Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio znalazłem na forum dumpa z xxx 128k premek z tego większość ma nie tylko xxx ale i mofosy reality i inne ścierwa chcesz kupić ?

[antywarn] polecam najlepszy serwer tego roku [/antywarn]

Oj Siwy to się jeszcze okażę "Czy najlepszy serwer roku". Wiele takich startowało, a skończyło się jak skończyło. Zresztą sam o tym dobrze wiesz. No ale fajnie by było ;)

xD 

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj Siwy to się jeszcze okażę "Czy najlepszy serwer roku". Wiele takich startowało, a skończyło się jak skończyło. Zresztą sam o tym dobrze wiesz. No ale fajnie by było ;)

Idz płakać gdzie indziej nie zagrasz tylko dla tego że nie działa BS... #gimbo

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Idz płakać gdzie indziej nie zagrasz tylko dla tego że nie działa BS... #gimbo

Hm, prawda jest taka, że będzie działać, jeżeli nawet zablokują to szybciej czy później ktoś coś wymyśli... #dzieciaku

xD 

Opublikowano

Hm, prawda jest taka, że będzie działać, jeżeli nawet zablokują to szybciej czy później ktoś coś wymyśli... #dzieciaku

No to zobaczymy :) Nie mówię że nie .. Chłopaki już na teodenie pokazali co umieją zrobić,client był już przesadzono zabezpieczony i nic na nim nie śmigało.. :)

ale mimo wszystko N.A.S.A pracuję nad Bs-em #POTWIERDZONEINFO

wrócę kiedyś...

Opublikowano

No to zobaczymy :) Nie mówię że nie .. Chłopaki już na teodenie pokazali co umieją zrobić,client był już przesadzono zabezpieczony i nic na nim nie śmigało.. :)

ale mimo wszystko N.A.S.A pracuję nad Bs-em #POTWIERDZONEINFO

Siwy, czyżbyś się podlizywał Administracja, wybacz ale po twoich postrach stwierdzam że właśnie tak jest. Znam Ciebie bardzo długo, i nie oszukujmy się zrobił byś wszystko byle by bonus działał, no chyba że przeszedłeś jakąś terapie "no-bs" no to okej rozumiem. Zresztą nie wiem, dlaczego my dyskutujemy na taki głupi temat ;) będzie działać to będzie, nie to nie. Poza tym, wiem że team się bardzo stara no, ma talent i fantazje do tworzenia serwera oraz wiem na co ich stać. Sam grałem na Teodenie, i wiem jaki to był dobry serwer, więc ten będzie zapewne o wiele lepszy.

xD 

Opublikowano

Siwy, czyżbyś się podlizywał Administracja, wybacz ale po twoich postrach stwierdzam że właśnie tak jest. Znam Ciebie bardzo długo, i nie oszukujmy się zrobił byś wszystko byle by bonus działał, no chyba że przeszedłeś jakąś terapie "no-bs" no to okej rozumiem. Zresztą nie wiem, dlaczego my dyskutujemy na taki głupi temat ;) będzie działać to będzie, nie to nie. Poza tym, wiem że team się bardzo stara no, ma talent i fantazje do tworzenia serwera oraz wiem na co ich stać. Sam grałem na Teodenie, i wiem jaki to był dobry serwer, więc ten będzie zapewne o wiele lepszy.

Nic się nie podlizuje nie o to tutaj chodzi.... Nie znasz mnie ani trochę, znałeś mnie za czasów jak no lifowalem w metina i nie chodziłem to szkoły... I przyznam że na początku też hejtowalem bazylowi że jak anty-bsa zrobi to mnie kurwica trafi ale podjął decyzję zabezpieczył go i to jest jego wybór.. Bs to czit a jak wiemy czity są nielegalne... To tak jakby lanowym mordom pozwolić napierdalać na WH na turniejach #COUNTERSTRIKE.

Na bsie mi zależało bo miałem grać na topkę a jako że już nie ma takiej zajawki na metina jak kiedyś to i tak lepiej będę sobie grał spokojnie bez większego stresu..

Dobra bez sensu ten offtop się robi nie chce znowu bana dostać bo mi się konta na mpc kończą powoli.

[antywarn] Zajzalem dziś do IS-a te pety z isa są dużo lepsze od tych podstawowych z gry ? [/antywarn]

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Pety mają różne umiejętności, jakie możemy im rozdać. Może wkrótce pojawi się na forum info jaki pet jakie ma bonusy itp.

Opublikowano

Ooo w końcu prezentacja . Wiedziałem, że wyjdzie coś zaj*bistego. Naprawdę świetna robota. I z tego co widzę TEAM bardzo chwalony :)

Oczywiście zagram i zapraszam graczy :)

Powodzenia :)

Opublikowano

Wiedziałem, że kiedyś się pojawi :D Serwer ma wiele ciekwych rozwiązań, profesjonalną administrację, ładną grafikę. Myślę, że podołają wyzwaniu. Oczywiście sam mam zamiar zawitać na serwerze, bo dawno tak dobrego nie widziałem. Widzimy się grze oraz życzę powodzenia :)

gwo9.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się spoko jest dużo modyfikacji ale z zachowaniem wątku Metin a nie jak w niektórych przypadkach że te "Ulepszenia" odchodzą od rzeczywistości Metin2 , mam nadzieję że "wkońcu" będzie na czym zagrać , ciekawi mnie system zabezpieczeń przed atakami i włamaniami , jednak teraz jeżeli ktoś chce zrobić komuś na złość to tego dokona , mam nadzieje że serwer przetrzyma pierwsze dni a potem to już z górki :)

Opublikowano

Podobno, jakiś michal z S na ts tak powiedział.

Patrz żebyś ty do końca roku się wyrobił. Co za śmieć. Dziś skończę nowe moby na nową mapę więc można oczekiwać ss/filmu prezentacyjnego w wykonaniu Sado.

64562221938.png

Opublikowano

Patrz żebyś ty do końca roku się wyrobił. Co za śmieć. Dziś skończę nowe moby na nową mapę więc można oczekiwać ss/filmu prezentacyjnego w wykonaniu Sado.

startuje ze swoim serwerem #syf #porazka #padnie po minucie

i probuje szumu narobic, wiesz jak to jest z tymi idiotami

@aw

beda jakies mapy specjalne do dropu gdzie bedzie mozna dropnac ulepszacze wszystkie? (taki tam aw :| )

Opublikowano

Na pewno zagram :)

Co do tego typa co tam coś pisał że start 20+ października :)

Sagaris wypie*alaj na swój syf próbować go odbugować z tymi swoimi marnymi umiejętnościami :)

@AW

W ile wbiję maks przy grze od 2 do 6 h dziennie?

Bez IS dam radę spokojnie bez żadnych nieprzyjemności?

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...