Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie to wygląda (szczególnie krowy)

W systemie ulepszeń niektóre zbroje należało wyjebać ale jak już pisaleś że za późno :(

Myślę że nie będziecie mieli żadnych wpadek z rozdawaniem eq i priv zuo bo widzę że niektórzy zaczynają lizać :)

Fajny serwer i pewnie pogram na nim po dwóch dniach od startu jak FuBu'nowi przejdzie kurwica i skończy DDoDs'ofać

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Fajnie to wygląda (szczególnie krowy)

W systemie ulepszeń niektóre zbroje należało wyjebać ale jak już pisaleś że za późno :(

Myślę że nie będziecie mieli żadnych wpadek z rozdawaniem eq i priv zuo bo widzę że niektórzy zaczynają lizać :)

Fajny serwer i pewnie pogram na nim po dwóch dniach od startu jak FuBu'nowi przejdzie kurwica i skończy DDoDs'ofać

Raczej wydaję mi się że FuBu się tutaj nie przebiję czy kto ktokolwiek inny :) Na Teodenie nie było lagow tutaj też nie będzie

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie zrobiony, zaciekawiły mnie te nowości. Najbardziej podobają mi się bronie na 30 u npc. :P

Mam nadzieje, że projekt wypali.

Opublikowano

Clienta nie ma jeszcze do pobrania.

Wysyłanie emaili jest aktualnie wyłączone, więc aktywację przeprowadzicie później.

Opublikowano

To co, kolejny serwer roku?

Nie no, świruje... chociaż tyle ich było ^^

Serwer zapowiada się wyśmienicie, a team dowodzący tylko mnie utwierdza w moim przekonaniu, że nie będzie kolejnej porażki.

Tylko mam pytanie z tym zabezpieczeniem przed BS, jak to wygląda? W sumie to pomysłem dobrym by było zrobienie systemu dropu zmianek coś w stylu:

Expimy, zmianki wpadaja do eq, jak zrobi sie jedna paczka np 1k zmianek to zmienia się to w skrzynke jakaś czy coś by ekwipunku nie zasmiecać, wpadłem na to wczoraj i myślę, że dobrym rozwiązaniem by to było.

@Hostel

Kim ty kurwa jesteś? Nie masz głosu, możesz iść.

Na serwer oczywiście zapraszam, również na forum bo warto poczekać na start.

Prezentacja również pięknie zrobiona, lepszego grafika nie mogliście wybrać!:)

Powodzenia panowie i nie spierdolcie tego, chociaż w sumie... raczej nie spierdolicie :)

Opublikowano

hahahaha sado zabawny jesteś tyrałeś mnie za udostępnianie a sam z tego korzystałeś haha :P :P szczyt ambicji

@są stare pety ?

Koxie rozumiem jakbyś sam to zrobił ale Ty należysz do osób, które wejdą na Epvp, metin2zone czy inne forum i skopiują cały temat i wstawią tutaj na mpc z wymówką, że ktoś nie zna niemieckiego/włoskiego czy innego językaa ;O każdy równie dobrze może użyć google-->translator bo przecież Wy zawodowcy w kopiowaniu i wklejaniu tak robicie czyż nie? ;]

tak są stare pety, dostaje się je na start (losowy) jeżeli chcesz nowego peta możesz zakupić w IS - nie wiem czy dropiom gdzieś :l

Opublikowano

Koxie rozumiem jakbyś sam to zrobił ale Ty należysz do osób, które wejdą na Epvp, metin2zone czy inne forum i skopiują cały temat i wstawią tutaj na mpc z wymówką, że ktoś nie zna niemieckiego/włoskiego czy innego językaa ;O każdy równie dobrze może użyć google-->translator bo przecież Wy zawodowcy w kopiowaniu i wklejaniu tak robicie czyż nie? ;]

tak są stare pety, dostaje się je na start (losowy) jeżeli chcesz nowego peta możesz zakupić w IS - nie wiem czy dropiom gdzieś :l

hahaha ale sie uśmiałem koxie hahaha kox to ty przerzucasz z woru do piwnicy 2 co ty możesz o mnie wiedzieć skąd ja je biore + na żadnym forum ani elite ani włoskim nie ma ich na metin 2 MPCforum jest wyraźnie zaznaczone wzięte od Hostel jeszcze moje ss ^^ i po 3 nie wcinaj się w rozmowe jak nikt cie nie prosi i daj sobie siana z odpisywaniem bo szkoda mi czasu na cb

@topic co tam z broniami na 75 lvl skad będzie się coś z nich robić ?

Opublikowano

hahaha ale sie uśmiałem koxie hahaha kox to ty przerzucasz z woru do piwnicy 2 co ty możesz o mnie wiedzieć skąd ja je biore + na żadnym forum ani elite ani włoskim nie ma ich na metin 2 MPCforum jest wyraźnie zaznaczone wzięte od Hostel jeszcze moje ss ^^ i po 3 nie wcinaj się w rozmowe jak nikt cie nie prosi i daj sobie siana z odpisywaniem bo szkoda mi czasu na cb

ZJEBUS LEVEL HARD

Piszę że szkoda mu czasu na pisanie i wchodzi i dalej piszę xDDD jebany..

W tej twojej wrzucie są tylko zbroję .. oni kupili cała paczkę to jak mieli już kupione zbroję to i tak zwieli od ciebie z teamu ? Wez rozbieg i przyjeb w ścianę to może ci rozum na miejsce wróci.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Widzę, że Ty natomiast dużo o mnie wiesz huhu ;] zapewne na jakimś forum jest, ponieważ takie placki jak ty tylko kopiują i wstawiają na mpc mało osób jest które robią coś same i udostepniają - no tak bo po co? lepiej CTRL+C i CTRL+V ;]

bronie 75 z ripka i nic się z nich nie robi poczytaj prezke masz tam wszystko ładnie napisane o broniach ze średnimi

Opublikowano

Jakie dmg maja te nowe bronie ???

Jedyne co może zniszczyć ten serwer Jeden z adminów który może dawać itemki, a wiem że jest zdolny do tego.

Opublikowano

Jakie dmg maja te nowe bronie ???

Jedyne co może zniszczyć ten serwer Jeden z adminów który może dawać itemki, a wiem że jest zdolny do tego.

Ciężko tak wziąć i napisać jakie mają dmg.

Co do rozdawania itemów. Komendy będą zablokowane, a dodatkowo będzie skrypt, który będzie sprawdzał czy któryś z GM handluje z kimś. Jeżeli tak, to wszyscy z TEAM dostaną informację o tym.

Opublikowano

Zapowiada się nawet fajnie, zobaczymy jak będzie naprawdę.

Bronie 75 z rippera, a czy zwiększona jest szansa na dropnięcie jej ?

Co do tego BS'a to po co go blokujecie ? Jak kilka dni po starcie będzie już działać ?:)

Opublikowano

Zapowiada się nawet fajnie, zobaczymy jak będzie naprawdę.

Bronie 75 z rippera, a czy zwiększona jest szansa na dropnięcie jej ?

Co do tego BS'a to po co go blokujecie ? Jak kilka dni po starcie będzie już działać ? :)

Skoro tak twierdzisz i masz zamiar używać bs'a to po co pytasz?

Drop broni na 75 jest podwyższony.

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...