Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak widać robisz konkuręcje zawsze! Kur*wa tylko tyle tyle tyle i tyle. Jesli by chceli by zrobili własną gre i już. Boszee. Zwykły metin to m oze byc ravia. A JESLI pojęcie zwykły metin ale w 90% zmieniony to napewno zwykły..

Rozumiem, że ciężko u Ciebie z pisaniem ale nie rób z siebie parality.

Wyjaśniłem ludziom którzy piszą "To jest nowa gra", że to nie jest nowa gra tylko tak jak administracja napisała "prywatny serwer Metin2 pod oficjalną banderą nowo założonej firmy"

Jak tego nie skumasz to chyba będzie trzeba z Tobą się porozumiewać na migi.

PS: Gdzie Ty widzisz konkurencje? Boże widzisz i nie grzmisz.

Czyli wiesz tyle co nic i sie wymadrzasz...

Twierdzisz tak ponieważ ja szukam w pewnych źródłach zamiast się domyślać jak inni?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Bo szukać to trzeba umieć.

Infinity, wkurzasz mnie czasami. Zazdrościsz im tego co robią, a robią naprawdę dobrą robotę. Trzeba się nauczyć być obiektywnym i przyznać komuś czasami wyższość.

Zapewne na Twoim serwerze będzie łatwy bug, który ci zniszczy serwer.

Co do wymagań, co jest w nich złego? Nie pójdzie Ci? xD

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Goodbye MÖ10, We miss u! :-(

Opublikowano

Rozumiem, że ciężko u Ciebie z pisaniem ale nie rób z siebie parality.

Wyjaśniłem ludziom którzy piszą "To jest nowa gra", że to nie jest nowa gra tylko tak jak administracja napisała "prywatny serwer Metin2 pod oficjalną banderą nowo założonej firmy"

Jak tego nie skumasz to chyba będzie trzeba z Tobą się porozumiewać na migi.

PS: Gdzie Ty widzisz konkurencje? Boże widzisz i nie grzmisz.

Jak oni napisali wlasnie "ze to nie jest prywatny serwer Metin2" co za mozg z Ciebie kolego, boze widzisz a nie grzmisz.

Opublikowano

Infinity, wkurzasz mnie czasami. Zazdrościsz im tego co robią, a robią naprawdę dobrą robotę. Trzeba się nauczyć być obiektywnym i przyznać komuś czasami wyższość.

Zapewne na Twoim serwerze będzie łatwy bug, który ci zniszczy serwer.

Co do wymagań, co jest w nich złego? Nie pójdzie Ci? xD

Ale ja się ciesze, że są ludzie na świecie którzy robią fajne projekty bo można się wiele nauczyć od takich ludzi.

Napisałeś posta tak jak bym gdzieś napisał, że to jest syf czy coś. Widzisz takiego mojego posta? Kolejnemu muszę polecić naukę czytania ze zrozumieniem.

Co do wymagań, zwykły metin potrafi się ścinać na takich wymaganiach (tych podanych minimalnych) a co dopiero ich projekt.

Super optymalizacja? Nie w tym świecie.

@UP, Przecież Ci kurwa nie napiszą, że jest prywatny jeżeli prowadzi go firma. -.- Ja pierdole jaki mongoł.

Jeżeli tworzą coś z innej gry to się nazywa PRIV czy Ty tego kurwa chcesz czy nie.

Opublikowano

@UP, Przecież Ci kurwa nie napiszą, że jest prywatny jeżeli prowadzi go firma. -.- Ja pierdole jaki mongoł.

Jeżeli tworzą coś z innej gry to się nazywa PRIV czy Ty tego kurwa chcesz czy nie.

Nie no Ty to jestes wszystko wiedzacy ziomek, nawet wytrzasnales info o Bonach czego nie podali na ich wlasnym forum, hahahahaha, jestes po prostu Eunuchem i tyle.

Opublikowano

Nie no Ty to jestes wszystko wiedzacy ziomek, nawet wytrzasnales info o Bonach czego nie podali na ich wlasnym forum, hahahahaha, jestes po prostu Eunuchem i tyle.

Spytałeś czy czekasz na gotowe? Jesteś po prostu kolejnym piszczącym.

Opublikowano

First off, this clearly isn't metin2 engine so i don't know how can you label this project under the title of gameforge production.

Secondly, the gameplay looks really static, there's no real dynamic in animations and the locations look very empty.

And the last thing, that bothers me most is this overall change of style. Metin wasn't 100% jRPG environment like final fantasy. It developed it's own style and no jRPG shit can't replace it.

A tak poza tym to czemu to jest w pogaduszkach a nie w prezentacjach?

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Maybe new addiction?
I can't wait for this game :P
It's like Metin3.
I hope that it will be game who have playing system like metin but with new graphics, new PvP system and anything else, but with Metin climate.

I hope that the item shop will be designed so he will not have such a big impact on the gameplay as it is in Metin.

ALE POLECIAŁ Z ANGIELSKIM.
Chociaz warna nie dostane bo z tego co widze kidmoderatorzy nawet nei znają angielskiego xDD

Skoro ma powstać polska wersja to zapewne zwerbują jakiegos polskiego technika do projektu. To dobrze bo bedziemy miec na bierząco informacje, PO POLSKU.

@ PS : Tylko ja zauważyłem podobieństwo tej pandy z 1 screena do Tenmy? xDDD

as8c06.jpg --------- > 6jeo9f.jpg

rYD9JSA.png

Opublikowano

Maybe new addiction?

I can't wait for this game :P

It's like Metin3.

I hope that it will be game who have playing system like metin but with new graphics, new PvP system and anything else, but with Metin climate.

I hope that the item shop will be designed so he will not have such a big impact on the gameplay as it is in Metin.

ALE POLECIAŁ Z ANGIELSKIM.

Chociaz warna nie dostane bo z tego co widze kidmoderatorzy nawet nei znają angielskiego xDD

Skoro ma powstać polska wersja to zapewne zwerbują jakiegos polskiego technika do projektu. To dobrze bo bedziemy miec na bierząco informacje, PO POLSKU.

@ PS : Tylko ja zauważyłem podobieństwo tej pandy z 1 screena do Tenmy? xDDD

Gdyby ta panda była w szarej koszulce z Vincim na klacie to pewnie bym się skapnął, że tam Tenma pozował. xD

Opublikowano

tragedia... jak to ma być metin tak naprawdę 3 to podziękuje. Bardzo mi ta grafika przypomina 4story, taka bajkowa grafika, nic związanego z metkiem. Metin2 ever :P

Ta gra będzie niewypałem tak jak wowp czy WoCie

Opublikowano

It`s a metin?

Przeczytaj wcześniejsze posty.. nie chce mi się znów tego wałkować, aww.

Jak najbardziej ma prawo tutaj być, ale został tak zmodyfikowany, że nie widać podobieństwa.

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Opublikowano

Przeczytaj wcześniejsze posty.. nie chce mi się znów tego wałkować, aww.

Jak najbardziej ma prawo tutaj być, ale został tak zmodyfikowany, że nie widać podobieństwa.

Pytałem się, bo nadal jest problem z wybraniem działu dla tej gry.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Hmm, sounds interesting, it could be great to see the successor of old metin2 :D

But the game aren't officjal ymir/webzen project, and you are not from ymir/webzen company, am I right?

Hi,

Let me share some historical background.

In 2007, our development studio in Shanghai China has already noticed about Metin2. The game was doing very well in China known as YT2. Later on, we realised that the community for the game in Europe is huge and from then on, we developed an interest in Metin2.

In late 2009, we gathered a group of renown game developer from China. We hired a veteran from Shanda Games in China as the Project Director and in early 2010, we met with one of the programmer from Ymir Entertainment company in Seoul, Korea. After much discussion, we agreed on the financial terms and hired him and one of his colleague from the said company to join our production studio in China.

We hesitated if we shall use the same game engine which was used to develop Metin2 in 2002. After much clarification, the idea was not encouraged because the said game engine has a lot of limitation for us to create better content. Regardless, we clinged on to some of the fundamental content in Metin2 which made the game very successful such as the mob area hit, skill tree and simplicity of the game and further enhance the content to match some of the modern day MMORPG. We did not use an existing game engine. Instead, with so many talented staff in the studio, we created our own new age gaming engine which we later call it the JX Engine.

Game Engine:

JX Engine (3D Gaming Engine / Game Environment Editor)

Overview

JX Engine (JX) is a complete solution for developers to create next-generation games, virtual reality simulations and other 3D animated contents. Every aspect of the engine is being developed with ease of content creation and programming, so it assists developers to reduce development time and costs while retaining quality visual effects and performance.

This powerful engine will support all known graphics cards, DirectX 9.0 technology and other technologies. New hardware support will be constantly added, so developers won’t have to worry about hardware compatibility.

JX Engine’s technologies include High Dynamic Ranged lighting, bloom, depth of field, soft particles, dynamic LOD and textures, reflections, shadows and dynamic water flow.

Graphics API: DirectX

Operating System: Windows

Programming Language: C/C++

http://www.timevoyageronline.com/product.html

As you may have seen from our credentials, we are not another company who simply create another MMORPG. We model from the success of Metin2 to bring you the next level of gaming entertainment. Some may have played Metin2 for 3 years, 5 years or 7 years? We have collected serveral feedbacks from the Metin2 community and with such valuable feedback, we are ready to bring you RISE OF METIN in mid Nov 2013.

Please give us the opportunity to share what we have developed when we prepare the game for Close Beta. Thank you.

Opublikowano

Pytałem się, bo nadal jest problem z wybraniem działu dla tej gry.

Co za kombinowanie? Ten dział jest odpowiedni... Poczytaj trochę wcześniejsze posty lub ten, który przed chwilą napisał wyżej i wszystko się wyjaśni.. Nie podchodzi to pod inną grę, a tutaj zbierze jak największą popularność, bądźmy dla nich mili, jeżeli taki projekt trafił na nasze forum.

photo-5jp_nweqxnp.jpg

Opublikowano

First off, this clearly isn't metin2 engine so i don't know how can you label this project under the title of gameforge production.

Secondly, the gameplay looks really static, there's no real dynamic in animations and the locations look very empty.

And the last thing, that bothers me most is this overall change of style. Metin wasn't 100% jRPG environment like final fantasy. It developed it's own style and no jRPG shit can't replace it.

A tak poza tym to czemu to jest w pogaduszkach a nie w prezentacjach?

Please refer to my post #96. Hope the clarification has been made.

Meanwhile, the Chinese version of the game has been licensed to Kingsoft, a renown Game Developer and Publisher in China which is listed in the Hong Kong Stock Exchange.

Currently, the game is very popular in China. We have attracted many players from the Chinese version of Metin2 and we hope to achieve similar acceptance and result in the Western countries. Below is an image featuring our game being promoted in internet cafe all over in China and the community is growing rapidly everyday.

G98hlZy.jpg

Opublikowano

Teraz to juz amini MPc sie kompromituja, myslac, ze to jest server metin2 xD Temat sie nadaje do kosza. Malo inforamcji pod tymi obrazkami z tej innej gry.

Zostalo mi 5% do '' setki '' ale poswiece sie ... BOZE FejsPalm !!!!!

5985127_facepalm-.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...