Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najgłupsza śmierć w Minecraft

gigenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pierwsze poszukiwanie diamentów. Kopałem na wysokości gdzie lava była idealnie pod nogami, miałem około 5 diamentow gdy lawa pojawiła... sie pod moimi nogami... To był mój pierwszy kontakt z lava.

Masz projekt graficzny? Moge zrobić strone! Napisz do mnie :-)

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na serwerze survival mam pro mieczyk eq prot 4 wyszłem z serwera wróciłem zbugowalem się komendy home nie moge wpisac bo trzeba 3 sek czekac .

Opublikowano

Ja mam 2 xD

1. Grałem na takim serwerze Survival Eq prot 4 miałem zw i ktoś mnie zabił na PvP :( poszedłem po ity i ich nie było zacząłem kopać wkurzony pod sb i sb przypominałem ze DELTI mówił nigdy nie kopać pod sb zatrzymałem się i pomyślałem a tam wale to kopie blok pod sb spadam do cave i zostaje mi pół hp a nagle głupi szkilelicik zza rogu -,-

2. Jestem na singlu i wbijam do opuszczonej kopalni było tam z 20 diaxow zacząłem kopać zobaczylem ostatniego 15 i BEZ SHIFTA wykopałem go i wpadłem do lawy -,-..

Opublikowano

zapomniałem Przed pójsciem do WC sie lognąc na serwerze mchc i w prot 4 zabił mnie jakis steave z łapki według ranku na str

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

w moim Domie na serwerze była pułapka {woda i lawa] i Pomyliłem się i wpadłem do dziurki z lawą bo zapomniałem że tu lawa ;_;

______________________________________________________________________________________________________________

Spodobał Się Komentarz Daj LAJKA !

Opublikowano

Na serwerze HardCore podczas klepy wpływałem wodą na mur mojej gildii, i nie zauwżyłem że miałem jedno serduszko i skończyły mi sie te kropelki które pojawiają się jak jestem w wodzie. Miałem przy sobie 10 koxów prot 4, mieczyk 5/2 i 76 lvl na pasku ... -..-

Opublikowano

Gdy na serwerze skkf'a wygasło kilka gildii, ruszyłem na nie. Okradłem je(w eq miałem 4 sety prot 4, 10 koxow) Przy wyjściu ze starej gildii gdy szedłem po prowizorycznym moście pająk mnie knockną do fosy i padłem :D

Opublikowano

Spadłem ze stoneslab'a ;)
A tak na prawdę to bez zbroi , max enchant łuk - strzeliłem w górę i patrzyłem jak leci i nagle ded.
Strzała w głowie :D

graphic.png

Opublikowano

Raz na pewnym serwerze PvP, uciekałem przed jakimś gościem. Uciekałem z 10 minut przed nim, cały czas tracąc serduszka. W końcu stwierdziłem, że trzeba go zatłuc. Udało mi się, i zostało mi pół serca. Gość niezłe eq dropnął. Zacząłem biegnąć w poszukiwaniu enderchesta, by schować eq. Gdy zbiegałem po schodach, podskoczyłem, i się na nich zabiłem...... -,-

Opublikowano

<coolstory> Spauzowałem sobie SG, wchodzę na MPC. Przeglądam dział MC, a tu patrzę: "Wasza najgupsza smierdz w majnkraft". "Dobra wejdę, ciekawe co ludzie nawypisywali". Nagle słyszę w słuchawkach odgłos fapania. Włączam MC i nie żyję. Koniec. </coolstory>

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jako niedoświadczony jeszcze gracz tp do gościa który oferował handel.. po kilku sekundach było po wszystkim xD

Skubany trzeba przyznać nieźle sie urządził, specjalny pokoik przygotował :D

Opublikowano

Kumpel ustawił mi kowadło na piętrze a półpłytkę odstającą od spodu na suficie, oczywiście podszedłem i zniszczyłem pułpłytkę, a kowadło wylądowało mi na głowie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Grajac na multi skonczylem w koncu robic seta pro 4 i ucieszony wyszedlem z domku ale musialem odejsc od kompa na sek wiec wcisnolem esc ale niestety zapomnialem ze na multi gra sie nie stopuje i zabil mnie zombi

Cześć...

Opublikowano

Robiliśmy server 200 slot, setnąłem podłoge dałem /login :( a pozniej //undo i bum

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...