Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co w przypadku jeżeli mamy tego feniksa na stałe + dokupimy sobie 2 z isu?

Będzie możliwość włączenia ich 2 na raz czy tylko 1?

Z tego co pamiętam to możesz mieć wszystkie pety i używać na jednej postaci ale tylko jednego na raz.

@topic Kiedy zmienialiście dnsy ? bo wczoraj już o 17 flushowałem i wyczyściłem config nawet .. i nadal nie działają..

oLqzgYC.png

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic Kiedy zmienialiście dnsy ? bo wczoraj już o 17 flushowałem i wyczyściłem config nawet .. i nadal nie działają..

Tu nie chodzi tylko o DNSy. Forum zostanie uruchomione, gdy tylko będzie taka możliwość.

Opublikowano

Miliony SMów dla cyganów na start czyli dominacja gildii na serwie , jeśli chcecie grać na równi z innymi graczami to nie dla was serw ;/

Zawsze tam gdzie fearless tam serwer padał przykłady : grayst , triador i wiele innych serwerow . Ten tez tak skonczy jak władze przejmą brudni.

No co ty, skarpetka.. Lepiej zajmijcie się swoim "serwerem" (BEKA ŻYCIA)

Dominacja zawsze nad wami jest, a administracja Alistrii jest naprawdę bardzo ogarnięta i nie będzie mowy o żadnym udogodnieniu, nawet bym tego nie chciał, za dobry projekt, żeby go zniszczyć.

Tak więc następnym razem się namyśl, zanim coś napiszesz... czekaj, czekaj.. lepiej w ogóle nie myśl, to nie jest twoja najmocniejsza strona. :>

@Czy będzie możliwość wykonywania płatności za pomocą Paysefacard? ;)

Opublikowano

Tu nie chodzi tylko o DNSy. Forum zostanie uruchomione, gdy tylko będzie taka możliwość.

Bardziej mi chodzi o to że ssy na swoją stronę pakowaliście i nie widzę ssów :p

oLqzgYC.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawe na prezentacji.

Tylko jedna rzecz mnie martwi ponieważ Reinor był Santriela a gdy wyszedł Teoden to domena Reinora przekierowywała na stronę Teodena.

Jak wiadomo serwer jest administracji Teodena więc moim zdaniem Santriel jest w teamie tutaj. :(

Serwerek sobie ocenię po starcie i dopiero powiem czy polecam. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

@Czy będzie możliwość wykonywania płatności za pomocą Paysefacard? ;)

Sms, PayPal, przelew. Póki co takie metody płatności będą.
Opublikowano

Tylko jedna rzecz mnie martwi ponieważ Reinor był Santriela a gdy wyszedł Teoden to domena Reinora przekierowywała na stronę Teodena.

Jak wiadomo serwer jest administracji Teodena więc moim zdaniem Santriel jest w teamie tutaj. :(

Administracja już pisała na ten temat jak startował teoden po prostu santriel był że tak powiem 'zazdrosny' o ich projekt to zrobił przekierowanie dlatego była domena .eu nie .pl

W teamie tego serwa nie ma santriela .. na teodenie nie było i tutaj tez nie ma ;x administracja na pewno na ts może z wami pogadać i jak ktoś pamięta ich głosy z teodena to będą wiedzieć czy jest santriel ;x

Opublikowano

Santriel zrobił to na złość teodenowi .. :) bo miał z nimi na pieńku.. na 100 % nie ma tam Santriela.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Bo ten idiota podkupił nam domenę teoden.pl. My mieliśmy domenę teoden.eu.

64562221938.png

Opublikowano

Santriel zrobił to na złość teodenowi .. :) bo miał z nimi na pieńku.. na 100 % nie ma tam Santriela.

Administracja już pisała na ten temat jak startował teoden po prostu santriel był że tak powiem 'zazdrosny' o ich projekt to zrobił przekierowanie dlatego była domena .eu nie .pl

W teamie tego serwa nie ma santriela .. na teodenie nie było i tutaj tez nie ma ;x administracja na pewno na ts może z wami pogadać i jak ktoś pamięta ich głosy z teodena to będą wiedzieć czy jest santriel ;x

Gdyby zrobił im na złość bo zamknął by ich serwer a nie pomagał w reklamie.

Takie jest moje zdanie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Takie jest moje zdanie.

Chyba jesteś głupi nie masz pojęcia co się stało .. Reinor już chylił się ku upadkowi długo przed startem teodena .. Każdy kto miał trochę oleju w głowie wiedział kto to Santriel/Erontron/BlakeZZ...

Grało tam po 20 osób i Santrielowi się nie opłacało już trzymać serwera bo on robił je dla hajsu a hajs nie płynął to wyłączył serwer podkupił teoden.pl i przekierować swoją domenę na teoden.eu bo to była jedyna domena jaka im została... I zrobił to po to żeby własnie takie placki jak ty myśleli że on jest tam w timie .. Pomyśl na logikę czy ktoś kto dostaję tyle hejtu przekierował by swoją stara domenę na nowy serwer żeby ludzie wiedzieli że to jego serwer ? I że robi serwery tylko dla hajsu..

Nie mam pytań na twoje rozumowanie.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Takie jest moje zdanie.

poczytaj sobie tematy w których były przedstawiane Video z teodena może wtedy dowiesz się więcej

Reklamował serwa tym, że zrobił przekierowanie na swój serwer? no raczej nie ;x

Opublikowano

Dziwne że dopiero na piątej stronie ktoś napisał coś na temat santriela, nie będę nic tłumaczył, bo nie muszę.

Na razie będzie paypal, sms, przelew.

Co do reklamy to spokojnie, gdzie się będzie dało tam się pokażemy

zhda.png

Opublikowano

Chyba coś mam z przeglądarką, bo nie widzę nic SS ... kompletnie :P

Czytam komentarze na 1 stronie i widzę same pozytywy, ja chętnie zobacze co to za serwer ^_^

VNp6c2U.png

Opublikowano

Chyba coś mam z przeglądarką, bo nie widzę nic SS ... kompletnie :P

Czytam komentarze na 1 stronie i widzę same pozytywy, ja chętnie zobacze co to za serwer ^_^

Nie widzisz przez DNSY .. wejdz w

cmd i wpisz ipconfig /flushdns

Jak nie pomoże to musisz czekać na aktualizacje dnsow... :)

oLqzgYC.png

Opublikowano

Zakochałem się w 2 rekach .. Ta ostatnia jest co prawda gorsza od przedostatniej ale wszystkie są tak zajebiste że nie ma co narzekać.

POLECAM !

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Na serwer napewno zawitam :)

Jak bedzie z marmurkami poli?
Czy zrobicie cos zeby ninja sie tak na poczatku kijowo nie expilo bo bic mooby w m2 po 50 to troche lipa ;d
Ilu spodziewacie sie graczy?
Ninja bedzie potrzebowac buffa?

Opublikowano

Czy zrobicie cos zeby ninja sie tak na poczatku kijowo nie expilo bo bic mooby w m2 po 50 to troche lipa ;d

Drop marm. jest idealny.

Na becie była osoba, która grała archerem i świetnie sobie radziła.

Opublikowano

1. drop marmurów jest zwiększony

4. tak, będzie potrzebować buffa ^^

na te 2 pytania musi odpowiedziec administracja ;p

Opublikowano

Siemka mam małe 2 pytania czemu jak jestem na stronie i chcę pobrać klienta czy tam patchera to klikam na "Downloader" lub "Kompletny klient (zalecany)" to nic się nie dzieje ...

A druga rzecz czy ja muszę akceptować maila ? Bo mi jeszcze nie przyszedł.

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...