Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU

BeHolder‏

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 705
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

A ja mam takie pytanie jak zrobić żeby klikał pelerynki ? wiem że sie tak da bo robiłem na jednym serwerze ale dawno to było z rok temu i nie pamiętam daje 5 i + za pomoc z góry dzięki ;)

Opublikowano

Witam

Pobrałem, wrzuciłem do folderu z gra, otwieram przez kamermoda wyskakuje okno do rozpoczecia gry klikam rozpocznij gre, laduje sie a potem  wyskakuje okienko ze znakami zapytania i dwie mozliwosci TAK NIE wybieram tak nie laduje sie wybieram nie rowniez sie nie laduje. Czy jest potrzebny jakis injector albo jakis hackshield?

Opublikowano

Po co Ci IP zmianek na Old-CavalosMt2? 

Pobierasz sobie tego switchbota http://www57.zippyshare.com/v/12537006/file.html

Wypakowujesz go do folderu gdzie masz Old-CavalosMt2, potem pobierasz ten plik .mix co pare postów up dał E69 i jak odpalisz metka to sam ci się włączy  xD

// A jak byś chciał id zmianek to 71084  ;)

@Edit

Ten switchbot przeskakuje jak by co ;)

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano
Wstawi ktoś tego Switchbot'a na jakiś normalny serwer ? Nie szczególnie widzi mi się pobierać przez nieznane oprogramowanie które zazwyczaj albo jest płatne albo z wirusami.

Ten Switchbot jest inny jak ten, z tego tematu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...