co do yangbuga nie martw się nie będzie ;3

The Naid@ Proszę cię napisałeś 1 post i odpowiedziało ci tyle ludzi, że nie ma santriela w teamie a ty dalej swoje? BICZ PLIS

daruj sobie skoro mało wiesz santriel może jest w teamie Ainc...online no ale co mnie to interesuje?

Tutaj też nie masz racji .. Ainc nie robi Santriel robi go Kainsu z swoim kumplem którego zbytnio nie znam ale wiem że to jakiś znajomy Kizior-a tego od nervila itp.

Z tego co wiem to Ain bla bla bla robi GodOfOlympus + grafika od Demetriousa więc to nie jest Santriel.

Santriel jest w teamie Alistrii. Tak ich bronisz bo byłeś beta testerem a z Santrielem nigdy nie rozmawiałeś ani nie pisałeś więc nie masz porównania.

Więc nie biczuj mi tutaj jeżeli swoje posty opierasz na strzelaniu a nie odpowiednich informacjach.

Administracji nie polecam ze względu Santriela oraz chamskiego zachowania wobec innych projektów.

Do serwera samego w sobie nic nie mam ale myślałem, że chociaż jedną nowość na niego dodadzą.

Człowieku ty siejesz taki ferment że to jest kurwa nie możliwe... masz jakiś kompleks *Santriela ?

Napisałeś już 15 razy że w timie jest Santriel a gówno a nie dowody jak na razie dałeś NIE KURWA FUBU TO SANTRIEL #POTWIERDZONEINFO

idź się kurwa utop albo wbij na Ts-a bo pisanie do ciebie to jak pisanie kurwa do słupa soli.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Gówno kurwa nie santriel, nie mają jak zniszczyć serwera to teraz będą próbować wmówić ludziom, że serwer Santriela a ja kurwa będe tu grał nawet jak to będzie serwer Hitlera i Stalina i Tuska kurwa razem wziętych bo grałem na teodenie i było zajebiscie jeden z lepszych serwerów i wiem, że jest pewny. Pozdro

Pewnie jeszcze tępaki po starcie będą podrobione ssy wrzucać z eq z navi itp jak na gimbów przystało :)

Opublikowano

Ahahahhaa ok . PS nie jestem pedałem więc nie wysyłaj do mnie serduszek i wypierdalaj ok ?

Problem w tym że tu nikogo takiego nie ma.

I tak wiem , że zmartwychwstał <lol>

Widać, że musisz 14 latku zakupić okulary :l gdzie ty gnoju w moim poście widzisz serduszko?

The Naid@ nigdy nie rozmawiałem? huhuhu dużo ziomek wiesz ^^ słyszałem go kilka razy i to mi wystarczy aby wiedzieć, ze nie ma go tutaj w teamie Sado znam od teodena Bazyla trochę dłużej Veygra natomiast nie miałem okazji poznać ale skoro jest w teamie tzn. że jest zaufaną osoba i go znają ;] więc nie pisz mi, że mało wiem ponieważ na pewno wiem więcej od Ciebie i to mi wystarczy

top@ Chciałbym ponowić pytanie zadane wcześniej czy mooby w grocie biją mniej?

Opublikowano

Jedzie ludzi po wieku cały czas to 14 a pewnie sam ma 15 ^^ hahaha

+ skończcie tą beznadziejną konwersacje bo lekko to dziecinne ale wiem zaraz będzie sam do mnie ty spam typu nie przegadasz mnie i ci nie odpuszcze bo to ja jestem mądrzejszy hahaha właśnie widać

@btw MOD

Po ile poty u npceta !

Opublikowano

Jedzie ludzi po wieku cały czas to 14 a pewnie sam ma 15 ^^ hahaha

+ skończcie tą beznadziejną konwersacje bo lekko to dziecinne ale wiem zaraz będzie sam do mnie ty spam typu nie przegadasz mnie i ci nie odpuszcze bo to ja jestem mądrzejszy hahaha właśnie widać

@btw MOD

Po ile poty u npceta !

mam 17 ;l i nie biorę się za serwery jeżeli nie potrafię tak jak tamten wyżej co pisał heheszki ^^

poty są w takiej cenie jak na pl 32.000 (32k) < - red 96.000 (96k) < - niebieskie ;l

Opublikowano

mam 17 ;l i nie biorę się za serwery jeżeli nie potrafię tak jak tamten wyżej co pisał heheszki ^^

poty są w takiej cenie jak na pl 32.000 (32k) < - red 96.000 (96k) < - niebieskie ;l

ja też nie potrafie ale biore się za stawianie żeby się nauczyć same czytanie for mi nic nie da a te poty to tylko takie żeby nie wyłapać spama

@Btw

a są auto poty do kupienia bo nie widziałem w prezce sado moge zakładać konto Hostel czy dasz mi bana ? :P

Opublikowano

Ciekawy serverek sie zapowiada, wpadne z ekipa :)

Tylko nie podobaja mi sie zbroje (zwlaszcza te po niebianie) i to, ze absy wchodza 8 8 10 10 15 jak na mediuma to chociaz mogloby byc 8 10 10 15 15 a najlepiej bez tego 8 ;p

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

em nie bo ja tu chyba na końcu widzę : 3 czy się przewidziałem?

14 latku, który mało potarfi prosze cie nie udzielaj sie : 3

pytanko czy mooby w grocie biją mniej teraz? pisząc z sado napisał że coś zmieni ;)

Widać mamy profesjonalistę hehe . Nawet nie wiesz co było przyczyną offów panie kozak. Ktoś bardzo nie lubił serwera bo w szybkim tempie odniósł sukces ( kojarzysz komende /dice i inne panie kozak?) wtedy o niej nie wiedzialem i miałem już tego dość więc odszedłem serwer zostawiłem online reszty nie dopisuję .

PS."Potarfi"? to chyba nie nasz język :|

Nie byłeś jedynym komu wywalało serwer poprzez /dice wystarczyło zobaczyć logi dopisać co cmd reset serwera i po kłopocie ale widać za trudne dla ciebie to było.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Jeżeli w teamie tego serwera jest Santriel to ja nigdy nie grałem w Metina. Miałem okazję zamienić słowo z Ranimarem i to raczej nie jest Santriel, nie nie, on nie miałby takiego pojęcia na pewne kwestie.

gwo9.jpg

Opublikowano

Logi powiadasz ? No to ciekawe iż dice nie jest zapisywane w logach? No bo to jest zwykła komenda gracza więc w command_log? :mellow: nie sądzę . Specjaliści everywhere a jak co do czego to herezje :unsure:

Przy użyciu dice wyskakuje log o wykorzystaniu number_ex więc miałeś świadomość, że ktoś używa komendy.

@ Ja tylko przypomnę, że do serwera nic nie mam, nie mogę go ocenić ponieważ nie byłem na becie ale po prezentacji robi miłe wrażenie (Julietta powinnaś zostawić ich stare logo od Kurlza bo było fajniejsze).

O administracji się już wypowiedziałem więc każdy zna moje zdanie. Nie wszyscy muszą się z nim zgadzać i ja to szanuję bo każdy może mieć swoje. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Szkoda ze w tym teamie nie ma Santriela. on przynajmniej wie co sie robi ze szczurami ;]

@topic

skad dropia stalki?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Opublikowano

Nareszcie doczekałem się , tej zacnej Prezentacji , jest awesome , tyle miesiecy śledzenia na MPC czy została juz wrzucona Zapowiedz serwera Alistrii , ślęczenie i czekanie na jakies info na forum serwerowym , uczestniczenie w Beta testach , ( nawet na becie nie było nudno ) bo Sado wraz z resztą teamu ciagle cos wymyslał do przetestowania , ahhh te Trolle Sado :P

Moze komus sie przyda , pokaze wam SS jak wyglada kilka broni na Serwerze

Tak bedzie latał za wami GM xD

. Wszystko w M1 wyglada przeslicznie , naprawde ukłony dla Teamu . !

W teamie nie ma zadnego Santriela ( świętej pamięci ) . Veygr / Bazyl siedzą prawie całe dnie na ts i gdy tylko ktos wejdzie na kanal '' Czekam na Admina'' zawsze schodzą , mozna z nimi pogawedzic na rozne tematy nie tylko o Serwerze , Odpowiedzieli mi rownież na kazde pytanie dot. serwera . Więc naprawde moge polecic Team .

Pozdrawiam i Polecam , czekamy z niecierpliwością ! :)

|

|

|

\ /

Opublikowano

Server zapowiada sie meega, innowacyjne rozwiazania no i w koncu kochan czcionka Verdana <3

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Nareszcie doczekałem się , tej zacnej Prezentacji , jest awesome , tyle miesiecy śledzenia na MPC czy została juz wrzucona Zapowiedz serwera Alistrii , ślęczenie i czekanie na jakies info na forum serwerowym , uczestniczenie w Beta testach , ( nawet na becie nie było nudno ) bo Sado wraz z resztą teamu ciagle cos wymyslał do przetestowania , ahhh te Trolle Sado :P

Moze komus sie przyda , pokaze wam SS jak wyglada kilka broni na Serwerze

Tak bedzie latał za wami GM xD

. Wszystko w M1 wyglada przeslicznie , naprawde ukłony dla Teamu . !

W teamie nie ma zadnego Santriela ( świętej pamięci ) . Veygr / Bazyl siedzą prawie całe dnie na ts i gdy tylko ktos wejdzie na kanal '' Czekam na Admina'' zawsze schodzą , mozna z nimi pogawedzic na rozne tematy nie tylko o Serwerze , Odpowiedzieli mi rownież na kazde pytanie dot. serwera . Więc naprawde moge polecic Team .

Pozdrawiam i Polecam , czekamy z niecierpliwością ! :)

|

|

|

\ /

Szczerze, nie wiem co takiego ciekawego tutaj widzisz, te wszystkie rzeczy (nowości) są skopiowane z M2M. Zresztą zobacz sobie na ten M2M, niedługo tam wchodzi nowy silnik graficzny. Co do serwera to zobaczymy, może być ciekawie ;)

xD 

Opublikowano

Szczerze, nie wiem co takiego ciekawego tutaj widzisz, te wszystkie rzeczy (nowości) są skopiowane z M2M. Zresztą zobacz sobie na ten M2M, niedługo tam wchodzi nowy silnik graficzny. Co do serwera to zobaczymy, może być ciekawie ;)

Pokaż mi na m2m cokolwiek co jest u nas zamiast pisać bez sensownie, jedynie z tego co pamiętam na prezentacji widać ich tekstury podłoża w m1, nic więcej, a, no i jedna mapa którą i tak przerabialiśmy pod siebie.

zhda.png

Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość wejścia na serwer i nagrania parę odcinków "YT"

@ czy w IS będzie można zakupić Kupony SM zdatne do handlu w grze?

Opublikowano

Będzie taka możliwość, ale w chwili obecnej nie ma gotowego clienta, aby wejść na serwer.

Kupony prawdopodobnie będą, ale jest także Dom Handlowy, gdzie można wystawiać przedmioty za SMy (bardzo łatwo będzie można zdobyć SM jak i kupić EQ za SM).

Opublikowano

[P] Bengale z Is-a sa na 480 h i od 1 lvl ?

I czy mógłby mi ktoś powiedzieć po ile jest PD na 14 i 2x drop na 14 z Is-a bo strona nie działa ;c

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

[P] Bengale z Is-a sa na 480 h i od 1 lvl ?

I czy mógłby mi ktoś powiedzieć po ile jest PD na 14 i 2x drop na 14 z Is-a bo strona nie działa ;c

Tak bengale są na 480h ale czy od 1 lvl'a nie jestem pewny wydaje mi się, ze tak

no na becie takich luksusów też nie było :D a strona bez powodu na pewno nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...