Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najgłupsza śmierć w Minecraft

gigenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tu będziemy wpisywać najgłupszą śmierć w minecraft. Ja zacznę: wykopałem 53 diaxy w cztery godziny. Szukałem drzewa na patyki. Chciałem set. Ide, a tu tajga. Myślę super. Tyle drzewna że hej ;) nagle kurde noc, spiepszam do domu, crepper znikąd sru! A ja zażyłem kąpiel w kanionowej lawie :# przez kripcia. Najgorsze to to, że widziałem jak diaxy płoną #f**k# teraz wy!

Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko

Lubię pomagać

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na servie i miałem zdjęte eq prot 4. Byłem w WC i zapomniałem co chciałem zrobić. Zapomniałem, że nie mam zbroi, więc poszedłem zbierać kaktusy, nie patrząc na życie. Nagle dedam i całe eq się rozwaliło :P

Bo rozwalałem kaktusy skacząc po nich i niszcząc :(

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

poszedłem na spawn w eq prot 4 gdzie było 5-10 osób, na spawnie była fontanna na 2-3 kratki głębokości, gracze mnie tam "wrzucili" bo byłem na afku i niestety gdy wróciłem to był jak już każdy wie czerwony ekran (chyba każdy wie o co chodzi) :(

Opublikowano

Wykopałem full eq cobbla i zacząłem budować wyspę na skyblocku, jak można się domyśleć spadłem przy stawianiu 3 klocka, shift mi się popsuł. :D

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Wykopałem z 30 diaxów , w ok. 1h po czym wracając do domu komenda home (na survivalu) ok 5000 m od spawnu , wpisuje komende /home a tu nagle spadam , spadam i spadam aż wkońcu na dole spaliła mnie lava ... :O :angry:

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

poszedłem na spawn w eq prot 4 gdzie było 5-10 osób, na spawnie była fontanna na 2-3 kratki głębokości, gracze mnie tam "wrzucili" bo byłem na afku i niestety gdy wróciłem to był jak już każdy wie czerwony ekran (chyba każdy wie o co chodzi) :(

Jak¡¡¡¡¿¿¿¿ Na multi od (chyba) 1.3 gracze się przenikają. Chyba, że Cię uderzali.

@topic

Próbowałem oswoić konia w pokoju na 3 kratki wysokości. Jak koń skakał to się w ścianie dusiłem. Nagle koń wskakuje na piec, a ja zapomniałem, że L Shiftem się schodzi...

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Byłem na serwie Hardcore z Eq Prot4 Mieczem 5/2 z perłami i koxami. No i co oczywiście walcze se tu z gościem i patrze mam mało HP i dobra szybko rzucam perłe i oczywiście zabiłem się perłą i ban na 5 dni zamiast zjeść koxa i wygrac to ja.... xD (wtedy byłem jeszcze słabym graczem w PvP i nie za bardzo ogarniałem koxów) :D

Gram w gry.

Opublikowano

Moja historia jest całkiem niezła i przypomina bardzo popularną scenę. W pierwszym tygodniu gry w Minecraft, stworzyłem sobie świat, zrobiłem "dom" w skale i po nadejściu nocy zacząłem kopać tunel na jedną kratkę, kupię, kopię, aż tu nagle się odwraca i... Creeper! BUM!

Opublikowano

Miałem dosyć dużo głupich śmierci.

Najbardziej pamiętam że miałem 1 serce i chciałem zabić skeleton'a w iron secie.

25gs07c.jpg

Opublikowano

ja się pochwale moją śmiercią

byłem na serwie freebuild i poszłem na surowcową na której nie było pvp. więc wykopałem obok spawnu na surowce 1 dziurę na długość 3 klocków i wszerz Ok 10 a głębokość do bedrocka. po zrobieniu nie robiłem kolejnych by admin mnie nie przyłapał. po pewnym czasie brakło mi surowców na działce więc idę zbierać...... i wpadłem do mojej pułapki

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Hardcore u skkf. Nowa edycja. Ja napalony wchodzę ... Zrespiłem się w voidzie ... Oczywiście szybszego ub nie dostałem bo dowodów "nie było". -.-" YAFUD xD

Opublikowano

Skyblock: gracz się cały czas do mnie teleportował, to w końcu go teleportowałem, ale zapomniałem, że mam 3 serduszka i skoczyłem obok niego. Zabrał rzeczy, ale zdążyłem wrócić na wyspę i go zalać lawą :) Szczęśliwe zakończenie "Happy end"

Opublikowano

Kopałem różne minerały w jaskini posiadając wykokszony set (armor prot4+butki feather falling 3,miecz sharpness 5 fire 2 looting 3,kilof wydajność 4 fortune 2) i pełnym eq minerałów stanąłem przy lawie oświetlony wokół pochodniami idę do kibelka,wracam a tu wysadzony kawał jaskinii a ja widze że zginąłem w lawie,miałem sethoma (serw) więc szybko wracam,lecz zanim podbiegłem do ocalałych itów było czyszczenie prze clear lagai wszystko przepadło,skąd creeper,z nieoświetlonej części jaskini wktórej jeszczenie byłem,przez to moje najlepsze ity przepadły na dobre :/

Opublikowano

Wróciłem z kopalni i chciałem schować minerały jakie wydobyłem. Otworzyłem skrzynie trzymając wiadro z lavą i wszystko straciłem :(

Opublikowano

@up Znowu mam bana, no ja nie moge, trzymaj te diaxy. Bo ja wychodzę. No nie :|

Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko

Lubię pomagać

Opublikowano

miałem eq prot 4 / th3 i kox jablek full , ja admin więc poszłem na pvp i ktoś mnie zabił bo goda nie uruchomiłem, i koxy caly serwer miał

Mój Serwer:
Enderiada
[Rozbudowane PvP]

Opublikowano

Chciałem skakać na serwerze survival w eq prot 4 skoczylem i nie trafilem w wode tylko w lawe ktora byla obok :/

Grasz w LoL'a, lub pomogłem ? Klikaj !

49c599ae0598a7fcaff52ce521d164ea.jpg

10 20 30 40 50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...