Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alistria.eu

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwer czekałem, ale niestety ostatnie zbroje na niektórych postaciach wyglądają jak FuBu w szelkach czyli ohydnie to samo łuk nie wiem czy to 2x sklejone rury czy na serio łuk jak dla mnie do wymiany, ale napewno zawitam na serwerze.

@Top

Kd max + ile?

Jest możliwa wymiana jednego-dwóch ostatnich zestawu zbroi?

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, ale już jest za późno na wymianę zbroji / broni. Większości te zbroje odpowiadają, więc zostanie tak jak jest.

Opublikowano

ZRÓB ANKIETE TO ZOBACZYSZ CZY WIĘKSZOSCI SIĘ PODOBAJĄ :)

Nawet gdyby to nie zmienia to faktu że już jest za późno na zmiany.

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie , na pewno zagram , kiedy startuje ? :D

W prezentacji jest podana data startu - 11 październik

Opublikowano

Nie, nie będzie wbudowanego BS'a :)

Tylko Proszę Was nie kombinujcie jak zabezpieczyć BS, bo niestety serwer przed to straci, teraz każdy gracz grający w tą grę jest od tego uzależniony ;)

xD 

Opublikowano

W metka już nie gram od wakacji, ale na ten serwer wbiję : )

Alistria rozpierdoli ten rok i przyszły.

Propsy

oLqzgYC.png

Opublikowano

Żeby znowu nie było, że jedni zrobią pro eq na BS w 1 dzień, wy to w jakiś lipny, ale skuteczny sposób zablokujecie i inni gracze będą stratni...

Musicie wiedzieć, że każda zmiana bonusu jest zapisywana do bazy, więc wystarczy sprawdzić np. kto przez 1 godz zmienia bonusy, a każda zmiana jest o równą 1 sec, bo tak działa BS, a żaden człowiek nie jest zdolny do tego, aby tak zmieniać bonusy ;]

Opublikowano

Tylko Proszę Was nie kombinujcie jak zabezpieczyć BS, bo niestety serwer przed to straci, teraz każdy gracz grający w tą grę jest od tego uzależniony ;)

Co do bs'a to od padmaka na pewno nie będzie działać ;] w pythonie zapewne też ^^

Bez bs'a też da się wbić bony na becie kilka osób miało dobre bony np 3x15 1x 10 i hp więc spokojnie;]

Bez bs'a będzie gra ciekawsze moim zdaniem tak samo klient jest dobrze zabezpieczony więc raczej przez jakiś czas wh itp nie będzie działać chociaż tyle ;P

Opublikowano

Co do bs'a to od padmaka na pewno nie będzie działać ;] w pythonie zapewne też ^^

Bez bs'a też da się wbić bony na becie kilka osób miało dobre bony np 3x15 1x 10 i hp więc spokojnie;]

Bez bs'a będzie gra ciekawsze moim zdaniem tak samo klient jest dobrze zabezpieczony więc raczej przez jakiś czas wh itp nie będzie działać chociaż tyle ;P

Minie tydzien lub dwa i istvan lub ktos inny zrobi bs oraz wh :)

Opublikowano

Minie tydzien lub dwa i istvan lub ktos inny zrobi bs oraz wh :)

Minie 5 min i dostaną bana. W planach mam utworzenie skryptu, który będzie mi na gg pisał jak ktoś będzie leciał na BS, a to bardzo łatwo sprawdzić :>

Opublikowano

Minie 5 min i dostaną bana. W planach mam utworzenie skryptu, który będzie mi na gg pisał jak ktoś będzie leciał na BS, a to bardzo łatwo sprawdzić :>

Jeżeli będziecie banować za bs to ja z góry dziękuje za serwer i zapewne wielu innych też ;) Więc nie radzę.

xD 

Opublikowano

Oby to był serwer, na którym w końcu będzie można pograć trochę dłużej, niż dwa tygodnie.. Po testach beta jestem wniebowzięty, wszystko idealnie zrobione. Widać, że po Teodenie na prawdę się postarali i wystarczy zadbać o dobrą reklamę, a na pewno będzie multum chętnych do gry, szczególnie, że w ostatnim czasie nic nie wyszło i nie wychodzi.
Administracja jedna z lepszych w tej dziedzinie, więc na pewno zaniedbań z ich strony nie będzie, pis jo

Opublikowano

Jeżeli będziecie banować za bs to ja z góry dziękuje za serwer i zapewne wielu innych też ;) Więc nie radzę.

widać,że bez bs'a gówno umiesz zrobić :) smutne a jednak prawdziwe i bardzo dobrze mniej dzieci będzie grać na tym serwerze

Opublikowano

O co wam chodziz tym bs kiedys go nie bylo i wszyscy sie pchali do gry powinniscie go zablokowac w pizdu jak chcecie cheatowac to nie tutaj na wasze miejsce przyjdzie multum innych graczy ;)

Dziekuje i pozdrawiam tepic cheaterow.

Czekam na serwer/

@aw Truta tylko z rippa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...