Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z tymi bronmi/szkatami w is?

@edit

up szybszy ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Zrob ankiete najlepiej...

bo to jest noz w plecy dla servera i zniszczy reputacje = mniej graczy

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Zobaczyłem pety i się trochę przeraziłem, takie bonusy zostają już na 100% ?

Zorganizujcie jeszcze jakąś reklamę bo trochę małe zainteresowanie.

Opublikowano

A co z tymi bronmi/szkatami w is?

@edit

up szybszy ^^

Zadecydujemy dzisiaj, sam nie będę decydował.

Bronie i szkaty w is na starcie -50% graczy :)

Opublikowano

Sciagnałem clienta i jak patchuje to pisze , ze metin2client.bin ma wirusa ( Win2/Heur ) ignoruje go właczam graj i wyskakuje błąd z metin2client.bin i wyłącza patchera ... O co chodzi ;d ?

Avg 2013 wykrywa mi wirusa . Czemu na kazdym nowym serwie jest jakis wirus .... Ogarnijcie to .

Opublikowano

Sciagnałem clienta i jak patchuje to pisze , ze metin2client.bin ma

wirusa ( Win2/Heur ) ignoruje go właczam graj i wyskakuje błąd z

metin2client.bin i wyłącza patchera ... O co chodzi ;d ?

Avg 2013 wykrywa mi wirusa . Czemu na kazdym nowym serwie jest jakis wirus .... Ogarnijcie to .

http://scr.hu/0fqb/jk37e

musisz dodać do wyjątków bo te ignorowanie gdy wykryje wirusa nic nie daje tylko zamyka okno, avg ciągle blokuje ten plik

Opublikowano

Teoden z tego, co mi wiadomo, poufne info, był Santriela, wiec raczej nie zawitamy tutaj z ekipa na tym privie, bo wiadomo, o co chodzi. :)

Kolega siostry kolegi Ci powiedział? Idź proszę do prezentacji swojego serwera, a nie wchodź tu podając jakieś fałszywe "poufne info". Nie przysporzy wam to graczy, a jedynie wrogów. Poza tym takie zagrywki są po prostu chamskie.

topic@

Ile jest nowych expowisk? Od jakich lvli i jakie bonusy na nich działają?

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Tez ktos ma problem z erorem Metin2 - Cannot read pack/root.7z file podczas klikania Graj ?

Każdy to ma, po prostu przed startem zostanie udostępniony do pobrania nieduży patch, który finalnie przygotuje klienta do gry ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Teoden z tego, co mi wiadomo, poufne info, był Santriela, wiec raczej nie zawitamy tutaj z ekipa na tym privie, bo wiadomo, o co chodzi. :)

Twoi znajomi z tym spamem już poszli na inny temat innego serwera, więc idź do nich głosić swoją gówno prawdę (przejdź do Publikacje serwera -> szukaj i wpisz ten nick).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...