Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej 5V5 EUNE!

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" a drugi polfinal odbedzie sie w niedziele godz. 18:00-21:00 druzyna F przeciwko zwyciezcy meczu druzyny D vs druzyna N ktory odbedzie sie juz w czwartek"

Określcie sie.

Opublikowano

Pegaz, a jakoś mnie kurwa nie zaprośiliscie. Cały czas byłem i chuj, Vanosz nawet mi nic nie powiedział. Co Wy kurwa rozumiecie, to ja nie mam pytań. Macie downa czy co? Niedziela, jest dziś. Na PW kurwa dogadać wczoraj też nie można się było, po za tym Vanosz dowiedział się o tym ODE MNIE, co mi kurwa sam napisał.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Pegaz, a jakoś mnie kurwa nie zaprośiliscie. Cały czas byłem i chuj, Vanosz nawet mi nic nie powiedział. Co Wy kurwa rozumiecie, to ja nie mam pytań. Macie downa czy co? Niedziela, jest dziś. Na PW kurwa dogadać wczoraj też nie można się było, po za tym Vanosz dowiedział się o tym ODE MNIE, co mi kurwa sam napisał.

To jest niemozliwe, Vanosh Cie w blad wprowadzil, po za tym pisalem pw do obydwoch druzyn o przelozeniu meczu na sobote, co wy jacys uposledzeni jestescie?

sstwc.jpg

Opublikowano

No własnie, to Wy czyli organizacja jesteś upośledzeni. Chuj mnie to, że on mnie w błąd w prowadził? On to organizował, nic nie powiedział, nawet tutaj się nie wypowie? Co to kurwa jest.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...