Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najgłupsza śmierć w Minecraft

gigenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbudowałem w swoim domku świetną pułapkę ( dawno temu, jeszcze grało się wtedy tylko na czystych survivalach, właściwie to już było powoli zakończenie tej " epoki" bo wprowadzili pistony... te czasy). Idę pokopać diamenty, może znajdę spawner. Wracam z łupem, sporo diamentów, złota, wpadam we własną pułapkę.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grając na pewnym serverze hardcore idąc jako FK po mapie z setem Prot 4 chcąc przejść przez górę wpadłem do dziury chociaż jej nie widziałem i dead.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jestem na spawnie i nagle diaxy około 600 no to yea zajebisty serwer 500 slotów i ma sie diaxy to normalnie prawie sie nie zesrałem ze szczescia wszedłem na home żeby schowac je do skrzynki a tu pacze a tam gracze i jeb straciłem je xD

Praca nad projektem Our Battle !

Opublikowano

Na servie MCHC (zna ktoś?) Wchodziłem z moim kolegą do bazy, nagle kolega zaczął się drzeć że widzi czarnego psa bez głowy, no to ja, nie patrząc na hp, skoczyłem te pare kratek w dół i dedłem...

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Byłem na serwie hardcore creeper wybuchł i zrobił się taki lag że.... zostało mi pół serduszka wywaliło mnie z serwa loguje się 2 raz i pływam sobie w lawie ...... i BAN NA 3 DNI :(

76561198151853599.png
Opublikowano

W kopalni gildi, biegłem na sprincie po diaxy i nie zauważyłem lavy o.O secik poszedł... :C

nnmr.jpgNa mpc od 22 stycznia 2014 roku.

Pijawka 2 - 30.01.14

Opublikowano

Grając na survival games na jakimś serwerze wszedłem w "przerębel" po skrzynkę, po czym okazało się że nie da się potem z niego wyjść. Jedynym wyjściem było utopienie się.

Opublikowano

Szedłem za jednym gościem 5000 kratek, on był w diax prot 4 a ja w żelaznej, skoczył z urwiska, idzie dalej, to ja za nim skacze i bums...

Opublikowano

Byłem w prot 3 z mieczem sharpnes 4 i 30 koxami. Poszedłem AFK na fly koło spawna. Gdy wróciłem do mc patrze a tu pisze szok343 was slain by spider. Chciałem jeszcze znaleść te itemki ale byl clear i znikły.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Ja najgłupiej zginąłem tak:

Były na takim serwerze masakryczne lagi i ja wchodzę w secie prot 4 i tak świat mi się generuje powoli i cały czas spadam w przepaść i nagle zginąłem ;_;

(Było napisane na czacie że wypadłem ze świata)

sseekj.jpg

Opublikowano

Byłem w diaxowym eq i mnie kurczaki zadziobały :X

@topic

Zginąłem jak grałem w TNT Games jako pierwszy, bo nie zczailłem o co chodzi. :D

skrillex_sygnaturaGXR8.png

Opublikowano

Zmieniłem przycisk Sprintu na LShift, a skradanie na LAlt. Set prot4, diaxowy 5/2. Biegam po jaskiniach, patrzę - jeziorko lawy. Pomyślałem, że wyrzucę zbędne itemy. No i idę z Shiftem z przyzwyczajenia i wpadłem... Straciłem pół HP, ale cieszę się że żyję, a tu nagle szkielet strzelił we mnie a ja do lawy i dead.

Informatyka. Synu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...