Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do dupy ten bs poniewaz gdy ustawi sie piec itemow do mixu to zmienia bony co sekunde a nie co 500ms tak jak ustawilisice. zna ktos jakas alternatywe dzialajaca na shivamt2?

Opublikowano

Moze ktos to madrze wytlumaczyc jak to uruchomic bo jak cos tam powrzucam daje mieszaj to wyskakuje najpierw okienko po niemiecku, pozniej po polsku druge "Nie masz wiecej zmianek w ekwipunku, switchbot zatrzymany mozesz zaznaczyc kupywanie w opcjacj . Nie zapomnij ze musisz posiadac ......." Pomoże ktos ! ??????

Opublikowano

Moze ktos to madrze wytlumaczyc jak to uruchomic bo jak cos tam powrzucam daje mieszaj to wyskakuje najpierw okienko po niemiecku, pozniej po polsku druge "Nie masz wiecej zmianek w ekwipunku, switchbot zatrzymany mozesz zaznaczyc kupywanie w opcjacj . Nie zapomnij ze musisz posiadac ......." Pomoże ktos ! ??????

Może nie masz zmianek w EQ?

tenor.gif

Opublikowano

Mam wielkie problem . Na privie Erudith.pl ten switchbot mi nie dziala pod takim wzgledem ze gdy biore mieszaj to caly czas zmienia mi strzaly w ekwpipunku zdjejmuje zaklada zdejmuje zaklada i tak caly czas. a nie wiem jak sprawdzic id zaczarowania poniewaz nigdy tego nie robilem . czekam na odpowiedz z gory dzieki sorki za orto.

Opublikowano

Mam problem , gdyż gdy robie wszystko i dodaje ten plik naciskam to poniżej

to pisze ''program przestał działać '' ...

Co zrobić ????????

Edit, zrobione

Opublikowano

Mam mały problem na serwerze NightCore Otwiera mi się tabela jak chce zmienić bon Nie zmienia się brak reakcji ... 

Działa Doszedłem  do ładu :D 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

a Po jakiego grzyba wyciagac id zmianek z itemproto? Skoro mozna to w bs zrobic? 

Dajecie zmianke w prawy dolny rog 1 eq i klikacie na bs opcje przy zmiance klikacie wybierz potem zapisz i tyle.

Opublikowano

Jak wgl. odpalić tego bs'a bo jak ściągam to tylko jakiś pliczek jest :/ Albo do starszego bsa wrzucić?

AFoiitm.png

Opublikowano

Jak wgl. odpalić tego bs'a bo jak ściągam to tylko jakiś pliczek jest :/ Albo do starszego bsa wrzucić?

Po prostu, wrzucasz do klienta z grą. Jak odpalasz metka, to jednocześnie odpala się BS.. ( nie działa na wszystkich serwerach, lecz na większości. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...