Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko. Można zmieniać członków drużyny czy nie? ( Bo mam wrażenie, że moja drużyna ma wylane )

E6c9g1v.gif

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehhh co za zjebane to wszystko. moja przeciwna drużyna jest tak zorganizowana, że to sie w pale nie mieści. w lolu nikt mnie nie akceptował (no chyba że oni po prostu nie wbijali) a kapitan nie był na forum od wczoraj od godziny 10...

chodzi o to ze akurat teraz moglibysmy zagrać ale ich nie ma.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Nie ważne jak gra 25lvl, liczy się to że w starciu 1v1 ma dużo trudniej, jako że nie ma run...

Równy grając na równego, nie wygra nie mając run gdy przeciwnik je ma...

Jak przydzielaliście graczy do grup, tak trudno było sprawdzić każdego na lolkingu?

Jako twórcy zasad powinniście ich pilnować...

Wybacz, 100osob na lolkingu ciezko jest sprawdzic. Dlatego wlasnie sa rezerwowi, w razie jakis bledow.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dzisiaj podam godziny pierwszych meczy.

Jak byś mógł to ulokuj drużynę C na mecz najwcześniej na środę wieczorkiem. Albo jak koniecznie musimy grać przykładowo jutro to za mnie jakiegoś rezerwowego weźcie na 1 mecz.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Tzn napisze tak, dajcie mi jego nick tutaj, tzn napiszcie. Jak wam nie pasuje to moge dac rezerwowego na zmiane, a jak moze zostac to niech zostanie. 25lv moze dobrze grac, moze to tez byc jego drugie konto, takze.

Użytkownik: RSAH_DavO, niby jest że na west jest konto 30 lvl bronze 3, ale nie wiadomo czy to jego, a z nim kontaktu niema...

Opublikowano

U mnie jest tak samo. Z dwojga graczami mam kontakt ale z nastepną dwójką nie. Albo nie zaakceptowali mnie na lolu, albo ich po prostu nie było.

Opublikowano

Netrodalku dałeś mnie w taki team, że nikt do mnie nie pisze w sprawie turnieju choć pisałem na forum aby się skontaktowali ze mną :)

Sadzić palić zalegalizować Walczi! ;d

Opublikowano

W drużynie A nie mamy kontaktu z Jamajkasem oraz greg19. Netrodal help, zaprosiłem ich na lolu i nic, na mpc pw grupowej też nie odczytali :/

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

W drużynie A nie mamy kontaktu z Jamajkasem oraz greg19. Netrodal help, zaprosiłem ich na lolu i nic, na mpc pw grupowej też nie odczytali :/

Maja czas, spokojnie. Jutro jak przyjde ze szkoly wtedy piszcie .

sstwc.jpg

Opublikowano

Wiem, że mają, ale wolę szybciej na pisać, aby w razie czego rezerwowi się znaleźli ; ) No i chcielibyśmy jakieś próbne meczyki zagrać.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Bedom streamy?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Bedom streamy?

Będą *

Z tego co wyczytałem to będą prawda ? Tylko że nie wiem czy od półfinałów czy ćwierćfinałów.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wywalcie tego 25 z naszej druzyny... przeciez to jest nie fer -.-, jak ciezko wam znalezc zastepstwo to ja moge bez problemu kogos znalezc na jego miejsce. Moge??

Zostal juz wywalony.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zajmijcie sie uzytkownikiem z teamu "Ó" Wokoren™ Powiedział że z bronzami nie ma co grać nie wiem na co liczył teamy były losowane. Brak z nim jakiegokolwiek kontaktu ma wyjebke na cały team :) Pozdro.

Opublikowano

Zajmijcie sie uzytkownikiem z teamu "Ó" Wokoren™ Powiedział że z bronzami nie ma co grać nie wiem na co liczył teamy były losowane. Brak z nim jakiegokolwiek kontaktu ma wyjebke na cały team :) Pozdro.

Takie coś powoli zaczniemy karać banami, bo jest to po prostu śmieszne. Turniej ma sprawiać zabawę..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

U mnie tylko LowPointer ( Login na Mpc ) W druzynie M ogarnia, reszta to Totalne ... Brzydko mowiac Cioty. Kazdy z nich zaczal nas wyzywac i pisac ze nie chca juz grac w Turnieju. Jednego tylko nie znam, bodajze Alpena ( Login mpc ). Pozdro...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...