Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro tak twierdzisz i masz zamiar używać bs'a to po co pytasz?

Drop broni na 75 jest podwyższony.

W sensie? Większa szansa na wylot ze szkatułki, czy wyjebane syfy ze szkaty typu zbroje na 61 ?

Opublikowano

Też będą. Dla przykładu podam, że na becie jak grałem to z 1-wszej szkaty ripa poleciała mi truta :)

Opublikowano

Mam pytanie czy te itemki potrzebne na ulepszenie na rose lub wodę będą dropic z wszystkich mobów czy bosy metki itp ?

Od tego jest zielarstwo

64562221938.png

Opublikowano

Jak tak patrzę na tą zapowiedź to tu nic ciekawego nie ma. Serwer jak serwer jednak team serwera jest znakomicie dobrany i myślę, że serwer postoi jak najdłużej. Być może wpadnę.

Opublikowano

Znowu server Teodora. Który padnie tylko jak zarobi. Pamiętacie co się stało z Teodenem. Nie polecam. Teodor był u mnie technikiem i tylko jak powiedziałem, że już na razie nie potrzebuje jego pomocy, usunął pliczki.

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Jestem człowiekiem o 100 imionach, niedługo napiszą o tym książkę, autorami będą te wszystkie szympansy piszące te głupoty. Na amerykańskich uniwersytetach naukowcy uczą małpki, głównie szympansy pisać na klawiaturach, widać na testowanie ich rozumowania i umiejętności pisania wybrali polskie fora. Łap .Shirek. banana i nie wracaj tutaj. W zależności od tego, na którym jesteś roku powinieneś zrozumieć co napisałem.

@topic, kończę powoli dekorować mapkę, Bazyl kończy moby na nią, nagram coś albo dodam SS do prezentacji

zhda.png

Opublikowano

Znowu server Teodora. Który padnie tylko jak zarobi. Pamiętacie co się stało z Teodenem. Nie polecam. Teodor był u mnie technikiem i tylko jak powiedziałem, że już na razie nie potrzebuje jego pomocy, usunął pliczki.

haaah xD wiesz o tym ze teodor ma 14 lat ? Wbij sobie na ts-a pogadać z adminami i już będziesz wiedzieć że nie ma tam tego laika teodora.. on nie umiał włączyć serwera na plikach terenza.. On jest totalnym gównem dlatego jest w tym EnterGames razem z CaMem a.k.a DDoS from my lodówka .. i tym prezes co nie mówi R

Strzała

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Zagram, dopiero jak serwer postoi z 2-3 dni, muszę mieć pewność, ponieważ nie będę zaśmiecał jakimś syfem komputera jak to nie wypali :)

sygn2.jpg

Opublikowano

5 wrzesnia juz byl :D

Zagram . Start powinien byc 5 wrzesnia najlepiej ^ ^

Ile bedzie ważył client ?

5 wrzesnia juz byl :D

24790528697226300755.png

Opublikowano

Czekałem, od czasu kiedy Sado dodał pierwszy film na YT. Nareszcie się doczekałem. Jedynie nie podobają mi się zbrojki, no ale cóż ;f Truty tylko z ripera, śmierci?

Opublikowano

Zagram . Start powinien byc 5 pazdziernika najlepiej ^ ^ xD

Ile bedzie ważył client ?

900Mb do pobrania za pomocą przeglądarki lub patchera

64562221938.png

Opublikowano

OOOOOOOOO tak.... Alistria, wkońcu się doczekałem prezentacji ;]

Sprzedaje premki na brazz*rsach i będzie się napierd**ało xD

Będzie możliwość doładowania SM poprzez paysafecard? :D

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nie, na razie PP, przelew i sms :)

zhda.png

Opublikowano

Sprzedajesz premki? haha,że niby Twoje?:). Ja ci mogę dać parę kont za darmo:]. Jest strona gdzie są darmowe passy dla wielu takich "portali"....

Aw@. Ciężko wbić 75lvl?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...