Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najgłupsza śmierć w Minecraft

gigenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na multi.

Kopałem się w dól w poszukiwaniu kopalni. Znalazłem ale chciałem wrócić do domku. Szedłem do gory (stawiałem pod soba bloki) i jakiś gościu mnie sandem zasypał .,. Miałem 30 diaxów :(((

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za czasów mc beta 1.7 stanąłem nad sporym urwiskiem ( w 84% pionowa ściana) .

Nagle dostałem sms'a i gdy zacząłem na niego odpisywać zauważyłem kurczaka który idzie w moją stronę i jam można się domyśleć zepchnął mnie z tego urwiska gdzie straciłem 6 diaxów i 3 stacki węgla wraz z ironowym eq

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

wybudowalem pulapke ze gdy zniszczysz cobbla spawnie on na plytke naciskowa i odpali 100 tnt

dzialala zbyt dobrze ;[ kumlpowi eq zawalila amnie zabila ;[

[wina kumpla co prawda]

Opublikowano

wychodząc z swojego domku na multi zapomniałem o pułapce na złodzieji (kratka 1x50) i gdy wychodziłem z domu wpadłem od razu do tej pułapki :( (na szczęście nic tak dobrego / potrzebnego nie starciłem)

Opublikowano

Na starych wersjach budowałem wieżę, wysoką ale i "chudą". Na chwilę wróciłem do magazynu po pochodnie, kiedy wchodziłem po schodach okazał się, że pojawiły się tam creepery....

VwjVBMa.png

Opublikowano

Biłem się z gościem na serwerze, miałem mało hp i nic do jedzenia, więc wyszedłem z serwera a on mnie podkopał i wylał lawę... ;d

wyyVCZZ.png

Proszę o zdjęcie tych 25%, bardzo się staram. ^^

Opublikowano

Swinia na ktorej siedzialem wpadla do lawy a przy tym stracilem mocne eq i mieczem diamentowym

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszedłem afka na jakieś pół minuty w środku dnia na serwerze non-pvp, przychodzę, a tu się okazuje ze ktoś mnie utopił obudowując mnie obsydianem... ;) Od tej pory tam nie grałem ;d

Opublikowano

Biegnę na 0.5 serduszku i nagle skoczyłem o 1 klocek za wysoko na dół. XDDD

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Byłem pomocnikiem Administratora, na jednym z serwerów.

Przy spawnie, zebrało się ok. 70 graczy, miałem przy sobie 5 Stacków diaxów i eq prot 4.

Wszystko było przygotowane na event.

Ogólnie byłem bez gamemode, i na normalu bez goda siedziałem.

Blisko miejsca gdzie stałem był kanion do którego jakiś troll, wypchnął mnie śnieżką.

Gdy spadłem zostało mi jedno serduszko.

Tak się ucieszyłem, że spadłem niżej, do lawy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...