Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najgłupsza śmierć w Minecraft

gigenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykopałem 64 diaxy ( 5 godzin ) i wpadłem do źródełka lawy ( Miałem laga , i nagle znalazlem sie w lawie )

23 Szmaragdy , przypadkowo spadłem z domku i dedłem ( pamiętam , że miał z 30 kratek ) prosto w kaktusa , po szmaragdach ( znikły w kaktusie )

:P

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było sobie SG na którym miałem diax miecz , prawie cały set żelazny , łuk z power 1 .

Miałem 0,5 serca po walce , aż tu nagle spadlem z 3 klocków i oczywiście umarłem.

Po 10 sekundach ktoś podbiegł i zabrał wszystko :D

Opublikowano

Jak zwykle poszedłem pozbierać zborze z mojej farmy i gdy otworzyłem dźwi był tam creeper i mi zniszczył farme, oczywiście died

card.png

Opublikowano

Ja opowiem o śmierci mojego kolegi, która nawet jest na yt bo nagrywał :D

Zrobił sobie diax kilof i poszedł kopać obsydian. Wykopał obsydian, zobaczył, że jest tam lawa i wskoczył do niej xD

Wszyscy moi kumple śmiali sie z tego kilka minut xD

tenor.gif

Opublikowano

Budowałem pułapke był dach z wooda a na nim 5klocków sanda wszędzie taka warstwa i następnego dnia mi się o tym zapomniało a akurat chciałem zrobić okno dachowe zginąłem przez własną głupotę na full secie oddychanie pod wodą 2 (serwer podwodny) więc było to bardzo przydatne :CC

3193671020.png

"Na świecie panuje tendencja, by zwracać na mnie zbyt dużo uwagi."-Bill Gates

Opublikowano

Goniłem za typkiem bez eq na factions mając prot IV. On wbiegł an teren gildi a aj tego nie zauważyłem. Zamurowali mnie i kaput.

Goniłem za innym typkiem i rzucałem perłami - nie zauważyłem ,że już nie mam hp.

Chciałem sprawdzić czy na servie działa klonowanie itemów. Zrobiłem protal. Pusciłem wagonik. Weszłem do netheru i sie okazalo ,że portal jest nad jeziorem lawy. Chyba już wiecie co było dalej xD.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@przemasek323 niemozliwe ze tak umarles. Zmyslasz na maxa.

Nie zauwazylem ze mam 1 serduszko po klepie z typkiem i skoczylem z drzewa na ziemie = DIE

czo mi usuwajo sygny? xD

Opublikowano

Rozpoczynam grę na singlu chodzę po mapie wchodzę do jaskini ze swordem kamiennym i znalazłem portal do endu wziąłem z gm oka kresu i odpalilem wylaczylem gm i szczurek wrzucił mnie do portalu i mnie zabił smok + dorzucily się endermany xD

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Byłem afk na skyblocku tak więc koledzy postanowili ty wykożystać... Wracam, a tu : 8 witcherów, cała podłoga wokół mnie zastąpiona lawą a na koniec kowadła... Wybrałem lawe :P

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

byłem na pvp i jakiś gościu napisał: (moj nick) jak masz na imię? ja chcialem go strollowac i napisac cos w jakims dziwnym języku. kiedy robilem kombinacje klawiatury, podbiegł do mnie na potce strenght 2 i mnie dedł. straciłem tylko żelazne prot 1 i miecz diax sharp 1 , czyli mało stracone, ale mnie wykiwał i dedł :D

Opublikowano

na serwerze skkf'a zauważyłem itemki pod woda ;s, wskoczyłem, i tak się zafascynowałem, że pod wodą sprawdzałem co miał, a jak zauważyłem że tonę, było już za późno ;d

Opublikowano

byłem na wysokości 100 kratek zrobiłem tam dom na serwerze surwiwal poszedłem na 1 minute afk ... przychodze a tu na ekranie widze że jestem na samym dole i deadnołem

400%20postow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...